Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ha csak úgy meglátogatunk nem vendégségbeszerűen? :)
És különben is, hozzám ne vendégségbe gyere, hanem csak úgy, látogass meg.
Még jó, hogy nem barcogok4
viszek ropit az jó? csak ne durcogj
Vendégségbe? Én dolgozom holnap 16 órátol, csak a félreértések elkerülése végett mondom. Nix cefrézés, jogsim sincs , csak egy A4-es papír. Még az kell, hogy valami rendőr megbüntizzen.
különben is.. vendégségbe mit szokás vinni hozzád? mivel menjek? üres gyomor az alap ...
No vazze, jól megszívattál!
akkor kapol ázsványvizet oszt legyen veseköved, amit majd kihajthacc a sörvel
Néha-néha elő szokott fordulni, bár már nyolc éve nem iszom alkoholt!
A szerelem, szeretetté szelídül az idők folyamán... Tehát szereti!
ahoj mindenki

körkérdés: esso kartárs vajh' szeretié-e az sör nedűt fogyasztani
Hát kézzel, vagy az orroddal nem!
Az oldalról:
"ETZ 250 18"-os első kerék tárcsával,gumival.
8000-/db"
Vazze tényleg veszek egy tézét! Ilyen alkatrész árakkal! Pesten lealázom a magamfajta "robisokat"! Ennyiért a hülyének is megéri! (hátmég nekem!)
Annál többet nem is adnék érte! Bár inkább egy párért, fényezve!
Elérem egyáltalán a bukócső elejét?
Akár melyik csopperes boltban kapsz ilyesmit, de nem fogsz venni! Én tudom. Tizen x ezer. Maradj a Teddy által javasoltnál.
Az informátor szerint " Naaagyon vicces"... épp most jött vissza a takarításból aszongya, és kapott egy szép új fogkefét . Majd viszi (visszük) haza neked .
Csopperosítasz Pocaktesó?

Szerintem egy bilinccsel bármilyen bontott lábtartó feltehető a bukócsőre! Akár melyik bontó alján találhatsz ilyet... ahogy nézem egy "hagyományos" ETZ hátsó lábtartó is megfelel... az is felhajthatós...
Üdv!
A képen egy lábtartó egy GSX-ről, innen az eladóak közül.
Ilyen lábtartót hol és mennyiért lehet beszerezni?
Öltözködés... ki-ki saját ízlése, pénztárcája szerint. Ennyi csak az alapelv.
Rosszul lehet esni gyalogosan is... és a gúnya nem karosszéria.
Tehát annyira nincs helyes válasz, hogy csak na...
Tudod vannak alapelvek
Első- számomra- hogy ne fázzak, semilyen körülmény között se, ha megtehetem. Van aki tulképpen nem fázik de a hideg átjárja a térdét, könyökét, veséjét, nyakát, kinek mijét. Na az is ártalmas. Szoval nem kell valami izületi gyuszi meg reuma.
A többi már részletkérdés, hogy megoldható-e a réteges öltözködés. Én rendszeressen túlőltözöm, de a bőrnél mit vegyek le melegben, kánikulában.
Sajna ilyen ez amotorozás, menetközben olyan mintha legalább 10 fokkal hidegebb lenne, ha meg megállsz persze hogy túl vagy öltözve.

Hajtsd meg az informátort! Csicska hoppp....
Egész pontosan... negyvennel...