Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyálon a fekti tibi sem olyan rossz. Asszem a csere 4000körül van.
Helllló evjibádi !
Lehet!

Az biztos, hogy ez mindig is egy meddddő vita lesz.
Aki alulöltözik, annak nem tudod megmagyarázni, hogy nem ártana némi védelem.....
Aki túlöltözik, annak meg hogy minek ennyi minden.

Ugyan úgy egy bőrősnek hogy a cordura jobb, egy cordurásnak hogy a bőr nem szakad olyan gyorsan......

Az egészben akkor is egy marad talpon.
ÉSSZEL KELL MENNI, és nem elhinni, hogy ha neked elsőbséged van, akkor azt meg is fogod kapni.
...csizma nélkül lehet már lába sem lenne
ÉN a SIMA bukát emlitettem!

Ha csttansz , ütközöl akkor tök mindegy hogy mi van rajtad.
Lásdd Erik-et....
Motoros csizma szarászakadt a lábán, pedig nem ment még 100-al se....

De egy dolog mindig adott:
Aki motorra ül az számoljon vele hogy mi történhet!
RMC-Motor Törökbálinton megcsinálja a cserét. Árat nem tudok.
Viktor! Nem jössz erre?
Mitast ne!
Sziasztok!
Lassan sajnos csereérett a hátsó gumim, tudnátok ajánlani egy gumist/szerelőt Bp-n vagy környékén (Bicskén lakom) ahol olcsón cseréltetni tudnám?
Mégis milyen költsége lehet a cserének? Heidenau meg Mitas gumikat láttam a neten 12-15000 Ft között.
előre is köszönöm!
Interneten rendeltem egy térdvédőt. Mikor értementem derült ki, hogy az inkább könyökvédő. De legalább occó volt, ugyhogy a tépőzáras részt átalakítottam. Most vettem tényleg térdvédőt: majdnem kétszer akkora helyen véd.
Nyáron én is ezt hordom farmer alatt. Ha le kell szállni a mocirol, akkor meg lecsatolom.
Blu:
Más tapasztalatokkal bírunk mert én meg nagyon hamar rászoktam.
Még egri lányka koromban Simsonnal mentem az kidolgozott érettségi tételekért. Mivel borongós idő volt felvettem a bőrdzsekimet. 60kkm/h-val döngettem kifelé a városból. Egy kispolákos hölgy kifordult elém. A jobb elejébe beleszálltam a kocsin átrepülve landoltam. Az autón a lemez beszakadt. A mocin a váz annyira összement hogy a középtámasz nem érte el a földet. De a lényeg hogy a jobb lapockámon a valódi marhabőr dzseki két tenyérnyi területen eltűnt. Nem kell ahhoz 150 hogy szükség legyen a védelemre. Tehát én a vetkőzős és izzadós fajta vagyok.

"Tehát azért a egy esetleges buktát az EMBER írányit."
Ezt szerintem gondold át. Mert ugye olyan sokat esünk hogy gyakorlottak legyünk és hideg fejjel tudjunk gondolkodni esés közben. Örülj hogy szerencsés voltál és ne hülyítsd a tapasztalatlanokat.
Én a full védelemről nagyon gyorsan "leszoktam"

1., A V1-es túrán totál cordurában meg kellett mászni a Szigligeti várat......No most ugye a protektorok nem erre vannak.......alig hajlott a lábam.....halál volt....
Míg ugye egy katonai gatya, bakancs meg pont erre van.

2., Sinatelepnél elszállatam......
A kabát válla kiszakadt, meg a FARMEROM térde kopott el. Alatta volt térdvédő, ami megkarcolódott.......

Tehát azért a egy esetleges buktát az EMBER írányit.
Ha csak simán elesel koszos leszel, meg lesz pár zúzódásod.
Ha ugyan ezt 150-nél teszed? Az már a Te hibád, hiszen miért kellett 150-el menned? Ha pedig ennyivel akarsz menni akkor készülj rá - és igenis NE SAJNÁLD A PÉNZT a védelemtől!

A ruha amugy nem sok......komfort érzés......ennyi
Ha most a 6-oson elcsúszol 150-el, lehet rajtad 20 milliós ruha is!
Ha nincs mákod, és becsúszol a szalagkorlát alá, akkor azt ugysem éled túl......
ne hidd ám.....

nekem sima görgoris védőm van.....semmi spécci cucc
Hhmm.. Elég meggyőző.
Asszem én is térdvédőt választom.
http://nagyvas.hu/motorosbolt....
Én is vennék egy fasza cordura nacit, de sajnos az elmúlt 6 évben még nem találtam olyat ami minen igényemet kielégíti.

Így az Én felállásom:
Jelenleg: 2 jégergatya, 1 termóbélés (a régi cordura nacimból) meg egy katonai gatya........

Nyáron: katonai gatya......

Ha meg parázzok, vagy nagy távot megyek (napi 5-600km) akkor a naci alá felteszek még egy térdvédőt is.......

ENNYI.....
Az elmúlt 6 évben és a seggembe gurult kb,. 150.000km alatt tökéletes volt......
Hát, nyárra, ne is legyen, télen viszont az kell!
A nyári cordurázásról faggasd Teddyt!
Ahogy Blue képeit nézem ,egyértelmű a textil nadrágok "fűtőértéke".
Én is ugy gondoltam hogy protikkal.
Csak "utólag" felszerelhető változattal(csatolható térdvédő) vagy amit Robee linkelt amibe bele van varva.
Én imádom mikor fekete ruhákba jönnek az emberek......
És vetköznek:-)))

Nézd csak meg miért:-)

http://blue---speed2.freeweb.h...
Így igaz! A védelmen a hangsúly...:-))
Jóvanna, minden létező informátorok legjobbika .
Van protektoros farmer gatya is, ilyen: itt
Minden "más"-nak tetszett volna a hátsód!
Na, látod helyen vagyunk...
Volt ismerősöm, Aki 200 m-re nem vette fel a kesztyűt, azóta a Nejemnek első dolga..
A cordurák alapesetben protektorral ellátottak. A farmer?!
Az is igaz! Közöm?!