Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa, ertem!
Nyema......

Én is ugye Handó Petivel csináltattam.
Mivel a középállvány távtartóját helyben hegeszti fel - ezért Ő tette fel.....méricskélt...hajlitott.....méricskélt....haj
litott......hegesztett és eljöttünk......

Ezért kell felmenni a dobért.....mert nem biztos hogy mindenben azonos 2 motor.
Azthittem sajat magad szerelted fel a dobot a motorodra...
Még soha nem szedtem le.......így erre nem tudok válaszolni.
Én is megyek.....dogozóba:-(((

Szóval vasárnap Én nem eszek semmit.....csak öntöm magamba a kávét:-)
köszi szépen
Szevasz Blue!

Te hasznaltal valami tomitopasztat a kipufogo felrakasakor, vagy csak leszed-felrak es kesz?
Erik!

Ez nem gravir, hanem homokfújás!

A dobba se grvirozák a gyári számot, hanem ütik......vagyis a gravir egy kicsit jobb.......
MInden gravirozó megcsinálja.......
Szóval most ne arra gondolj hogy ez egy SPECC ember.......

Ugyan úgy csinálják mint a névtáblát az ajtódra......
Szedd le a dobot......vigyél egy fényképet mit akarsz és kész
csak azé keverem, mer annyira mennék má!
de én amúgy szombaton megyek.
éjjel visszaolvasok.......
Nem szombat hanem vasárnap....eleve cicám:-)

VASÁRNAP!
Na jó, de ott nem ér külön bulit tartani... pláne télen... megyek én is melegedni...
Drágaságom! Mi van a szombattal? Vagy majd sétálunk az olajos füstben?
Pokolba........mégis hol lettem volna?
Szassz Főni!

Én a nagy eltűnő szeretnélek felelősségre vonni! Hunvóóóótáááá?!
Collos cső......
De ez rég volt......Gs-ere nem is lett meg sose....
A Banditra viszont ilyen lett csinálva.....és a mai napig itt van egy pár pluszban.
Köszönöm szépen!
De nem is mennek el több 10000 kilométert.
Akkor a GP gépek sincsenek összehangolva.

Megjött ma a lámpám az üzletbe, remélem holnapra ideér. E öröm, e bódottá.
A "tüzekkel" azért vigyázz! Olyankor nincs összehangolva a gyújtás és a karburátor/injektor...
Ja a kipuf.. témához hozzászólnék még valamit.
Nyáron voltam SUZUKI tesztnapon és volt 1 DRZ SM nem tudom, hogy milyen kipuf volt rajta, valami külföldi, nem épen utcai, de ügye egyik sem az már, amelyik nyitott és hangos.. Na a lényeg, hogy én valami hasonlót tennék fel legszívesebben, ugyanis mellettem volt a Bking is nyitott kipufal, de még ő is hirtelen odanézet mikor mellé értem, iszonyt jól szólt a kis DRZ, folyamatosan lehetet ropogtatni, durrogtatni, egyszerűen gyönyörűen szólt.. Tehát én úgy vagyok vele, ha ráteszek valamit, akkor az szóljon tisztességgel és nem utolsó sorban az sem zavar, ha lángolni is tud mint az előző 2 motorom, az R1 és az SV1000S is lángolt a nyitottal, gyönyörűek voltak... Nagyon hiányoznak
Szia.
Ok, köszi a segítséget, mert most picit át szeretném alakítani a csövet és most nekem a felső ív az 3mm-es falvastagságú és 2mm-re cserélném, hogy ha esetleg valami gebasz van, de inkább ne legyen, a cső tudjon hajolni, de ugyanakkor a csúszást még védi. ...
Ja, csak írtad!
Én sem...