Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há ami középen feljött vastag, abból a leágazók a városihoz és az indexekhez.
Blúúúúú!

Feltettem ma a hűtővédőt! Tökéletes munka, pöpecül áll. De lehet, hogy én méreteztem ennyire szuperul?
Kiderült, hogy Darázs, mert ő cipelte velünk Góliátot!
Minek a tyúkbele?
A boyler febr. 23-ától jó! Az atyait megint köszönöm.
Akkor is te vagy az oka, hogy ellopták!
Hőha hő! Hogy jött össze? kicsit bővebben meséjj, mert engem is érdeke, mivel a múltkor néztem, és én se jöttem rá, hogyan fog elérni a két oldalra a tyúkbél.
Majd írd meg, műkszik -e a térkép, vagy keressünk másikat!
Az biztos, hogy nem gixeres a tempó.
Akkor beírjalak?
Vagy regelsz?
Épp ezért, ma is adtam neki helyetted egy atyait, és gratuláltam az 1éves évfordulójukhoz!
Már 1 éve jó a boylered?
A tegnapit Ma én is megtoldoztam egy laza 60-al:-)
hazafelé még egy kis versenybe is beszálltam egy mercikével.....NYERTEM:-) mert nem akarta tolni neki:-)
Igen, Az Enyém alapján sikerült az övét is összelegózni!
Hát nem volt minden egyértelmű, de legalább így az Enyémen is át lettek járatva a csavarok!
Darázs új xenonja viszont qrva jó!
Nekem is kell, nekem is, nekem is!
Hát azt attól tartok, nehezen viseli... De télleg . Én meg megyek Aggyal vagy agyatlanul ...
De jó ott középen lakni!
Tittára meghülyícc! Akkor mégse lett feltőtve.
Akkor mi lenne, ha regelnél? De ha akarod beírlak én. Mindkettőtöket, mert asszem sima, hogy Agyas is jöhet természetesen. Ha bírja a lassúságot.
Sziasztok!

Nálunk is voltak ma meglepi motorosok... Minden napra jutott a hétvégén egy, de ma 2 volt
A képek tanúsága szerint újra dübörög a Tibimoci...
Naneeeeem, alig több mint egy éves az az akksi, csak 3 hónapot csücsült a szekrényben, oszt apu valahogy elmismásolta a fullra töltést, mielőtt beröffentettem a mocit. Gyanús volt nekem, hogy beteg hangja volt már az első indításra is, plusz az összes fényforrás megszűnt közben ...
Szóval után fölficcent töltőre, 13, 35-öt produkált, apu mérte. És így rendesen beindult.
Jóvanna, írnám én magam, de nem vagyok regelve vagy mi . De sztem Agy is jönne, ha nem melózik véletlenül aznap ...
ÉÉÉÉÉÉSSSSSSSS IGGGGGGEN! Újra szól a "hatlövetű"! Hogy ez mekkora volt! 160 kilométer kéjmámor! Az első 20 város, és parkolóban visszaszokás, aztán kis "kikormolás", és a végén majrécsík "őszi állapotba" hozás... ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, de penge!

Egy bajom volt csupán... alig fértem bele a ruhámba... Mától aerobik Norbival, könyörtelenül...

De kúúúúvajó!
Akkor passzolok.
Igen érdi, de az övé "F"-es. amit szoktam látni, az egy kék, sima naked.
Ne nézd, hanem írd! A neved! Oda!
Az utcából kalandos volt kihaladni, az már igaz. De megoldottam. Azé hüsi volt még, de nagyon jól esett.
Hát az az aksi akkor tényleg kuka, ha 5 percet bírt.
Úgy fuccsolt, be, hogy 5 perc alatt lemerült . Egész iccaka töltőn volt, ma délelőtt pöcröff indult Pöfi. Alig akartam elszakadni tőle ...
Nah, túrázgattál egyet a hóbuckákon ?
Már nézem a fórumot .
Szasz macskacsáje!
Nem biztos, hogy befuccsolt, próbáld meg azért feltölteni, hátha.....
Viszont én is megőrülök, ha gyorsan nem ugrasz át az AKMT-re, az évadnyitóra feliratkozni.

Megvan az idei első 60 km!
Zsé70 asszem érdi. Fekete, idomos, sportdobos.
Mindegy Cica! Beszart, vagy bészárt! Nem indult... Sajnálatos...
Most, már én is félek elfordítani a gyújtáskulcsot...
jav: befuccsolt