Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tudtam megállapítani, hogy honnan indult a repedés, mert nekem egyből katapultált és a visszapillantóból nem volt kivehető . A maradványokból meg nem lehetett megállapítani.
Visszavittem a boltba, hogy adják vissza a pénzem, ők elküldték bevizsgáltatni, aztán pár hét múlva vissza adták a lóvét.
Még jó, hogy eltettem a nyugtát.
Sziasztok.
Pár hozzászólás...
Doboz ügyben nekem is volt 1x gondom, még írtam is korábban, hogy nekem is eltört, de nekem az oldalánál, a zár mellet KB: 5-10cm-re hosszan fentről lefelé irányba olyan KB:10-15cm-er hosszan volt elrepedve a doboz alsó része és nem volt tele pakolva, de hogy mikor tör-hetet el abban én sem vagyok biztos, mert csak véletlenül vettem észre én is szinte alig volt látható. Most már minden használat után nézem, hogy jó még-e, nincs-e valami vele, de ha messzebbre több cuccal megyek akkor én is átkötöm pluszba még.

Pálya motorozással kapcsolatban+ én akkor már mennék a Kakucs ringre igaz nem valami nagy, de ott is + lehet tanulni döntögetni rendesen és olcsóbb is jóval mint a Pannónia-Ring bár hogy kinek melyik van közel az persze neki döntő, de az igazat + mondva én a szerpentineket kedvelem, de nagyon, ott csak a benzin pénz van, amit + a pályára költenék azt is eltankolóm.
Jó lehet mondani, hogy veszélyes, de mi nem?
Nem kell felülni és nem esel, nem ütnek el, nem szalad ki eléd semmi és senki ezt... Blue is tudja jól, hogy nem kell messzire menni, hogy valami ki szaladjon eléd, elég csak a saját utcádba kimenni... ha nem az utcán vagy a hegyekben szeretne alaki a szerpentinen gyakorolni.
Ez jó: előzni nem szabad
Akkor a 1cm-es majrécsikosok elátkozzák a 2cm-es majrécsikosakat
Gyertek pályázni GS500-zal!
http://phoenixracing.hu/hu/okt...
Belépés csak 2cm feletti majrécsíkkal.
Na itt egy kis rezonancia:
Oldalnézet
Hátulnézet
Tényleg szét tud szedni egy kis vasat...
OK, húzok aludni!
én akkor is csak rezonanciára tudok gondolni....az nagyon káros, hiszen reped minden tőle, még a vas is....lásd a 600-as Fazert... tudtommal annál volt egy olyan gebasz, hogy a rezo miatt repedt a bukógomba rögzitő fül
Köszi a tanácsokat!
Még kiderül mi lesz!
A tartóvasat az ugyis innen veszem!
Pakolni meg nem tudok jól!
Arra én is gondoltam, hogy az lehetett a baj, hogy üres volt, de attól nem lenne szabad széttörnie! Csak anyaghiba lehetett. Ha nem szabadna üresen használni akkor, miért csak max terhelhetőséget adnak meg?
Majdnem beszartam, ahogy Erikre hárítottad a nyálast!
Nem tudom, én csak erre jártam véletlenül...
Milyen jó kis homo party alakul itt?
No problemo...legközelebb már okosabbak leszük.

Amugy valami szagatott vonalat anyáztak.....meg valami összekötési rajzokat....
nekem magyarázhatják, hisz HÓÓÓT hülye vagyok hozzá......
Az üres is lehet hiba, hiszen úgy meg túl nagy a rezonancia lehetősége, nincs meg az a teher, ami "rögziti"

Nekem tényleg bevállt......ezért sem adnék ki többet egy dobozért.....no meg azért se mert nincs:-)
Természetesen Nem rá gondoltam, hiszen a tiéd GARANTÁLTAN MÁS.
A feszszabályzó azonos, de a gyújtáslektronika más (legalábbis Dawntzé jó volt az enyémbe anno)

OK.... de a csók téged illet:-) Szóal nem menekülsz SZARVASVADÁSZ:-)
Nálam ugye a pakolási tudásom nem játszott szerepet, mert üres volt! Az viszont elképzelhető, hogy anyaghibás volt.
Azért örülök, hogy neked bevált!
Blue.

A dwg fájlokért 1000-bocs, de rá kellett jönnöm, hogy az itthoni gépemen a CAD szopat. Szerkesztés után, ha elmentem és visszatöltöm vannak részek amik eltüntek, és a szerkesztési pontok elcsúsznak.
GS 500 CDI vagy ECU néven lehet fellelni guglin vagy az eBay-en. Kerestem német eBay-en is, de ott sokkal drágább.
Az előző hozzászólásomban lévő linkre kattintva (eBay felirat) egyből odavisz! Ez USA-ból jön, bontott, valami 4xxx mérföld van benne. Én személy szerint jobban bíznék benne, mint egy itthoniban! Persze ez szigorúan a magánvéleményem, de kint ennek kultúrája van. Típus/évjárat szerint jó! A képeken az első kettő az új (2004-),a 3. a régi (-2003).
Angol neve - Igniter
Gyárilag nem olcsó mulatság, egyszer Miskolcon beszélgettem a szervizesekkel, és kb. 100e - környékén van a hivatalos ára.

nézd meg itt is(417 dollár):

http://www.alpha-sports.com/su...

-ha kiválasztottad az évjáratot és a modellt, utána a "signal generator"-on belül találod

2003-ban volt néhány átalakítás
- lámpakapcsoló eltünt a jobb oldali kapcsolóegyégről
- lámpabúra krómról --- fekete
- műszerfal burkolat ezüstről --- fekete
- a váz talán még nem lett fekete csak 2004-től, de ez nem biztos
- elektronikus fordulatszámmérő
- gyújtás jeladó (2-ről 1-re) és vezérlő módosítás

ezeket azért tudom, mert 2003-as, módosítás előtti az enyém, és ennél az évjáratnál oda kell figyelni, ha rendelek hozzá valami.
Helló Főördög!
Igen, gondolom gyorsan átrakható egy mociból a másikba, de a lényeg, hogy 2004 utáni modell kell, a régi (pl. az enyém) tök más, még a csatlakozók is! És, lehet, hogy nem árt, ha a "szervdonor" GSpaci még garis, ha elszáll az elektronika...
A GPS-cucc nekem tökéletes így, de a smacit akkor add helyettem Eriknek, hiszen ő megy érte!
Mi az angol neve annak,amit mi keresünk? Mert akkor megnéznénk eBay-en,ahogy javasoltad! Biztos,hogy amit láttál az jó a mi motorunkhoz? Új vagy használt? Várjuk válaszod! üdv
Tibkin mester!

2 gondolat!
a., A gyújtáslektornika kb 2 perc alatt kivehető, vagyis márkatársi józanész, hogy segítsenek a GS-sesek egymáson:-) Kivesz, ráköt, beindit.....ha nem indul akkor nem az. Ha visszatéve már az eredeti sem indul? Na az szopás, és ugye plusz kár, amit a delikvensnek kell állnia. Ámbár sajnos ez is tapasztalat hogy sajnos ezek szálnak el elsőre......Nekem a TZR-nél volt ez a hibám.....hazaértem, leállítottm a gépet....másnap már nem indult. Semmi nem indokolta......de ugye az elektronika ilyen. Bármikor elromolhat

b.,
Erik jön majd le a hütővédőjéért valamikor. Ha neki odaadom a Garmint az megoldható neked ebben a formában? Ha NAGYON SZÉPEN MEGKÉRLEK elmennél érte? Igy megusznék egyet a 2 Déli pályaudvarból.....cserébe kaphatsz egy ördögi smacit:-) meg egy jóféle ücsit:-)
Hibás lehet a doboz is......NO meg ugye pakolni is tudni kell.
Nekem sose volt márkás dobozom......és ugye nem 2km-ert motoroztam már dobozokkal, és nem is 60-al.

Szóval a megoldás kulcsa: PAKOLÁS.
szerintem legalábbis, de eddig ez a tapasztalatom ezügyben.

Azt azért ne várjuk el, hogy a TopCase-es dobozok 100%-ot nyujtanak oldalt......főleg akkor ha telepakoljuk 30kg-osra.....
Hiszen mi tartja? Álatalában 1-1 kis müanyag fülecske, meg maga a zárszerkezet. No most ezt simán letépheti a szél, vagy egy bukkanó.
Szóval tényleg csak a saját magam példájából tudok kiindulni.......jól kell pakolni. Oldalra főleg ruhákat, amiknek ugye nincs súlyuk......Aki meg extra óvatos? az tehet rá még egy kis hevedert, igy a dobozt a konzolhoz köti....

Tessék.... itt mindig dobozok voltak......meg zsákok:-)

És ezek sima gagyi LOUIS-os 37L-es dobozok

1. Trakoscan 2006
2. Koper 2006
3. Piran 2007 (BBT2)
4. Vrsic hágó (BBT2)
5. Metros doboz 5000-ért......Lengyel túra
6. Help 2008'
No egy picit keresgéltem neten, 2003-ig teljesen más volt, mint utána. Nem tudom, mennyiért találtál itthon, de pl. eBay -en van már ~8300-ért is. OK, a gari itt is gond lehet... hivatalos Suzuki szervizeket is érdemes lehet körbekérdezni, hátha van raktáron, és bár lehet, hogy utópisztikus gondolat, de esetleg hajlandók kipróbálni, tényleg az-e 100%.
Sziasztok!
Nekem már tört el menetközben nonamedoboz, minden előjel nélkül.
Szerencsére üres volt. Úgyhogy én nem mertem venni megint ilyet, annak ellenére, hogy sokan meg vannak vele elégedve.