Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felhívtam a gs 500 tulajdonosát, azt mondta hogy ősszel lett olaj és szűrő cserélve, a gumik viszonylag kopottak, jobb (vagy bal?) oldalán karcok, vannak, a fékek jó állapotban vannak, a lánc és a lánckerék 2000km-t ment és azt mondta hogy olyan láncot rakott rá ami 70Le-s motorokra való hogy tovább bírja.
Az elmondása alapján jónak tűnik, ti mit gondoltok?
Asszem ez lesz, majd február elején meg is nézem személyesen, aztán lehet csatlakozok hozzátok ha tettszenek a látottak.
Hali,

a Bindernek nagyon igaza van, tényleg a GS-t otthon is meg tudod szerelgetni... és tényleg a 18 LE az picsafüst!
Nekem kicsit több, mint 1 éve van meg, de már a nyáron kinőttem idén nyáron szerintem jön is az új moci
A gs 35kw= 48 LE, szerintem jóbb mint a másik,mert minden alkatrészt szinte bárhol tudsz venni, sőt sok aproságot házilag is el lehet végezni,nem kell midjárt szerelőhőz fordulni. Értem ezalatt(olajcsere,olajszűrőcsere,légszűrőcsere,--ha
csak ezeket veszem figyelembe,ezzel is 8-10 ezreket sporolsz meg ha otthon csinálod.
De te döntesz,ez csak az én meglátásom.
Az úgy 18 paci mint ahogy a gs 35... az srx 400as gyárilag ~34Le és azokban sose volt folytás mert minek?
Az sem mellékes, hogy az srx 18 pacija egy picsafüst!
Ha azt veszed, nyár közepén már biztos árulni fogod!
A natixosokról jobban el tudom képzelni az óracsavargatást. Amúgy meg GS-hez alkatrészileg van minden, a Yamahához szerintem csak az importőrnél van cucc horror áron. Azért olyan olcsó a gép mert tavaj(?) az újakat is 1 milláért adták, ráadásul az F-es verziót. GS-t már nem forgalmaz itthon a Suzuki. A döntés a kezedben van.
Hello. Dilemma előtt állok hogy mit vegyek, ezek a kiszemeltek: srx 400
Gs 500
Inkább az srx felé húz a szívem de az 50000km kissé elrettentő, a gs is tettszene de nem túl olcsó ez a korához képest? ehhez ti értetek, és az a 35000km viszonylag baráti, bár azt oda pörgetik ahova csak akarják.
Szóval mit gondoltok?
üdv. Bálint
Még Tibifutár sincs meg!
Tényleg, köszi, tegnap este nekem is beugrott, hogy Tibifutár - ha jól emlékszem-, vett egyet és végül nem kellett neki.

Tibifutár: megvan még az akku?
Üdv! Ha hazaértem csinálok róla képet és felrakom. Nekem Dunlop Sportmax van fent.
Pár napja írta valaki, hogy fölöslegesen vett egy akkut!
Ja! Azt hittem, hogy a törülközősről akarsz képet
robbe!
tudsz róla egy pár képet küdeni róla emailben?
Mármint hogy mennyi hely van a villánál,fékcsőnél?
Milyen tipus?
köszi. Akkor azt fogok felrakatni rá.
Fel tudsz, nekem is az van fent.
Vicc?
Igen, éppen.
Hali!
Tud valaki segiteni abban hogy 140-es gumit fel tudok-e rakni gs500-ra?
Nem, a fiatalember!
Mármint a vicc?
Nem is régi. Kb 15-éves
Bármit is csinált a férj az ágyban, felesége sose érte el az orgazmust.
Mivel a zsidó törvények szerint az asszonyoknak jár a szexuális öröm, úgy döntöttek, hogy megbeszélik a rabbival.
A rabbi meghallgatta történetüket, simogatta szakállát, és a következőt javasolta:
Bérelj fel egy fiatalembert. Amíg ti ketten szeretkeztek, a fiatalember lengessen felettetek egy törülközőt. Ez segít majd a feleségednek, hogy fantáziáljon, és ez majd eljuttatja az orgazmusig.
Hazamentek és követték a rabbi tanácsát. Fel is béreltek egy fiatalembert, hogy lengesse felettük a törülközőt, miközben szeretkeznek.
Ez azonban nem segített, és a feleség továbbra is elégedetlen maradt. Kételyükkel visszamentek a rabbihoz.
Rendben - mondta a férjnek - cseréljetek. Most a fiatalember szeretkezzen a feleségeddel és te lengesd felettük a törülközőt.
Megint megfogadták a rabbi tanácsát . Hazamentek, és ismét felbérelték ugyanazt a csinos fiatalembert.
A fiatalember lefeküdt az ágyba az asszonnyal, a férj pedig lengette a törülközőt. A fiatalember nagy odaadással végezte dolgát, és a feleség hihetetlen, világrengető és fültépő orgazmust élt át.
A férj ekkor elmosolyodott, a fiatalemberre nézett, és diadalittasan
megszólalt:
Na látod, te hülye! ÍGY kell lengetni a törülközőt!
Faterok Motoron!