Hello Mindenki!
Hát mivel holnap csak a páratlanok mehetnek, én meg páros vagyok , lehet inkább mocizok egy kicsit. Csak +1 fokot mondanak.
Ilyen lehet egy nyugdijas?
Erik, bocs, de nem úgy alakult a délutánom, ahogy gondoltam. De Danival ma beszéltem, ha minden jó, szerdán lehet, hogy be tudok ugrani. Telefonon láttam úgy este fél 11-kor, hogy volt hívásom tőletek, csak nem hallottam. (Mostanában meguntam, hogy sűrűn keresnek szám nélkül még vasárnap reggel is, és nyugdíjpénztárazni meg nyaraltatni akarnak, ezért azokat nem veszem föl, illetve némítom. )
No akkor megvolt az idei első 50km... de sajna egy akku lesz az első idei alkatrész, mert meghalt, 7-8 V-ot ad le üresben, hazafelé is bikázni kellett. Pedig a savszintek rendben, és most melegben is aludt. Na de vigyorogva értem haza - még, ha picit hideg is volt -, jól esett ez a kis gurulás. De azért várom a +pár fokokat, akkor azért élvezetesebb lesz!
..."ha leégünk itt-ott"...
Tavaly nekem "csak" a p.csám égett le, amikor vittem fel a csónakot a nyaralóba. Ha lehet választani, akkor inkább nudizok éjjel a textiles kempingben!
Augusztus 1-2. szombat-vasárnap Naturista Túra, Sziksósfürdõ
Részletek:
A cél Sziksósfürdõ Naturista Kemping. Szikin egy mesterséges tó található, melyet egy erdõs földnyelv választ el. A földnyelv egyik oldalán a naturista kemping, a másik oldalán egy hagyományod textiles kemping található.
A túra célja - a motorozáson kívül – résztvenni és díjakat nyerni a XX. Nemzetközi Naturista Sporttalálkozón ( info: www.natours.hu ), jó hírûnket öregbítvén. Szállás hozott sátorban, este sörözés, meg effélék.
Útvonal: Bázis – 5-ös út Szegedig – Kiskundorozsma – Sziksósfürdõ, vissza úgyanígy.
Kis szerencsével az idõpont egybe eshet a Szegedi Szabadtéri Játékokkal és a Kajak-Kenu Európa Bajnoksággal, ami ugye szintén Szegeden van. A teljes kör kb.400-450 Km.
Csak a pontosítás kedvéért: a naturista kempingben nem viselünk semmit, ami ruhának minõsül, legfeljebb, ha leégtünk itt-ott. Aki ide jelentkezik, ne reklamáljon, ha le kell tolni a gatyót. Szálláslehetõség természetesen van a textiles kempingben is, ez kb 800 méterrel va a naturistától.
Egyébként manapság már úgy csinálják hogy nem látszik a műtét helye.
Vagy pedig csak ott, és annyira, amit minden férfi szívesen megvizsgálna közelről!
Nem megyek, engem ne akarjanak megkéselni, mert nem hagyom magam ...
Na persze, medmexkörök az ablak alatt meg ilyenek kezdetnek a kedves látogatóktól ? Sztem kéccer meggondolnák, kellünk-e a metélőn ...
A hozzászólás az az audiovizuális szakasz , de sztem csak lassan, mert már a látás is erős hatással volt rája ...
Engem is nyiszatolással riogattak, de nem vagyok hajlandó arra, nekem táncikálni kell pocikámmal (is), baromira nem akarok rá heget ...
Egyébként most jut eszembe, h hugomat is bevitték eccer kórházba Siófokra vakbélgyanúval, de szerencsére csak vírus volt, ami produkálta a tünteket.
Tuti számok, csak kéne még hozzá kettő, az előző ötöt meg a 35-ös tartományba kéne belesűrteni .
Hát no, szerintem ez a város egyre élhetetlenebb lesz, nulla zöld, rakás autó, tömeg, mindenhol emberek, + ugye minden drágább... Mert demszkáj k..vára ért ahhoz, amit csinál .
Tényleg nem szeretek itt élni. Agglomerálódni kéne valamerre, ötletem már van, csak ugye, a számok ...
Te meg vigyázzál a ketyegődre, ha már a vizuális élményekre így reagál, mi lesz később...
Pedig lehet, h sokat javulna a helyzet, ha hozzászólnál?
Nem szeretnék csúnyanagy vágást a pocakomon, holmi vak miatt És főleg varratszedést nem akarok... Remélem megúsztam
71 37 82 17 34 ez mind mind nagyon tuti szám... nem értem mi az összefüggés, de vidéken azért olcsóbban kijön a lakás vásárlás meg az élet mint Bp-n... bár én csak gondolom... próbálkozni még nem próbálkoztam a főfaluban
amúgy akinek jobbulni kell az meg jobbuljon (hajrá Dorina)... vakbél annyira nem katasztrófa... most meg kaptam egy szívrohamot mikor egyik kedves munkatársnő elment erre... gyenge a szívem na... vagy szimplán ő nagyon durván jól néz ki?
Jobban, de nem vagyok az igazi... Gyengécske lettem, lecsapolták a véremet, gyógyszert nem adtak, mert mire berongyoltunk éjjel a kórházba, elmúlt minden fájdalmam. Megijedt a vakbelem, h elveszíthet
Hát mivel holnap csak a páratlanok mehetnek, én meg páros vagyok , lehet inkább mocizok egy kicsit. Csak +1 fokot mondanak.
Ilyen lehet egy nyugdijas?