Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Lofty felirat már leficcent róla,keresek rá valami "esztétikusabb" feliratot, olvashatóan felragasztva
Ha elfogadsz egy építő jellegű kritikát, akkor a dobozt fordítva rakd fel, hogy el lehessen olvasni a lofty feliratot
Nekem így fog kinézni a cucc! ( A photoshop mire nem képes)
Nehogy rálépjen a "fejére"...
Nekem van egy tartalékban ha érdekel...
Há ilyen ruciban se láttunk még...
És miért mosolyog a hölgy,amikor arrafelé néz?
Szia!

Én is keresgéltem picit, de ilyenkor persze alig lelek. Az egyiken -bár messziről -, 4 db GS is van dobozokkal. Ha jól látom 2 gyári, 1 "házi" készítésű, az enyém pedig (kék GS, 3 dobozzal) egy Hepco&Becker.
A sajátról tudok érdemben nyilatkozni: nagy darab vas, nem szép, de ha cuccolni kell sokat, akkor tuti. És egyszer egy alkalmi utasom szerint még kapaszkodni is jól lehet bele kétoldalt. Sajnos a hozzávaló dobozok valami bődületesen drágák, így a Teddy által említett MotoDetail 42l-es(eke)t szoktam én is ráapplikálni, vagy a kisebb Praktikerest (is).
Esküszöm, hogy kerestem neked képet, de csak olyan fotót leltem, ahol a dobozra rá van terítve a kabátom. Van egy foto, amin meg a fények nem túl pengék. Ez egy Moto Detail 42 l-es doboz.

(Szerintem a doboz kinézete majdnem mindegy... a konzollal lehet nagyon elrontani az összhatást... az azonban igaz, hogy ami valóban szemrevaló az mocsok drága is.)
Hali!
Valamiféle bontót ajánlanék.
A GS-en egyben van a dobbal a rendszer. Ha valakinek sportdob van fent, és nem kell a gyárija, akkor is lehet prücök... hiszen nem feltétlen ott van elvágva a cső, ahol neked kell. A "gyári-bóóóóti" valami 160.000 Ft.
kipu
8084-es számú hozzászólás
Sziasztok!
Segítségeteket szeretnémkérni! GS500-as hoz keresek gyári kipufogót!
Köszönöm előre is!
kpg
Akinek van gs500-aés van neki rajta doboz(oldalso és/vagy hátsó) az légyszi küldjön róla pár képet hogy hogyan mutata rajta,mert énis akarok az enyémre csak nem tudom hogy milyet tegyek fel rá,milyen tipusuval nézne ki a legjobban,mert láttam olyanokat hogy nagyonhülyén néztek ki a mocin.
Köszi elöre is.
Persze, ez fontos információ lehet Ratrakéknak is, ugyanis a görög motoros túra el lett tolva miattuk egy héttel!
Köszönet esély0-nak és a debreceni különítménynek!
/sajnáltam volna ha nem mehetek velük,mert ez az esküvő szerintem kihagyhatatlan /
Most már csak nyitnom kell egy nyilvános segélyszámlát, hogy összejöjjön a lóvé a 2 nagy túrára!
Aragorn!
Hát ilyen dolgok történnek egy esküvőn, ha én is ott vagyok!
Mindenkinek aki tud valamit az ügy érdekében.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szia,

nem a lé kell a szó szoros értelmében, hanem motort szeretnék váltani... Tudom, h tél van, válság van stb, de a hirdetés ingyen van . Csak kíváncsi voltam, meddig érdemes lemenni árban, de már 875eFt-ért is fáj a szívem odaadni

Sanyi
Szia!
Ha nagyon kell a lé, vegyél fel hitelt, de:
Ne izgulj, ilyenkor SENKI sem vesz motort! Csak ezért, ne engedj az árból. Az időjárástól függően, de kb. márc. elején hirdesd MINDENHOL! Én is csak "passzióból" hirdetem, darabokban van, szervizre vár, így a kutya sem fogja elvinni. Te megvennél egy gépet, amit ki sem bírsz próbálni? Ki fog elmenni egy pár kilométeres körre mínusz 5 fokban?
nyugi!
Árat nem tudok mondani, de most eléggé döglődik a piac. Tél van, meg pártunk és kormányunk is tett róla.
Hello Bálint,

ha "rendben van" a gép, akkor reális ár érte (GS).

Szerintetek mennyiért hirdessem az adatlapomon szereplő GS-t? (2007.12. havi, 12.300 Km, semmi karc) pár napja lentebb vittem az árát 875eFt-re...

Sanyi
Nyugi! Rengeteg van belőle, csak fel kell túrni a netet.
Az én álláspontom szerint használt akármit akkor kell venni, amikor beleakadsz egy jó ajánlatba. Nem úgy, hogy na, most elmegyek, és veszek egyet.
Igazából erre számítottam hogy meggyőztök a hogy a GS-t vegyem , azt is fogom ha olyan amilyennek leírta, csak el ne vigyék.
Mosmá monnyatok a másik mociról is vmi szépet és jót! Vagy ez túl nagy kérés egy GS-es topicban?

Akartam én is érvelni, de kb mindent elmontatok. Talán még annyi, hogy a GS-be a gyertya és az olajszűrő 1000 Ft/db. Gumi meg már van - Heidenau - 12ezertől is.
És még talán lényeges: a gs elég kényelmes mocc, talán ez is számít vmit.
Hali!
Mindenképpen nézd meg és próbáld is ki szerintem. Ha néhány kis karc, az nem vészes, de lehet, h nemcsak eldőlt a moci, hanem nagyobbat borult-csúszott, ez esetben pedig érdemes átnézegetni minden porcikáját. Ha a láncszett új, és olyan (erősebb), ami az enyémen van, akkor egy darabig nem lesz vele gondod . Az egy dolog, h ősszel cserélt olajat meg szűrőt, de kérdés, mennyit gurult azóta. Meg amúgy is érdemes azzal indítani, + a gyertyákat is meg lehet sasolni vagy ki lehet csereberélni. Úgy általában az a biztos, amit te rakosgatsz bele .
Gumiból van választék, mindenkinek más válik be, én pl. a Metzeler Lasertecnél maradok, 17-21 ezer forint között mozog az első meg a hátsó is.
Uff .
Lehet az enyém is eladó lesz tavasszal....