Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyanok vagytok na! Itthon döglök,és ilyenor a kutya se ír
Üdv!
Végre találtam előre lámpát , korrekt áron. Egy a baj hogy kb. 3 hetet kell rá várnom. Na szép napot!
Jó Reggeleket!

Hehe, 2009 megnyitva 25km távval, estére lesz 50 is...
Persze, azért reggel rám hozta a frászt, megint bikázni kellett, pedig csak 3 hete állt , és nem is kint, szóval nem értem ... de azért megy akkutöltőre ma este, meg persze ellenőrzöm a savszintet.
Egyenes, vagy nem egyenes, jól hangzik..
Ezt olyan jó olvasni, hogy ettől jobb már csak a megélése lehet!
"Dorcsella" mint olyan, azt hiszem Blue főnöknek köszönhetjük... Semmi köze a szörnyellához... (egyelőre így gondolom ;) )
Ahogy tudunk, megyünk... Remélem minél többször, csak nyáron nem korcsolyázni megyünk ...
Tudjisten, néha nem is bánnám! De előbb legyen meg a suli! Most az a legfontosabb. Aztán majd az illetékesek lesznek az illetékesek.
A mégmégmég egyenes következménye a nagypapiság!
Erikék már csak ilyenek!
A dorcsella a szörnyella de frász analógiájára lett képezve?
A mégmégmég meg asszem tudod, hogy csak rajtatok múlik.....
Azt hiszem tudom miről beszélsz... Még még még... És Erikék is mekkora meglepit okoztak Dooorcsella még most is emlegeti
Üdvözlet!
Én csak pár napja találtam rá fórumra ,
és azóta is érdelődéssel olvasgatom.
Tanácsot kértem :korrekt, gyors segítséget kaptam.
azüttörőahótud.....
Ha jól olvasok a sorok között, megfordult a
fejedbe hogy vidékre költözöl?
Én már folyamatban vagyok és 1-2 számmal/ ár ,km, meló, komfort/
tudok szolgálni, ha komolyan érdekel.
/aszongyaja a Demszki: egyenlőre törvényesen nem
megoldható GÉPJÁRMŰkorlátozás/
Pöttyet messze van az... Meg különben is beleszerelmesedtem Berkenyébe pl . Nodemajd leszen valahogy. Erősen koncentrálok a számokra .
Nem nagyon értem ezt az egész dolgot. Ki nem szarja le, hogy Pesten milyen az idő? Én tegnap is koriztam meg forraltbort ittam. Itt az ózonos lég a divat!
Hát, jah... a tuti számok... ennek Dawntez a mestere!
Itten a kisvárosban nincsen bajság, mert nincs "szmogmérő". Ettől még lehet kaka a levegő...

Esetleg az Agylak?!
Macc, vidéken is törik már a fejüket, mert mindenhol tele van fisttel a levegő . Ez van, cseppet hideg a levegő, oszt mondenki fűt mint állat. És inkább beleül a fűthető otóba, mint szétfagyjon, míg elmegy az boltig vagy valami...
Költöznék én vidékre, hajaj, csak néhány tuti számot mondjon nekem valaki előtte, az nagyban felgyorsítaná a folyamatot .
Kőőőőőőtözzetek vidékre!
Meg bolondulnék, ha a dugók mellett még ilyennel is nyomnák az agyam.
Na, ne félj! Kolláth már feszegeti, hogy komolyan alkotmányba ütközik... és igaza van. Ebben a formában, ahogy nálunk próbálunk másolni aggályos... miért van az, hogy ahonnan szeretnénk átvenni, ott működik? Talán mert ügyesebben csinálják és nem vasárnap reggel találják ki!

Kis körüljárás szmogriadóilag

Ezzel nem azt mondom, hogy nem "kell" szmogriadó, de lehetne okosan csinálni...
Najah, nálam ugyanez a helyzet, a kisautó meg a mocc is páros rendszámú . Szerencsére apu autója páratlan (rendszámilag ), szóval tudunk csereberélgetni, ha nagyon muszáj.
Viszont az a helyzet, hogy a hírekben állandóan "gépkocsit" mondtak, amikor a szmogriadóról beszéltek, és mivel a motorkerékpár nem gépkocsi meg autó... .
Egyébként meg:
http://index.hu/politika/belfo...

Magyarul nincs meg a megfelelő jogszabályi háttér az elfogadott rendelethez, nincs meg, hogyan szankcionálható, illetve kinek kell és mi alapján meg mennyire büntetni...
Mondjuk nincs kétségem, hogy hamar meglesz, mert muszáj a népet így is sarcolni...

Még egy érdekesség:
http://index.hu/politika/belfo...
Nem is kell zöldterület, mi a fenének...
Hát igen, terveztem ma egy gurulást, de nem sütött ki a a nap és nem volt melegebb -6nál.
Ráadásul délben jöttem haza Vecsésről és a zsaruk nem akarták beengedni a páros rendszámúakat a városba.
Én is az ellenőrzést kikerülve egy dűlőúton kereszül jöttem haza.
Erre jön, hogy a motorom is párosszámú!
Jönnek az elvonási tünetek... szerintem Eriknél is, aki két hete még aktív volt! Én sem pacigoltam már egy jó hónapja...
Pfűűű, ha belegondolok, hogy tavaly télen összevissza 3 hetet pihent Pöfi, most meg már 2. hónapja hozzá sem nyúlok...
Mondjuk nem is volt ilyen sokáig ennyire mínusz... Hááápi, nem fagy le a csőröd (is) ?
Aggyal tegnap este már ment a "motorozni akaroook" című hiszti . barátnőm meg ma azzal fogadott, h tegnap kőrözgetett kicsit a moccal a teremgarázsban .
Naná, hogy nem mert az magasabb ...
Próbáltam én is jégre menni, de k.va hideg volt, úgyhogy haza is jöttem.
Ezret én is mentem már idén csak kocsival. Mindenki menjen a jégre, nagyon király. Tegnap beruháztam a teszkóban egy gazdaságos jégkorongos hiper-szuper korira...
Ez már 120Km-el több, mint amit az átlag ilyenkor motorozik! :))