Hehe, 2009 megnyitva 25km távval, estére lesz 50 is...
Persze, azért reggel rám hozta a frászt, megint bikázni kellett, pedig csak 3 hete állt , és nem is kint, szóval nem értem ... de azért megy akkutöltőre ma este, meg persze ellenőrzöm a savszintet.
"Dorcsella" mint olyan, azt hiszem Blue főnöknek köszönhetjük... Semmi köze a szörnyellához... (egyelőre így gondolom ;) )
Ahogy tudunk, megyünk... Remélem minél többször, csak nyáron nem korcsolyázni megyünk ...
Üdvözlet!
Én csak pár napja találtam rá fórumra ,
és azóta is érdelődéssel olvasgatom.
Tanácsot kértem :korrekt, gyors segítséget kaptam.
azüttörőahótud.....
Ha jól olvasok a sorok között, megfordult a
fejedbe hogy vidékre költözöl?
Én már folyamatban vagyok és 1-2 számmal/ ár ,km, meló, komfort/
tudok szolgálni, ha komolyan érdekel.
/aszongyaja a Demszki: egyenlőre törvényesen nem
megoldható GÉPJÁRMŰkorlátozás/
Nem nagyon értem ezt az egész dolgot. Ki nem szarja le, hogy Pesten milyen az idő? Én tegnap is koriztam meg forraltbort ittam. Itt az ózonos lég a divat!
Macc, vidéken is törik már a fejüket, mert mindenhol tele van fisttel a levegő . Ez van, cseppet hideg a levegő, oszt mondenki fűt mint állat. És inkább beleül a fűthető otóba, mint szétfagyjon, míg elmegy az boltig vagy valami...
Költöznék én vidékre, hajaj, csak néhány tuti számot mondjon nekem valaki előtte, az nagyban felgyorsítaná a folyamatot .
Na, ne félj! Kolláth már feszegeti, hogy komolyan alkotmányba ütközik... és igaza van. Ebben a formában, ahogy nálunk próbálunk másolni aggályos... miért van az, hogy ahonnan szeretnénk átvenni, ott működik? Talán mert ügyesebben csinálják és nem vasárnap reggel találják ki!
Najah, nálam ugyanez a helyzet, a kisautó meg a mocc is páros rendszámú . Szerencsére apu autója páratlan (rendszámilag ), szóval tudunk csereberélgetni, ha nagyon muszáj.
Viszont az a helyzet, hogy a hírekben állandóan "gépkocsit" mondtak, amikor a szmogriadóról beszéltek, és mivel a motorkerékpár nem gépkocsi meg autó... .
Egyébként meg: http://index.hu/politika/belfo...
Magyarul nincs meg a megfelelő jogszabályi háttér az elfogadott rendelethez, nincs meg, hogyan szankcionálható, illetve kinek kell és mi alapján meg mennyire büntetni...
Mondjuk nincs kétségem, hogy hamar meglesz, mert muszáj a népet így is sarcolni...
Hát igen, terveztem ma egy gurulást, de nem sütött ki a a nap és nem volt melegebb -6nál.
Ráadásul délben jöttem haza Vecsésről és a zsaruk nem akarták beengedni a páros rendszámúakat a városba.
Én is az ellenőrzést kikerülve egy dűlőúton kereszül jöttem haza.
Erre jön, hogy a motorom is párosszámú!
Pfűűű, ha belegondolok, hogy tavaly télen összevissza 3 hetet pihent Pöfi, most meg már 2. hónapja hozzá sem nyúlok...
Mondjuk nem is volt ilyen sokáig ennyire mínusz... Hááápi, nem fagy le a csőröd (is) ?
Aggyal tegnap este már ment a "motorozni akaroook" című hiszti . barátnőm meg ma azzal fogadott, h tegnap kőrözgetett kicsit a moccal a teremgarázsban .
Ezret én is mentem már idén csak kocsival. Mindenki menjen a jégre, nagyon király. Tegnap beruháztam a teszkóban egy gazdaságos jégkorongos hiper-szuper korira...
Végre találtam előre lámpát , korrekt áron. Egy a baj hogy kb. 3 hetet kell rá várnom. Na szép napot!
Hehe, 2009 megnyitva 25km távval, estére lesz 50 is...
Persze, azért reggel rám hozta a frászt, megint bikázni kellett, pedig csak 3 hete állt , és nem is kint, szóval nem értem ... de azért megy akkutöltőre ma este, meg persze ellenőrzöm a savszintet.
Ahogy tudunk, megyünk... Remélem minél többször, csak nyáron nem korcsolyázni megyünk ...
A dorcsella a szörnyella de frász analógiájára lett képezve?
A mégmégmég meg asszem tudod, hogy csak rajtatok múlik.....
Én csak pár napja találtam rá fórumra ,
és azóta is érdelődéssel olvasgatom.
Tanácsot kértem :korrekt, gyors segítséget kaptam.
azüttörőahótud.....
Ha jól olvasok a sorok között, megfordult a
fejedbe hogy vidékre költözöl?
Én már folyamatban vagyok és 1-2 számmal/ ár ,km, meló, komfort/
tudok szolgálni, ha komolyan érdekel.
/aszongyaja a Demszki: egyenlőre törvényesen nem
megoldható GÉPJÁRMŰkorlátozás/
Itten a kisvárosban nincsen bajság, mert nincs "szmogmérő". Ettől még lehet kaka a levegő...
Esetleg az Agylak?!
Költöznék én vidékre, hajaj, csak néhány tuti számot mondjon nekem valaki előtte, az nagyban felgyorsítaná a folyamatot .
Meg bolondulnék, ha a dugók mellett még ilyennel is nyomnák az agyam.
Kis körüljárás szmogriadóilag
Ezzel nem azt mondom, hogy nem "kell" szmogriadó, de lehetne okosan csinálni...
Viszont az a helyzet, hogy a hírekben állandóan "gépkocsit" mondtak, amikor a szmogriadóról beszéltek, és mivel a motorkerékpár nem gépkocsi meg autó... .
Egyébként meg:
http://index.hu/politika/belfo...
Magyarul nincs meg a megfelelő jogszabályi háttér az elfogadott rendelethez, nincs meg, hogyan szankcionálható, illetve kinek kell és mi alapján meg mennyire büntetni...
Mondjuk nincs kétségem, hogy hamar meglesz, mert muszáj a népet így is sarcolni...
Még egy érdekesség:
http://index.hu/politika/belfo...
Nem is kell zöldterület, mi a fenének...
Ráadásul délben jöttem haza Vecsésről és a zsaruk nem akarták beengedni a páros rendszámúakat a városba.
Én is az ellenőrzést kikerülve egy dűlőúton kereszül jöttem haza.
Erre jön, hogy a motorom is párosszámú!
Mondjuk nem is volt ilyen sokáig ennyire mínusz... Hááápi, nem fagy le a csőröd (is) ?
Aggyal tegnap este már ment a "motorozni akaroook" című hiszti . barátnőm meg ma azzal fogadott, h tegnap kőrözgetett kicsit a moccal a teremgarázsban .