Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyne Pajtás!
Emellett meg kell mondjam Anit sokkal jobban!
Azért, ez remélem nem keserít el...
NA!

tegnap át lett adva a kollegának a pendrive....
Innen már csak a vágósmesteren múlik az idő....

KOXI!
Akkor légyszives ahogy gondolod dobd el a kesst...
Utalás vagy szállítás.........a Te döntésed. Én már megelőlegeztem neked.
persze
Jó látni, hogy nem csak én veselkedtem neki a tisztulásnak, jelentem két nappal vagyok lemaradva Erikhez képest, a krákogás megvan, a szenvedés is, de erősnek kell lenni!
Jó Reggeliket!

Blue: ha még megvannak a telószimmeringek, akkor oda tudod esetleg majd azt is adni Hudi ismerősének? Végre megszabadítanálak tőle, és így még majdnem házhoz is jön...
Akkor az ismerősőd csörögjön rám a 70/3734670-en, hogy megbeszéljük mikor vagyok itthon és odatudjam neki adni

Én ottan nyomtam a kemény szolgálatot, de ilyen motorosmacskát nem láttam!
Gabi!
Ugye Szeretsz még?
Sziasztok
Blue!
És Többiek!
Egy ismerősöm Adonyból jövő héten kedd környékén jön fel Pestre,
és el tudná hozni a GS pólómat.
Szívesen elhoz többet is, ha valakinek a Bp.,XVII.kerület megfelel.

Az én pólóm: RICSI, fekete, gyerek méret.

sziasztok.
Mint írtam(vagy nem?) nem nekem kell hanem jó havernak. Szólok neki holnap és ha jónak találja felhív.
Saját magamnak megajánlottam Bár Tnek is köze volt hozzá Nem értesz vele egyet?
De nem mondtam hülyeséget, nem? 15W50 és Teddy
Tőlem...
"Üdv, Dr.Motorprofesszor"

Héééé bééébii! ezt a címet hol nyerted?
Mindazt azért vedd figyelembe (lécci), h nem kótyavetyélem el. Szüksége van egy karbiszinkronra és egy szelephézag állításra. Ezt minden körülmények között megcsináltatom! (mert, ha nem lesz más, 10-15e km idénre is tervezve is van).
Ha viszont február elején erre jár bárki, fizetőképesen (mindezek után), árengedményre ne számítson.

A lényeg: ha így adom el az én LELKIISMERETEM tiszta lesz.
Szia!

Teddy adatlapján mindent megtalálsz, amúgy én úgy tudom, h 15W50et tesz a többség a GSbe. De Maci szépen leírta.

Üdv, Dr.Motorprofesszor
Szia!
ha a dawntez@yahoo.co.uk ra írsz egy mélt, akár telszámot is írok!
tudom hogy nem itt a helye de eladó egy Suzuki SV 650

árban megyegyezünk érdeklődni a honlapon lévő elérhetőségeken lehet

a hirdetés
Sziasztok! Milyen motorolajat ajánlanátok a Gs-500 ba?
Cicek!
Hát így kell kezdeni az évet? Gratulálok!
Még semmi pontosabbat nem tudok, 15én megyek vizsgázni, akkor kiverem a csajsziból a időpontokat, hogy lehessen tervezni, és akkor jelentkezem mindenképp! (új számom van, msn-en vagy iwiwen megtalálod, ha esetleg bárminemű közlés felmerülne irányomba felőled )

Gyógyujjááá
Sziasssztok !

BUÉK mindenkinek! Sajnálom, hogy nem szilveszterezhettem veletek . Nem is tudom, olvasgassak-e vissza, fájdítani a kis lelkecskémet...
Én a balassagyarmati orvosi ügyeleten kezdtem a "bulizást" egy koktéllal , gyomorgörcs miatt, a nővérke azzal nyugtatgatott, hogy akár epekövem is lehet. Hurrá. Utána persze no alkohol, diéta, lájtos pihenős szilveszterezés.
Tegnap meg megpróbáltam hazajönni Pestre estefele, mert naiv fejjel azt gondoltam, hogy takarítják a főutat az hótól. Persze . Sikerült belepiruetteznem a kisautóval egy árokba 40-nel, szerencsére csak néhány műanyagot kell csereberélni az elején.
Nah, szóval nekem így kezdődött az év, remélhetőleg ez alatt az egy hét alatt az összes idei problémát letudtam zanzásítva .
És most olvasás .
(Dooorcsi, ha tucc már valamit, csörögj v írj v ilyesmi ! )
dawntez, tudsz valami elérhetőséget adni ha még eladó a motorod?
Bár azt is mondhatnám, hogy: pénz,pénz,pénz!
Tudod, gyűjteni kell a nagy nyári projektre.
12-vel lejjeb, a 49063-as hsz-ben épp van egy.
Munka,munka,munka