Jó látni, hogy nem csak én veselkedtem neki a tisztulásnak, jelentem két nappal vagyok lemaradva Erikhez képest, a krákogás megvan, a szenvedés is, de erősnek kell lenni!
Blue: ha még megvannak a telószimmeringek, akkor oda tudod esetleg majd azt is adni Hudi ismerősének? Végre megszabadítanálak tőle, és így még majdnem házhoz is jön...
Sziasztok
Blue!
És Többiek!
Egy ismerősöm Adonyból jövő héten kedd környékén jön fel Pestre,
és el tudná hozni a GS pólómat.
Szívesen elhoz többet is, ha valakinek a Bp.,XVII.kerület megfelel.
Mindazt azért vedd figyelembe (lécci), h nem kótyavetyélem el. Szüksége van egy karbiszinkronra és egy szelephézag állításra. Ezt minden körülmények között megcsináltatom! (mert, ha nem lesz más, 10-15e km idénre is tervezve is van).
Ha viszont február elején erre jár bárki, fizetőképesen (mindezek után), árengedményre ne számítson.
A lényeg: ha így adom el az én LELKIISMERETEM tiszta lesz.
Cicek!
Hát így kell kezdeni az évet? Gratulálok!
Még semmi pontosabbat nem tudok, 15én megyek vizsgázni, akkor kiverem a csajsziból a időpontokat, hogy lehessen tervezni, és akkor jelentkezem mindenképp! (új számom van, msn-en vagy iwiwen megtalálod, ha esetleg bárminemű közlés felmerülne irányomba felőled )
BUÉK mindenkinek! Sajnálom, hogy nem szilveszterezhettem veletek . Nem is tudom, olvasgassak-e vissza, fájdítani a kis lelkecskémet...
Én a balassagyarmati orvosi ügyeleten kezdtem a "bulizást" egy koktéllal , gyomorgörcs miatt, a nővérke azzal nyugtatgatott, hogy akár epekövem is lehet. Hurrá. Utána persze no alkohol, diéta, lájtos pihenős szilveszterezés.
Tegnap meg megpróbáltam hazajönni Pestre estefele, mert naiv fejjel azt gondoltam, hogy takarítják a főutat az hótól. Persze . Sikerült belepiruetteznem a kisautóval egy árokba 40-nel, szerencsére csak néhány műanyagot kell csereberélni az elején.
Nah, szóval nekem így kezdődött az év, remélhetőleg ez alatt az egy hét alatt az összes idei problémát letudtam zanzásítva .
És most olvasás .
(Dooorcsi, ha tucc már valamit, csörögj v írj v ilyesmi ! )
Emellett meg kell mondjam Anit sokkal jobban!
Azért, ez remélem nem keserít el...