Teddy tegnap este még belökött egy családi utószilvesztert. No, de ezt már nem bírta a Macitest... Hapcizok, egy órája folyik az orrmányom, és torokilag sem vagyok rendes...
Kis népi gyógymódot is bevettem délben egy kupica mézespálinka személyében, de be kell látnom itt csak az izzadás segít. Bújok is vissza az ágyba...
Sziasztok.
Hát tényleg nagyon haldoklik a fórum.
Gondoltam én is, hogy írok, de így a vak világba+ pont én írjam, hogy hol vagytok mikor én sem voltam, írtam 1 ideig csak olvastam.
Nem használt! Nem lopott! Nem szuvenír!
Természetesen, mint minden doboz minden motorra, ez is felapplikálható a GS-re is. Akár középre, akár oldalra is. Én csak a forrást tudom, azért raktam fel ide, hátha valakinek segítek vele.
Na mi a szitu? Mindenki motorozik? Vagy még mindig józanodtok?
Azért én életben tartom a fórumot, jó?
Doboz! Doboz! Doboz!
Ha valaki mostanság gondolkozik doboz vételén, annak tudok egy alternatívát. A méretei centiben vannak megadva, ezért a köbtartalom nem ismert, de az én 44 literes dobozom elvileg kisebb. Nóném a cucc, ára 12 ropi. Viszont anyagra nem gagyi, még pótféklámpázható is.
Szerintem meg lehet ragasztatni, de nem otthon a sufniban. Vannak erre szakosodott cégek, többen is jártak ilyen betéttel gond nélkül. Most persze nem jut eszembe a nevük . Pesten vannak, viszed a régit, és adják az újat. Valami 1700 körüli áron, ha jól emlékszem. De rendelhetsz is Robee által megadott címeken, esetleg ha arra jársz, ajánlom a Louist Bécsben. Ott van Saito 4 ezer környékén.
A betétet egyébként majdnem nullára le lehet koptatni, de arra vigyázni kell, hogy a végén már a ragasztóval átitatódott betétrész nem biztos, hogy úgy fog, mint ahogy kellene neki. A betét vastagságának leellenőrzése kiszereléssel együtt kb 10 perc.
Sok sikert
Üdv! Az elsőket szerintem ne javíttasd, nem ér annyit, nehogy baj legyen. Tudsz rendelni a nagyvas.hu-ról, pinkmotors.hu-ról, esetleg a biker-world.hu-ról. BUJÉK
Elő is ásom a Babettát...
Szóval nem egy nagy hírű termék. Attól függetlenül jó anyag. Ha nekem nem lenne sobozom, simán bevállalnám ezt.
Van nevee, úgy hívják LOFTY!
http://shox.hu/cikkmutat.php?i...
Kis népi gyógymódot is bevettem délben egy kupica mézespálinka személyében, de be kell látnom itt csak az izzadás segít. Bújok is vissza az ágyba...
Beszéljük meg, hogy milyen olaj kell a GS-be!
Hát tényleg nagyon haldoklik a fórum.
Gondoltam én is, hogy írok, de így a vak világba+ pont én írjam, hogy hol vagytok mikor én sem voltam, írtam 1 ideig csak olvastam.
vagyok ám Én is, csak nagyhirtelenjébe nem tudok mire írni:-)
A vak ürességbe meg csak nem osztom az észt:-)
Természetesen, mint minden doboz minden motorra, ez is felapplikálható a GS-re is. Akár középre, akár oldalra is. Én csak a forrást tudom, azért raktam fel ide, hátha valakinek segítek vele.
Tiedé a doboz? Használt, lopott, vagy ajándék volt? Gs500-ra felszerelhető?
Egyenlőre csak érdeklődök, köszi az infókat.
Azért én életben tartom a fórumot, jó?
Doboz! Doboz! Doboz!
Ha valaki mostanság gondolkozik doboz vételén, annak tudok egy alternatívát. A méretei centiben vannak megadva, ezért a köbtartalom nem ismert, de az én 44 literes dobozom elvileg kisebb. Nóném a cucc, ára 12 ropi. Viszont anyagra nem gagyi, még pótféklámpázható is.
Egyébként meg azért nem, mert én nem cseréltem ilyet, hanem a Saito-t raktam bele.
Örexel?
http://www.ronakft.hu
A betétet egyébként majdnem nullára le lehet koptatni, de arra vigyázni kell, hogy a végén már a ragasztóval átitatódott betétrész nem biztos, hogy úgy fog, mint ahogy kellene neki. A betét vastagságának leellenőrzése kiszereléssel együtt kb 10 perc.
Sok sikert