Nos én nem minősítettem a pestieket és távol álljon tőlem. Ők sok szempontból előnyösebb helyzetben vannak mint mi vidéken de mindennek megvan az előnye-hátrána. Mint irtam kevés a pénzem és bizonyára jó ajánlat amit tett 600 ezerért.
Kocsog pestiek! Nem is értem, miért nem Budapestország a neve az országnak!
Nem tudom, mennyi pénzed van, de dawntez ajánlata nem rossz! Ezt a gépet ismerjük! Nem akarlak mindenáron rábeszélni, de érdemes egyébként a lehető legújabb motort venni - nyilván a buxa függvényében.
Tudom, ahogy megyünk felfelé az árakkal egyre jobb vételekbe ütközünk, de nekem még a 430 ezer is kérdéses egyenlőre. Csak reménykedem hogy 400-ért meglesz.
Tegyél még hozzá 170-et, és kapsz egy 2000-es kiadásút (2001-es forgalomba helyezés), 3 dobozzal, túraplexivel, bukócsővel, túrakormánnyal, garis hátsó telóval, gondos tulajtól!
Túrázásra IDEÁLIS! Tavaly pl. lengyelben járt
Szerintem egyértelműen a GS! A 400-as bandik japcsi belpiacos gépek. Itthon sokszor 3-ból raktak össze egyet. Leharcolt öreg gépek, melyek szét vannak már pörgetve, hiszen a rendes haladáshoz ezeket 10ezer környéki fordulaton kell cibálni. A GS viszont egy túramotor, ha jól emléxem 5ezernél megy 110 körül.
GS szerintem jobb vétel, úgy is mondhatnám hogy a legjobb. Olcsó a fenntartása, a 400as Banditák japán belpiacosak, nem nagyon van alkatrész csak az importőrnél, az meg elég húzós. Banditból nem találsz fiatalt, pörgős blokk, szeretni enni az olajat, stb. Nem kampányolok tovább, ennek a kategóriának a királya.....khm-khm...GS500.
A vízhűtéses sor4-es 400-as Banditnál a GS500 jobb vétel? A Banditot próbáltam, elég pörgős, szerintem nem egy túra motor, nekem inkább pedig arra kellene, nagyobb nyomatékkal kisebb fordulaton is.
Az ára első blikkre jónak tűnik, bár én nem figyelgetem a piacot. A 35ezer km-t kicsit furcsállom, mert az évi 3ezret jelent. Bár elvileg lehetséges. Akkor még a gyári első guminak kéne rajta lenni!
Igazából nincsenek kimondott típushibái szerintem sem. A töltési rendszer alatt mit értesz? Az elektromos részt? Ha igen: a generátor nem egy erőgép, bár egyik motoron sem az. A saját fogyasztóit azért simán elviszi, de 6 pár ködlámpa, vagy egyéb nagyteljesítményű nyalánkságok használata kerülendő.
Eccer volt valaki ezen a néven regelve, de ő eltűnt kb fél éve, nem is hallottunk róla!
Csak nem föltámadt?
Örülök, hogy végre megnyilvánultál itt! Nektek is BUÉK!
Na, akkor én el is pályázok! Bútyi van!
De nem olyanok ők, hogy ezért ne írjanak. Sőt! Úgy sejtem, lesz még pár beírás a részemre ebben a témában.
Igen, közben már láttam a pénzügyi hozzászólásod.
Egyetértek...
Nem tudom, mennyi pénzed van, de dawntez ajánlata nem rossz! Ezt a gépet ismerjük! Nem akarlak mindenáron rábeszélni, de érdemes egyébként a lehető legújabb motort venni - nyilván a buxa függvényében.
Túrázásra IDEÁLIS! Tavaly pl. lengyelben járt
http://shox.hu/cikkmutat.php?i...
Igazából nincsenek kimondott típushibái szerintem sem. A töltési rendszer alatt mit értesz? Az elektromos részt? Ha igen: a generátor nem egy erőgép, bár egyik motoron sem az. A saját fogyasztóit azért simán elviszi, de 6 pár ködlámpa, vagy egyéb nagyteljesítményű nyalánkságok használata kerülendő.