Sziasztok!
szerintetek menyire tűnik jó vételnek egy 1997-es GS500-as motor 430 ezerért? Óra szerint 35.000 KM van bent, szép állapotú. Eddig csak beszéltem a tulajdonossal, nem próbáltam ki a motort. Mit kell esetleg jobban megnézni rajt, vannak tipushibái? A töltési rendszer ennél a tipusnál jól működik?
előre is köszi.
Január, február...itt a nyár!
De sokszor elmondtuk, amikor katona voltam!
Oszt most megint alig várom én is!
Kb még 1 hét és hozom a Bandit! Addigra tán a hó is leesik.
Tibkiiiiin! Ne is mondd, fáj a pici szívem. Olyan jó volt ez a szilveszter (is)! Végre nem egy kötelezően vacak buli, hanem igazi jó múúúlacccság, jó bandával. hajjjj, de jó lenne, ha megint szilveszter lenne már. vagy tavasz, meg jóóó motoros idő, hogy lehetne már csavarogni erre-arra...
Hoppá, most leltem... M0 traffipaxok...
Úgy néz ki jövőre már vigyázkodni kell itt is. No nem mintha valaha is gyorsabban mentem volna a megengedettnél...
Újra robot, de nem ez a lényeg! Hanem, hogy még mindig a fülemben csengenek a szilveszteri és utószilveszteri dallamok! És már megint hiányzik a banda: kezdtem már belenyugodni, hogy pár hónap szünet, de most megint hihetetlenül várom, hogy újra láthassam az úton az AKMT hosszan kígyózó sorait! Tegnap nézelődtem a Google Earth-ben, és újra végigéltem pár túránkat, sok-sok emlékkel. De azt is tudom, hogy gyorsan eljön a tavasz, szóval alapvetően pozitív ez a kis eszmefuttatás!
Pihenni?
Munka van..., vagy csak én dolgozok inkább, hogy eltereljem minden gondolatomat azokról a dolgokról amik nekem most nagyon nem jók.
Komolyan most azt mondanák, hogy legyek itthon 1 hetet...ÁÁÁ bele sem gondolok inkább.
Bocsánat, hogy lehúzom a öröm, boldogság színvonalát itt a fórumon.
szerintetek menyire tűnik jó vételnek egy 1997-es GS500-as motor 430 ezerért? Óra szerint 35.000 KM van bent, szép állapotú. Eddig csak beszéltem a tulajdonossal, nem próbáltam ki a motort. Mit kell esetleg jobban megnézni rajt, vannak tipushibái? A töltési rendszer ennél a tipusnál jól működik?
előre is köszi.
De sokszor elmondtuk, amikor katona voltam!
Oszt most megint alig várom én is!
Kb még 1 hét és hozom a Bandit! Addigra tán a hó is leesik.
De nyáron 150 USD volt egy hordó olaj, most meg alig 55...
A NULLÁST eddig kerültem ha lehetett! Életveszélyes! Bármilyen sebességgel közlekedsz rajta.
Kannákat elő!
Miért is sejtem hogy nyárra megint 300 fölött lesz?
M0 traffipaxok...
Úgy néz ki jövőre már vigyázkodni kell itt is. No nem mintha valaha is gyorsabban mentem volna a megengedettnél...
Nemsokára megyünk Népek, de megyünk ám!
Van erre gyógyszer! Én is azzal kúrálom magam. A neve? Régi fotók és videók Blue honlapján.
Újra robot, de nem ez a lényeg! Hanem, hogy még mindig a fülemben csengenek a szilveszteri és utószilveszteri dallamok! És már megint hiányzik a banda: kezdtem már belenyugodni, hogy pár hónap szünet, de most megint hihetetlenül várom, hogy újra láthassam az úton az AKMT hosszan kígyózó sorait! Tegnap nézelődtem a Google Earth-ben, és újra végigéltem pár túránkat, sok-sok emlékkel. De azt is tudom, hogy gyorsan eljön a tavasz, szóval alapvetően pozitív ez a kis eszmefuttatás!
No, akkor szép napot mindenkinek!
Oszt jónapot!
A torkom nekem is fájt még 2 napig.
Vajon miért?
Munka van..., vagy csak én dolgozok inkább, hogy eltereljem minden gondolatomat azokról a dolgokról amik nekem most nagyon nem jók.
Komolyan most azt mondanák, hogy legyek itthon 1 hetet...ÁÁÁ bele sem gondolok inkább.
Bocsánat, hogy lehúzom a öröm, boldogság színvonalát itt a fórumon.
Letargia, depresszió, végtagremegés.
Holnap végre foci!
Később meg már nem éri meg eldobni a szenvedést!
Nekem is van náthám is, Babettám is!