MACIIII!
Azonnal induljunk ide,és haza se jöjjünk... Lehet olyat? Gyönyörű ez a hely, tényleg nem jövök haza, minek?
A lábnyomcsókolgatást itt is bevállalom, csak mennyünkmáááá
(és Petőfi még mindig egy állat! Alföld, mi? )
Köszi a hozzáfűzött véleményed és maximálisan egyetértek Veled!
Valóban ki kell próbálni a pacikat, hogy lásd melyik lesz a legjobb csődőr melyik fekszik majd jobban nekem Erre a napra várok már, hogy mehessek tesztelni őket, aztán majd eldöntöm....
És párkapcsolat márpedig van, hiszen mindenki szeretgeti szerintem a mociját valamilyen szinten (én legalábbis igen) és ezt már nevezhetjük párkapcsolatnak
Jól van bekötve, csak fellépett némi anyagfáradás. Azabaaaj hogy, maga riasztò tök jól ki lett találva, csak arra nem gondoltak, hogy valamelyest időjárástűrőb legyen külsőleg. Eccer már le kellett cserélnem a csatit, mert szétrohadt. Most ott lehet a zárlat megint valahol. ha okosabb leszek, majd megmondom a tuti.
Üdv Mindenkinek!
Köszönöm a tippett. /Próbálom letölteni ,de még bénázok./
Tavaszig sajna ráérek.A kipufogótémával kapcs. írások is segítenek.
kösz !
Megkérdezhetem :az adonyi szőlődombokon még mindig van é jó bor?
Régen jártam arra.
Én meg egy ilyet leltem, bár ezt két biciklis csinálta júniusban (elismerésem!), de a két kerék az két kerék ott is! Transzfogarasok_2008
Hű, micsoda videónk lesz ebből nekünk is, ugye?
"Javasolták"... húúúú, ezt a szót gyorsan el kell felejteni, ha mociról van szó! Inkább a próbálás, amit Teddy szeretne beléd beszélni... minél többet, minél hosszabb távon. Hiszen a Te combod között lesz az a paci! Egy dolog, hogy néz ki... kényelmes és jó legyen, és arra való, amire valóban használod. Különben a "vak szerelemből", csak egy viharos kaland lesz. Emlékezetes, de mégis rövid.
Ha a tested jelez, hogy ez bizony a neki való "szerelmetes", akkor nem lesz gondod még a 3 mázsa tologatásával sem!
(Népek, most én vagyok ennyire egysíkú, vagy tényleg van párhuzam a motor és a párkapcsolat között?! )
Ônindító... Hmmm... A "tudomány" jelenlegi álláspontja szerint derék hátasom nyavajáját idegen anyag okozza szép testében. Megint amiatt a Qv@ riasztó miatt pihent meg. Most valóra vált egy tizenéves álmom: Vettem egy yamaha sr 125-öt, oszt' aztat gyilkolászom a zord télidőben. Holnap fogom átnézni a madzagokat és ha beindul a GS, megy ki Szszmiklósra garázsba. Úgy is az volt a terv, hogy nem dolgoztatom többet annál, mint amennyit muszály... Egyébként, ha megint akksigondja támadna valakinek nagyfaluban, vettem egyet potyára, ìgy van raktáron bármikor. (Ne legyen rá szükség) Ûdv!
Azonnal induljunk ide,és haza se jöjjünk... Lehet olyat? Gyönyörű ez a hely, tényleg nem jövök haza, minek?
A lábnyomcsókolgatást itt is bevállalom, csak mennyünkmáááá
(és Petőfi még mindig egy állat! Alföld, mi? )