Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meeee újságírónak készülök!
Igen, igen, viszont én a súlyától is félek picit..
Azért a GS 180kg-jához képest az majd 220kg, a gixxer viszont "csak" 160 Tudom, ha már valaki tud motorozni, ez nem annyira számít, de azért csak kell ide-oda tologatni a garázsban, itt-ott....
Hááát...
Az új GSX-F az egy felöltöztetett Bandit, tehát csak jó választás lehet .
Azért is pattoghatott segge visszaváltáskor, mert nem csúszókuplungos, mint a Gixxer, bár szerintem nem is pályázásra termett ez a vas. Egyszer megem is nekifeküdtem a Ringnek a Bandittal, és rá kellett jönnöm, hogy nem odavaló. Szépen lehet döntögetni, jól lehet rajta jobbra-balra kiülni és térdet lógatni, de ez túragép, feldobozolva és hosszan túrázva érzi jól magát.
Tudom .
Csak ki ne tagadjanak innen miatta .
Detto

Igen, nekem is a GSX-F-et javasolták kényelmi szempontok miatt, de hát tudod, milyen a szerelem
Meg tudlak érteni azt hiszem... volt szerencsém kipróbálni a K8-ast a ringen, nem nagyon akartam lemászni róla... Még a GSX-F-en gondolxok, az is nagyon tetszett, de az az igazság, h a gixeren jobban éreztem magam. Az a futómű meg azok a fékek....fűűű. A GSX-F segge fickándozott visszaváltásnál meg ilyesmi...
Én 170 vagyok (magasságilag, mielőtt egyesek megpróbálnának valamit belemagyarázni ), lehet az a 6 centi hiányzik a lábamból , de nekem kényelmes volt. Mondjuk a hosszú távú kuporgáshoz lehet hozzá kellene szokni...
De ez akkor is :
A vééénám? Ne viccejjé már, elájulnék, mielőtt meg bírnám szúrni magam .
Az orrom azért lehetett fehér poros, mert előtte sütit sütöttem, és nagyon ragadós volt a tészta, sok liszt kellett, amikor gyúrtam, lehet összekentem magam egy kicsikét. A vékony csővé sodrás pedig csakis a szilveszteri trombitálós hangulat miatt történhetett, a kis pici papírtrombita az olyan kis aranyos...

Nyehehe, bármit megmagyarázok, ami meg sem történt, vagy nem úgy van .
Agynak meg nem hiszem, hogy érdekében állt volna megmérgezni egy kellemes lájtos ivászattal kecsegtető sziveszter iccaka előtt, de ha gondolod, szólok neki, ő is tuti meg bírja magyarázni .

Úgyamúgyegyébként köszönöm, jobban vagyok, sztem csak vírus volt, mert azóta semmi nem történt, pedig kísérletezek, bántja-e valami a zepémet .

És Gombóc nem mecsbox . Szegény pici autócskám . Amíg Pöfi alusz, vele motorozok, úgyhogy meg kéne gyógyulnia. Elméletileg már rá van állva a karosszériás ismerős, csak néhány műanyagot kell rajta csereberélni, sztem a héten meglesz.

Ééééééés arra vagyok kíváncsi, hogy mé gyártasz mindenféle álhíreket és összeesküvés-elméletet ?
Üdv!
ne nyomorult nullást írd! hanem h mi lett az önindítóddal? Ez sokkal jobban érdekel mindenkit.
Köszike, mindenképp utána nézek majd, a plusz lóerők nem igazán izgatnak, inkább csak a hangja
Na, jó'van látom egy rúgóra jár az agyunk, nekem is az az új szerelem...
Egy baj van vele, hogy egy kicsit kényelmetlenül érzem magam rajta, hogy a könyököm a térdemen figyel, 176 magas vagyok és gondolom ezért, de hozzá tudnék ám szokni
Mert eltűntél, és még nem hallottad az enyémet! Titta csopper a V2 miatt, csak picit gyorsabb fordulaton. Extrahiperszuper!
Na pontosan ez az, ami engem is piszkál, új moci . Nos, bonyolultnak nem bonyolult, mert levágják a gyári kipuffot, ráhúznak egy összekötőt a csőre, aztán egy bilinccsel rögzítik a sportdobot. Ennyi. És elméletileg pl vizsgára vissza lehet tenni ugyanígy a gyárit.
A hangja az bizony gyönyörűséges bír lenni, ezért teccik nekem is , de a másik oldalon meg ott a macera a 2-3 plusz paciért, háááát. Nem éri meg. Amúgy 40 ropi volt tavaly saccperkábé, amikor körbeszaglásztam. A sufnituning nyilván ocsóbb , de azt meg nem biztos, h szeretni fogja a mocc egy idő után.
Úgyhogy én inkább veszek egy haccázas gixert ...
Szia!

A GS-sel az a baj, hogy festett a kipu. A vágással nincs gond, az megvan egy perc alatt, csak sztem bután néz ki a fekete cső egy fényes toldattal. Persze ez csak egyéni vélemény! Egy cimbink csináltatott rá ún sportdobot, de valahogy nekem nem az igazi. A GSR fórumban Kykee-nek van egy ismerőse, aki ezekkel foglalkozik, javaslom keresd meg őt. Az egész csapatnak ő csinálta, nagyon dicsérik.
Drága!
Nem itt szurkálták össze a karod, hanem a vénád környékén voltak szúrásnyomok! Sok!
Meg az orrod is fehér poros volt. A jatt, amit a nővérnek adtál, meg össze volt sodorva vékony csővé!
Jó mondat! Biztos sokszor olvastad már!
Agynak hiába mondod, szerintem ő akart megmérgezni! Csak a vas(motoros) szervezeted legyűrte.
Azért persze remélem, már jobban vagy! És a meccsbox is gyógyul.
Mire vagy még kíváncsi?
Na jó azért az új moci még csak egy kósza álom addig is marad a sportkipufogó
Nagyon köszi, én bevallom őszintén csak a hangja miatt szeretném..., azért is érdeklődöm előbb, mert ha túl bonyolult, hát akkor inkább egy új moci
Szia !
Sportkipuffal kapcsolatban én is nagyon törtem a fejem tavaly, de az az igazság, hogy a srácok itten nem javallották, mondván, nem érdemes. Meg hát úgy alakult az élet is, hogy nem forszíroztam azt a sportdobot, de nem tettem le róla . Azzal nem vagyok kibékülve, hogy a gyárit le kell vágni .
Van ismerősöm, akinek sportdob van fönt + le is van ültetve a kicsike, állat hangja van . Ha jól tudom, azt ő külön csináltatta, de nekem a Finstert és a Bódist ajánlották. Az utóbbi talán még van a Full Gasnál elfekvőben... . Csak, ahogy elnéztem, ezek a gyárinál vékonyabbak, bár kicsit hosszabbak , de én nem voltam kibékülve a látvánnyal igazán, a gyári jobban néz ki és kész .
Najóóóóvannamáááá, szalajtom is Macit az ombucmanushoz, miket hordasz már itt össze . Meg szét.
És Macc, szerintem az az elmebaj az nem kicsi ...
(Amúgy meg nem a karomat szurkálták össze , a többi ifot sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánom . Nah, végre leírhattam ezt én is .)
És mellesleg van egy tuti informátorom, aki megszellőztette, hogy nyomozás történt , el is mondtam Agynak, hogy milyen megtisztelő címre tettem szert északon .
Helóka, asszem sűrűbben fogok felétek nézni, mert sok okos dolgot látok itten

Nekem is GS-em van és már sokszor gondolkodtam egy sportdobon....
Valaki tud esetleg ebben segíteni nekem, hol és mennyiért lehetne beszerezni?
Sziasztok! Nem tudom, eljutott-e ide is az info, úgyhogy gondoltam szólok... A héten tesztelik az új nulláson a trafikat és jövő héttől élesben lövöldöznek. Hátúlról is. :s Két kütyüt cserélgetnek majd 5 dobozban.
Egyébiránt boldog új évet kivánok minden kedves fóRumozónak!
Ûdv!
T.
Semmi gond!

Igy beszéltük meg vagy nem?
Ha leadom, akkor majd szólok......
leadtam és szóltam.
És már hivtál is:-)
Csak Én nem voltam gépközelbe (pancsi).....és csak most vettem észre a hivást (23 órakor meg csak nem hivlak fel:-)

Ha a szám kell akkor:
Udvarhelyi Zoltán
Otp
11773425-30624746

ide jöhet a lovetta.
persze.....küld. Pénteken viszem a csajokat dogozóba akkor ugyis ott vagyok a központba.....
E más csak ilyen

itt a megoldás
http://akmtmedia.extra.hu/sufn...
ÜDVÖZLET MINDENKINEK A "FÓRUMON" !
Új vagyok az oldalon ,nem tudom mi a protokoll,
de ha megsérteném,koppintsatok az orromra.
Rögtön egy kis tanácsot,tippet szeretnék kérni!
/olvasgattam a hozzászólásokat de ilyen témájút nem találtam./
1éve hoztam ki a szalonból a gs 500-ast. Kis hibától
eltekintve teljesen elégedett vagyok vele./Nyugisan motorozok/
Viszont a kipufogócsőtől le vagyok hervadva!
Mocsok időben is használom és ölég randa lett.
Mit tegyek, hogy olyan legyen mint újkorában?
Persze új mocit vagy k.csövet nem tudok venni!
Ha Valaki segítene előre is köszönöm !
ui.nekem teccik a gyári dob formája meg a hangja is,bár nem láttam ,
hallottam élőben extrákat.