Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Békés boldog új évet kívánok mindenkinek, és örömteli motorozásban gazdag évet, széles úttal.
Írtam, hogy lecserélném a motoromat, ami nemnagyon jön össze úgy hogy jól jöjjek ki belőlle.
Nekiálltam hát szervizelni itthon mivel minek fizessek a kötelező szervízre ami most lenne 18.000km.
A fékeknél megakadtam, érdemes ragaszttatni, új pofákat, vagy vegyek újakat? Szét még nem szedtem, de szemre vékonynak találtam a fékpofák vastagságát, még egy szezon erejéig. Milyen időközönként kéne lecserélni a pofákat(km?). És ha tudtok címeket ahonnan lehetne rendelni, vagy feljavítani azt megköszönném.
Űdv.: franyo01 (Fecó)
Hát ha röhögni akarsz... Bár lehet, h ambulancia lenne belőle?
Én szerezzek! Nekem van!
Te csak szerezz egy 42es méretűt, és jövő hétvégén vinnyoghatunk Valakin, aki régen "nagyon szuper volt koriban" Szegény, már előre sajnálom, de hatalmasakat fogunk röhögni! Vagy rajtam?
Kamerát vigyél, mi is kíváncsiak vagyunk!
Az lesz... két ünnep között néztem, szerintem még van belőle. Gyanítom, holnap bevásárolok, aztán felfrissítem a tudományom.
Gazdaságos 4ezeré?
Csak mikro üzemben volt a gép!
Menek és szerválok korit... még mindig nem lett nagyobb... mééé' nem nő a lábammal. Faxa az a kis lakóhely...!
Sanyi, ha legközelebb nem a virágocskán hagyod, akkor talán még látunk is valamit.
Nagyon Boldog Új Évet Mindenkinek!
Legközelebb megyünk érted, oszt viszünk!
Nem dőlünk be mindenféle ígérgetésnek!
Egy kis kedvcsináló Teddynek!
Hápika! Te is csípnéd!
Na,hali!
EZ csak rajtad múlt!
B.U.É.K. Hiányoztál a leltárból Kedves Kácsánk!
Drága csillagom sokáig dolgoztam, fáradt voltam, nem lett volna erőm levezetni bulizni utána meg haza!
Boldog Új Évet Angyalkáim!
Hápi! Neked még ez is:
BUJÉK!
Boldogabb Új Évet mindenkinek!

nyusz és zsé
Nagyon boldog újévet mindenkinek !
Vazze, vártunk Alpáron ám, hiányoltuk a hátsódat
Azze idén még nem is motoroztunk 1ütt!
Dolgozó társaimnak kitartást, bulizóknak+ jó szórakozást és pihenést.
Sziasztok.
Boldogabb Gazdagabb Nyugodtabb Évet Mindenkinek!
B.Ú.É.K.
BUÉK mindenkinek!