Ja itt kezdtük, amikor felvetödött a problémája (a gumi és a felni is lehet hibás,akár gyárilag is)
És ugye az ő motorja szinte vadi uj, nem ő koptatta el.
A kormánycsapágy témát nem a jelenlegi hibádra írtam... csak tájékoztató jelleggel, hátha valaki még a garancián belül van, és meg tudja csináltatni.
Érdeklődd meg egy szervizben, hogy tudnak-e ilyen típushibáról és, ha igen (márpedig nagy valószínűséggel ez az), akkor szó nélkül cserélik.
Nekem egyébként érezhetően "akadt" néha.. de alig volt észrevehető a csapágy állapotától függetlenül. Tehát, megcsinálták...
Ha jól mondta a szerelő srác, még visszahívást is kellett volna csinálni e miatt, de Magyarországon élünk, így hátulról kell megtudni.
Ha új gumival is csinálta a mocid a fesztivált, akkor mindenek előtt egy gumishoz menj centíroztatni...az is előfordulhat, hogy rossz helyen van a súly, vagy lemaradt menet közben egy darabja... jó gumival nem szabadna szitálni.
Szia.
Nekem már úgy emlékszem, hogy az elejétől fogva csinálja.
Volt is szó már róla, de gondoltam hátha magától megjavul...
De tényleg zavaró, hogy ezt csinálja.
Te bementél és ingyen megnézték, hogy mi van vele vagy mit mondtak? Ha rossz akkor ok, de ha nem fizetni kell a szét-össze szerelést?
Emlékszem tettél ide képet is a szétszedett állapotról.
Szia.
Ha azt mondom nekem már három is volt és szerettem mindet: TZR, FZS, (R1 .)
De ilyen keveset semelyik nem fogyasztott.
Mindenben a jót kell nézni.
1. Ne káromkodj, az olyan csúnya
2. Neked kéne tudni, mint házibuherálónak
3. A logika azt diktálja, hogy nincs, mivel éppen azé nyafizok, hogy nem tom megnézni.
Ez a trükk, ettől olyan nagyon jók a mai autók. Bezzeg, a régi szoci autók....
Ha azokat is így szervizeltük volna, még most is mennének. Csak ott megvártuk, míg elromlik, aztán javíttattunk. ennyi.
de adiberiderem volt, az mé nem nyitotta ki?
Ha bármit kérdez OK, IGEn...stb
Mondhatom profi munka, gratulálok!
És ugye az ő motorja szinte vadi uj, nem ő koptatta el.
Érdeklődd meg egy szervizben, hogy tudnak-e ilyen típushibáról és, ha igen (márpedig nagy valószínűséggel ez az), akkor szó nélkül cserélik.
Nekem egyébként érezhetően "akadt" néha.. de alig volt észrevehető a csapágy állapotától függetlenül. Tehát, megcsinálták...
Ha jól mondta a szerelő srác, még visszahívást is kellett volna csinálni e miatt, de Magyarországon élünk, így hátulról kell megtudni.
Ha új gumival is csinálta a mocid a fesztivált, akkor mindenek előtt egy gumishoz menj centíroztatni...az is előfordulhat, hogy rossz helyen van a súly, vagy lemaradt menet közben egy darabja... jó gumival nem szabadna szitálni.
Nekem már úgy emlékszem, hogy az elejétől fogva csinálja.
Volt is szó már róla, de gondoltam hátha magától megjavul...
De tényleg zavaró, hogy ezt csinálja.
Te bementél és ingyen megnézték, hogy mi van vele vagy mit mondtak? Ha rossz akkor ok, de ha nem fizetni kell a szét-össze szerelést?
Emlékszem tettél ide képet is a szétszedett állapotról.
Ha azt mondom nekem már három is volt és szerettem mindet: TZR, FZS, (R1 .)
De ilyen keveset semelyik nem fogyasztott.
Mindenben a jót kell nézni.
Köszönöm a segítséget lehet, hogy az lesz...
Köszi a mailt, nem dobtam ki ám! persze, lehet tied a számla, csak gondoltam ha senkinek sem kell, akkor én azt elteszem.
Mihogymi? neeeeem....
2. Neked kéne tudni, mint házibuherálónak
3. A logika azt diktálja, hogy nincs, mivel éppen azé nyafizok, hogy nem tom megnézni.
Ha nincs akkor kattints erre és telepitsd fel:
http://www.szoftverbazis.hu/le...
A Daciámat az 500! km.-es szervízre 13 hibával vittem!
Az egyik: nem volt 5. seb. az 5 sebességes változatban...
Ha azokat is így szervizeltük volna, még most is mennének. Csak ott megvártuk, míg elromlik, aztán javíttattunk. ennyi.