Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nem! Van aki dolgozik, azért nem tud fórumozni, csak a munkálatok közti szünetben.

A projekt meg Blue találmánya - ugyan kié is lehetne. + Demrob és &rush
Nézd meg Csigáét:-)

Neki nincs oldalidoma, mert leamortizálta.

Valld ki a címet, mert én nem tudom! Sajnálom nagyon, mert tényleg volt időnk, téged is sorra vettünk volna!
Hát igen biztosan szépen mutatna, ha levenném, vagy nincs rajta oldal-idom és úgy nézne ki mint a DL,GSF.
Még nem késtél el. Rendelhetsz a GS-edre egy szép hűtőrácsot
Látom már megint későn "ébredtem" már mindenki alszik.
Egyébként szép kis projektbe fogtatok ti itt.
Mindig kitaláltok valami jót!
Köszönöm ez jól eset amit írtál.
Hát tényleg eltűntem. Már nagyon remélem többet nem lesz ilyen.
Magánéleti gondok tömkelege szakadt rám...
Komolyan az érzelmek mennyire kitudják készíteni az embert, legalábbis engem nem gondoltam volna...
SzégyeDL magad
esSO!
Onnan 1/2 Km a kocsmám és meg sem látogattál?!
"megjegyeztem"
Meg a régi anyókát!
Persze mert be kell járatni az új mocit:-)
Télleg, erről jut eszembe!
Csütörtökön felrobogtunk Pöstbe az új utasomnak nadrágot venni. Mivel az első helyen siker koronázta fáradozásainkat - Bembomotor - maradt kis időnk. Ezt a Népfürdő utcai üvegpalotában töltöttük el. Majd hazafelé véve az irányt, kitaláltam, hogy Koko64 és az ő Teve utcai munkahelye itt van egy köpésnyire. Nos, meglátogattuk őt is. Kellemesen - sztem - elbeszélgettünk, melynek folyamányaként ígéretét vettem, hogy jövőre sokat fog velünk jönni motorozni!
Csütörtökön emlegettünk Koko64-gyel éppen! Azé, mert eltűntél nagyon - többekközt - te is.
Sziasztok motorosok.
Puszi lányok.
Pacsi srácok.

Már nagyon régen nem írtam, de olvaslak titeket! Nem mondom zajlott az események itt is.
Mindenkinek kinek-fáj valamije, betegség baleset motor gond, azonnali jobbulást, felépülést kívánok!
Születés, név-naposoknak is minden jót kívánok.
Általánosságban meg mindenkinek nyugodt békés ünnepeket, száraz-széles-kanyargós utat kívánok.
Nemnem! Nem kinevettelek, hanem az tetszett, ahogy behúztalak a csőbe!
Én amúgy is a Vaterás cuccra gondoltam, hogy azt fordítsd le nekije. Vagy ebay, mindegy.
Maci!

Jutt eszembe....
Kucsinál van az Cirque De Soleis DVD-m a mai napig:-)))))

a verzió:-) szólj neki hogy vigye el neked
b verzió:-) ha jön a pólókért akkor elhozza, gyosan lemásolom neked.........

2 vagy 3 film van rajta......
Az Alegria IGAZÁN ütős! főleg a cirkuszi rész és nem a film......
http://www.louis.de/_20dcf1a4a...
Hehe sikerült beileszteni bibi
esSo! nem nevetjük ki az öreget Louis a többit ö is kikeresheti
Linkeld be ide, Piet profin cvancigol , biztos segít. Nagyon rendes segítőkész pali! (na, ezek után merjen nem segíteni, oda az imidzs! )
A louis-nál is van, még kromozott os
Jó reggelt! Már gondoltam rá, de nem akarom kókányolni meg hülyén is nézne ki szerintem. Bandit lámpa is jó lenne, csak találnék végre már. ebay-en lenne, csak nem vágom a náci vakert.
Robee!
Nagyon nagy szentségtörés lenne, ha ETZ lámpával próbálnád megoldani? Szerintem az a lámpatest is nagyon komoly fényt tud produkálni, és gyanítom, hogy néhány közdarabbal észrevétlenül fel is szerelhető... jah, és ócccccóóóóó!
Jó éjszakát! GS-re kellene nekem egy első lámpa mert az enyém el van repedve, kuka. Ha tudtok eladót légyszi szóljatok, bontóban nem találtam. Kössze...