Lehet egy kérdésem? Lesz Tudsz Te olyat csinálni, hogy RSS egy weboldalra? Ez a feladatom informatikából, de én nem nagyon fogom tudni megcsinálni T sem Szóval esetleg lehetne arról szó, hogy küldök egy linket a feladattal, adok jelszavakat és mindent, ami kell, és bármit feltolnál nekem a webemre? amúgy van olyanom: sivodorina.eoldal.hu
Előre is köszönöm!
Csuda jó idő volt............volt egy kis dolgom:-)))) igy irány a pálya.............
Meglegeltettem a lovakat:-)))) a benzinszintjelzőm nem is bírta:-) pikk-pakk fogytak az egységek:-) de ugye tempónál esznek is a lovak:-) (pssszt....ez olyan 100.000 lenne:-)
Istenem de jó volt:-)
Még van 34km-em 18.000-ig.........szóval az már kell a szervízre......
igy is megint túllépem:-) Igaz a 12.000-res is 12400 volt
Mé jelezzek? Volt megjegyzés hozzá: SO. Ennyi nem elég? Mit gondoltál? Valaki adott 8 ropit, hogy mulasd el? De tudod m it? Költsd el! Vegyél rajta egy DL-es hútővédőt magadnak. Legfeljebb ha nem stimmel a motorodra, majd nekem adod.
Most egy kicsit kivárok, persze ne feledékenység miatt!, hanem mert az USD/HUF-arány miatt nem olyan jó az ára. De időben meglesz! A többiek türelmét is kérném picit, a saját cuccaimmal is várok még, de idényre mindenki világítani fog!
Hogy áll a LED-es rendelés? Remélem nem feledkeztél meg rólam! Jó vagyok egy 30 centis kékre még? Meg egy 24 centis pirosra! Nem sürgős, csak emlékeztetőnek írom.
Tegnap megint mocival élvezkedtem a jó időben, de ma reggeli fuvar miatt sajnos megint kocsival vagyok melózni. Persze, hogy azért legyen kaland, 5 perccel indulás után, szellőzőventi felpörög, műszerfalfények felerősödnek... hoppá, volt egy fesszabályzóm... óvatosan 1500-2000 között tartva (ekkor alig tölt) beevickélés melóhelyre, szerencsére itt van cseredarabom. Persze veszek újat, így utána is néztem, hol-mennyi. Na a lényeg, hogy ne OFF-oljak ennyit: miért van az, hogy a kocsimba 2-3e Ft egy feszültségszabályzó (OK, 12 éves Felicia, műszakilag olyan GS500 a kocsik közt... ), a mociba meg sokszor ennyi? Gyakorlatilag majdhogynem beköthetném ezt is a mociba... De akkor is...
Na más... milyen szép DL képek repkednek itt, én a sárgával szimpatizálok... talán egyszer...
Én 35.390,- nek olvasom a Caffe racert
Én 150 EUR-ért vettem ilyent, de nem vált be, slank germánokra volt való. Ezért aztán el is adtam, na jó egy fillért se buktam rajta.
Lehet egy kérdésem? Lesz Tudsz Te olyat csinálni, hogy RSS egy weboldalra? Ez a feladatom informatikából, de én nem nagyon fogom tudni megcsinálni T sem Szóval esetleg lehetne arról szó, hogy küldök egy linket a feladattal, adok jelszavakat és mindent, ami kell, és bármit feltolnál nekem a webemre? amúgy van olyanom: sivodorina.eoldal.hu
Előre is köszönöm!