Mit?:95-öst. tisztán.
Na jó viccet félre téve, a legtöbbet Pilisszentlászló volt ahol mentem vele kanyarokban, de ügye nem kicsi gép és így nem is kell annyira húzni neki, hogy jót lehessen vele kanyarodni, dönteni.
Nekem KB: 6.5L volt a fogyasztásom mikor döntögettem. Én nagyon +voltam elégedve vele!
Viszont mikor kicsit megpörgettem, de természetesen véletlenül és 250-300Km/h-körül ment...alig bírtam visszafogni... Annyira hiányzik.
Na akkor nem néztem +inkább, de 10L akkor sem evet volna+.
Volt olyan, hogy bátyámat hoztam haza Pestről a 2-esen és néha néha +volt a 200-250Km/h de nem változott jelentősen a fogyasztása.
Szerintem nálam olyan 8L.nél többet nem evett+.
Kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek, akinek még van GS-e , no meg akinek nics annak is
Sok bajglit, hókiflit, rántott husit, jó egészséget minden motorosnak és jó műszaki állapotot minden mocinak
Egyszer volt, régen volt, a Mikulás karácsony előtt észrevette,
hogy a 4 manósegédje megbetegedett. De a segédmanók nem
tudtak olyan gyorsan csomagolni, mint az igazi manók.
A gondok közepette Mikulásné bejelentette, hogy az édesanyja
velük fogja tölteni a Karácsonyt. Szegény meggyötört Mikulás
ennek hallatán kiment a szánhoz, de szomorúan vette tudomásul,
hogy az 5 szarvasból 3 vemhes, 2 meg ismeretlen helyre távozott
a kerítésen átugorva. Ezek után a teljesen összetört Mikulás bement
a házába, hogy igyon egy kis pálinkát, de azt látta, hogy a segédmanók
már mindet megitták. Erre olyan mérges lett, hogy a kezében tartott
poharat a padlóhoz csapta. Mikor össze akarta söpörni a szilánkokat,
rájött, hogy az egerek szétrágták a seprűt.Ekkor csöngettek. A lelkileg
meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban egy angyalka állt, kezében
karácsonyfával. Az angyalka így szólt:
- Hát nem csodálatos a mai nap?
Így alakult ki az a szokás, hogy a karácsonyfa csúcsára angyalkát húznak...
Van egy pár fazon /cég akik főként pályaidomokat gyártanak sportmotorokra régen nem csináltak a GS-hez idomokat, de lehet hogy mostmár megéri nekik. Pl volt a Dús Peti meg más is hirdetett. Az tudom hogy egy gixerhez valami 50-60 e volt egy idomszett.
Na nem azé vagyok okos, mert Én mindent tudok, csak egyszerűen:-)
Még anno rákerestem a témára, mert persze nekem is tetszet.....igy az volt a tényállás, hogy egy NAKED mennyibőőő lehet F-es:-)
Fejidom, tartókonzol, lámpa, tükrök, 2 oldalidom, belső betét akkor volt valami 360.000ft (talán a fórum elején még be is írtam ide....ugy a 20-50. oldal környékén:-)
Lámpát fel lehet tenni, mert ugye a fejidom konzol egy vasra van csavarozva, ami a két teló közt nyúlik ki.....
Szóval ez nem lehet gond.
Csak az hogy hol.................ezügyben bontót tudok ajánlani.
Illetve ha kell akkor valahol megvan még az eredeti sáska lámpám:-)
Fényez az szinte nulla (éjjel nem motorozol vele az fix:-) de baromi jól néz ki:-) igazi kis streetfigeter:-)
erre tartogatom én is - mert ugye Darázs esetéből tudom, hogy ha nekem megszünik a Bandit eleje az bizony 604.000ft! (fejidom, plexi, konzol, tükrök, óra, lámpa, indexek)
Tükröket meg természetesen LOUIS.....15€ darabja.....
Tehát Naked mocivá tényleg max 20.000-ért megtudod csinálni.
Ha meg F? akkor az kemény lemondásokkal jár........
Én azt mondom, hogy mivel tél van...........probálj meg beszélni egy F-es kollegával...........
keresetek egy idomost, és az Ő idomával csináltass Üvegszál idomot, ami nem törik olyan könyen mint egy műanyag.
Mit nyersz vele?
Hát mondjuk:
1., nem 60.000ft lesz 1db oldaidomot, hanem csak 20-30......hiszen annyi az anyagár kb....
2., meglesz a negatívod, igy akár csináltathatsz többet is......el fog fogyni! hiszen nagyon sokan keresik.....ha nem most majd tavasszal, mikor az infjoncok kijönnek - és azt hiszik, hogy még mindig tavaly van, és semmit nem kell "újraszokni"
Szóval ha találsz havert, akkor a te idomaid még ingyen is lehetnek!
Ha ez megvan akkor már csak a lámpa, tükör a gondod......de az idomokon annyit sporltál (kb mennyi? sacc 40 a fejidom, 20-20 az ülésidom, 60-60az oldalidom.....ez nálam már 200.000ft!), hogy azt simán megtudod venni
Milyen lámpát raktál a gépre amikor átalakítottad. Nekem E-s GS-em van, nyáron lefeküdtem vele, de nem találok rá lámpát, az enyém megrepedt. Oldalidomom van plusz, csak az a baj hogy a régebbi gs-é.
Először is köszönöm mkinek a hozzászólását, javaslatát.
El-BlueDiablo-nak igaza van, ez nem lesz olcsó mulatság ha ujjá akarom varázsolni a mocimat. Az viszont tény hogy félig meddig "átalakítottam" NAKED motorrá . Én is gondoltam erre a változatra így a gzdasági válság közepette de jobban tetszik az eredeti forma ezért szeretném megjavíttatni.
Amint Tibkin is írta a műanyagot ha lehet érdemes javíttatni (hegesztetni) . Ennek hatására körbenéztem a neten és tláltam is pár céget akiknek ez a fő profiljuk. A javítható elemeket majd ezen az úton fogom helyre állíttatni.
Kösz a tippet Tibkin
OldPiet
Sajnos a hátsó műanyag azaz farokidom olymértékben sérült, hogy az javíthatatlan, ezért ez kp lesz.
GSTeddy köszi a tippeket na meg a linket. A link ment a kedvencek közé, hasznos .
Mégegyszer Köszönöm a segítséget mindenkinek
Ui: Ha nem tolnám ide az arcomat Karácsonyig, most megragadnám az alkalmat és
KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK minden Suzuki GS500 fóromzónak
Esetleg egy jó műanyag-hegesztő emberke? Nekem anno az 50-esen lévő két első műanyag burkolat törött, az egyik gyári új, de a másik 10-20cm-es darabokból van összerakva, szinte nyom nélkül. A gyári 38000 volt, a hegesztés vagy 5000, ha jól emlékszem. Ha megvannak a darabok (picik is), akkor érdemes lehet ilyen téren is körbekérdezősködni.
Szzzzzzzzzz!
Ez húzós lesz... ahogyan Blue írta...
Az árakról lövésem sincs, de nagyságrendileg a Blue-féle kalkuláció megállja a helyét. Sajnos a 200 környéke lehet reális.
Ezek szerint a biztosítónál nem te vagy a kedvezményezett?
Én végighívogatnék első körben néhány bontót. Darabonként talán össze lehet szedegetni innen-onnan. A hátsó lámpa és a farokidom lehet az amihez a legkönnyebben hozzájutsz, hiszen a GS 500 E-vel megegyezik. Fényezni nagy valószínűséggel úgyis kell, mert a gyári is csak egyszerű szürkében, vagy feketében pompázik.
Az alábbi linken körül tudsz nézegetni. Itt új alkatrészek vannak cikkszám szerint... USD-ban megadva az ár, ha a cikkszámra klikkelsz. Ezt össze lehet vetni a hazai bolti árakkal... talán érdemes rendelni innen is... de első körben bontó.
Ja viszont átépiteni nakednak egy lámpa 20 e Ft + 2 tükör (még a helye is megvan, csak be kell csavarni).Azt nem tudom hogy a fejidomtartó nincs-e utban a naked-lámpának?
A megmaradt idomokat meg el lehet adni
Tippem szerint ezek fogyó eszközök, hiszen egy percnél garatált a sérülés......ezért max a bótba.......
de gatya felköt, mert ezek baromi drágák lesznek..............
Szerintem most csináltál NAKED motort:-(((((
Fejidom kb 50
lámpa kb 40-70
tükrök 10-10
hátsó lámpa 10-20
belső burkolat 10-20
Már megint hozzátok fordulok segítségért, remélem tudtok pár hasznos tippet adni. A gondom a következő. Van egy GS500F-em és kb egy hónapja "lebontottam" az elejét és a jobb oldalát . Érdekelne, hogy honnan tudnék beszerezni hozzá burkolatot (fejidom , jobb első burkolat, jobb és bal hátsó műanyag, első és hátsó lámpát, tükröket).
De jó, ma is motorral jöttem melózni, de jó érzés volt ennyi kihagyás után! (8 nap... ). Persze azért jönnek majd szűkösebb idők...
A fokozatkijelző nagyon tetszik, nekem is tervben van, csak az a fránya érzékelő... viszont remek ötlet volt kihagyni a "bonyolult" elektronikát! Egyszerű-nagyszerű, illeszkedik a GS500 filozófiájához. Gratulálok. Én még anno azon gondolkodtam - persze ez még egyszerűbb kivitel - , hogy nem hétszegmenses kijelzőt használok, hanem különálló LED-eket, amennyi ég, abban a fokozatban vagyok, és a 4-5-6 ráadásul más-más színű, így ha le sem nézek rá is látom, melyikben vagyok.
Remegő kormány? Mostanában én is észrevettem 50-60 körül... de azt is, hogy elhagytam egy 10g-os súlyt az első kerékről, szépen látszik a helye! Bár a telóolajcsere ettől függetlenül nekem is ráférne. Blue, szerintem akkor én igényt is tartanék a szimmeringekre, ha még más nem előzött meg.
Sziasztok fiuk. Pacsi.
Nektek is Kellemes ünnepeket kívánok.
Mindenkinek nagyon BOLDOG KARÁCSONYT, szép estét kívánok !
Kellemes ünnepeket kívánok.
Vagy ne is kérdezzek ilyet, sejtem a választ
Mit?:95-öst. tisztán.
Na jó viccet félre téve, a legtöbbet Pilisszentlászló volt ahol mentem vele kanyarokban, de ügye nem kicsi gép és így nem is kell annyira húzni neki, hogy jót lehessen vele kanyarodni, dönteni.
Nekem KB: 6.5L volt a fogyasztásom mikor döntögettem. Én nagyon +voltam elégedve vele!
Viszont mikor kicsit megpörgettem, de természetesen véletlenül és 250-300Km/h-körül ment...alig bírtam visszafogni... Annyira hiányzik.
Na akkor nem néztem +inkább, de 10L akkor sem evet volna+.
Volt olyan, hogy bátyámat hoztam haza Pestről a 2-esen és néha néha +volt a 200-250Km/h de nem változott jelentősen a fogyasztása.
Szerintem nálam olyan 8L.nél többet nem evett+.
Sok bajglit, hókiflit, rántott husit, jó egészséget minden motorosnak és jó műszaki állapotot minden mocinak
hogy a 4 manósegédje megbetegedett. De a segédmanók nem
tudtak olyan gyorsan csomagolni, mint az igazi manók.
A gondok közepette Mikulásné bejelentette, hogy az édesanyja
velük fogja tölteni a Karácsonyt. Szegény meggyötört Mikulás
ennek hallatán kiment a szánhoz, de szomorúan vette tudomásul,
hogy az 5 szarvasból 3 vemhes, 2 meg ismeretlen helyre távozott
a kerítésen átugorva. Ezek után a teljesen összetört Mikulás bement
a házába, hogy igyon egy kis pálinkát, de azt látta, hogy a segédmanók
már mindet megitták. Erre olyan mérges lett, hogy a kezében tartott
poharat a padlóhoz csapta. Mikor össze akarta söpörni a szilánkokat,
rájött, hogy az egerek szétrágták a seprűt.Ekkor csöngettek. A lelkileg
meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban egy angyalka állt, kezében
karácsonyfával. Az angyalka így szólt:
- Hát nem csodálatos a mai nap?
Így alakult ki az a szokás, hogy a karácsonyfa csúcsára angyalkát húznak...
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
Fazeres Feri és Andy
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!
Dzsokiapu és családja
Még anno rákerestem a témára, mert persze nekem is tetszet.....igy az volt a tényállás, hogy egy NAKED mennyibőőő lehet F-es:-)
Fejidom, tartókonzol, lámpa, tükrök, 2 oldalidom, belső betét akkor volt valami 360.000ft (talán a fórum elején még be is írtam ide....ugy a 20-50. oldal környékén:-)
Lámpát fel lehet tenni, mert ugye a fejidom konzol egy vasra van csavarozva, ami a két teló közt nyúlik ki.....
Szóval ez nem lehet gond.
Csak az hogy hol.................ezügyben bontót tudok ajánlani.
Illetve ha kell akkor valahol megvan még az eredeti sáska lámpám:-)
Fényez az szinte nulla (éjjel nem motorozol vele az fix:-) de baromi jól néz ki:-) igazi kis streetfigeter:-)
erre tartogatom én is - mert ugye Darázs esetéből tudom, hogy ha nekem megszünik a Bandit eleje az bizony 604.000ft! (fejidom, plexi, konzol, tükrök, óra, lámpa, indexek)
Tükröket meg természetesen LOUIS.....15€ darabja.....
Tehát Naked mocivá tényleg max 20.000-ért megtudod csinálni.
Ha meg F? akkor az kemény lemondásokkal jár........
Én azt mondom, hogy mivel tél van...........probálj meg beszélni egy F-es kollegával...........
keresetek egy idomost, és az Ő idomával csináltass Üvegszál idomot, ami nem törik olyan könyen mint egy műanyag.
Mit nyersz vele?
Hát mondjuk:
1., nem 60.000ft lesz 1db oldaidomot, hanem csak 20-30......hiszen annyi az anyagár kb....
2., meglesz a negatívod, igy akár csináltathatsz többet is......el fog fogyni! hiszen nagyon sokan keresik.....ha nem most majd tavasszal, mikor az infjoncok kijönnek - és azt hiszik, hogy még mindig tavaly van, és semmit nem kell "újraszokni"
Szóval ha találsz havert, akkor a te idomaid még ingyen is lehetnek!
Ha ez megvan akkor már csak a lámpa, tükör a gondod......de az idomokon annyit sporltál (kb mennyi? sacc 40 a fejidom, 20-20 az ülésidom, 60-60az oldalidom.....ez nálam már 200.000ft!), hogy azt simán megtudod venni
Először is köszönöm mkinek a hozzászólását, javaslatát.
El-BlueDiablo-nak igaza van, ez nem lesz olcsó mulatság ha ujjá akarom varázsolni a mocimat. Az viszont tény hogy félig meddig "átalakítottam" NAKED motorrá . Én is gondoltam erre a változatra így a gzdasági válság közepette de jobban tetszik az eredeti forma ezért szeretném megjavíttatni.
Amint Tibkin is írta a műanyagot ha lehet érdemes javíttatni (hegesztetni) . Ennek hatására körbenéztem a neten és tláltam is pár céget akiknek ez a fő profiljuk. A javítható elemeket majd ezen az úton fogom helyre állíttatni.
Kösz a tippet Tibkin
OldPiet
Sajnos a hátsó műanyag azaz farokidom olymértékben sérült, hogy az javíthatatlan, ezért ez kp lesz.
GSTeddy köszi a tippeket na meg a linket. A link ment a kedvencek közé, hasznos .
Mégegyszer Köszönöm a segítséget mindenkinek
Ui: Ha nem tolnám ide az arcomat Karácsonyig, most megragadnám az alkalmat és
KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK minden Suzuki GS500 fóromzónak
Esetleg egy jó műanyag-hegesztő emberke? Nekem anno az 50-esen lévő két első műanyag burkolat törött, az egyik gyári új, de a másik 10-20cm-es darabokból van összerakva, szinte nyom nélkül. A gyári 38000 volt, a hegesztés vagy 5000, ha jól emlékszem. Ha megvannak a darabok (picik is), akkor érdemes lehet ilyen téren is körbekérdezősködni.
Ez húzós lesz... ahogyan Blue írta...
Az árakról lövésem sincs, de nagyságrendileg a Blue-féle kalkuláció megállja a helyét. Sajnos a 200 környéke lehet reális.
Ezek szerint a biztosítónál nem te vagy a kedvezményezett?
Én végighívogatnék első körben néhány bontót. Darabonként talán össze lehet szedegetni innen-onnan. A hátsó lámpa és a farokidom lehet az amihez a legkönnyebben hozzájutsz, hiszen a GS 500 E-vel megegyezik. Fényezni nagy valószínűséggel úgyis kell, mert a gyári is csak egyszerű szürkében, vagy feketében pompázik.
Az alábbi linken körül tudsz nézegetni. Itt új alkatrészek vannak cikkszám szerint... USD-ban megadva az ár, ha a cikkszámra klikkelsz. Ezt össze lehet vetni a hazai bolti árakkal... talán érdemes rendelni innen is... de első körben bontó.
ALPHA SPORTS Suzuki alkatrészkatalógus
A megmaradt idomokat meg el lehet adni
de gatya felköt, mert ezek baromi drágák lesznek..............
Szerintem most csináltál NAKED motort:-(((((
Fejidom kb 50
lámpa kb 40-70
tükrök 10-10
hátsó lámpa 10-20
belső burkolat 10-20
tehát sacc-kb 100-200.000ft ra számolj.....
Már megint hozzátok fordulok segítségért, remélem tudtok pár hasznos tippet adni. A gondom a következő. Van egy GS500F-em és kb egy hónapja "lebontottam" az elejét és a jobb oldalát . Érdekelne, hogy honnan tudnék beszerezni hozzá burkolatot (fejidom , jobb első burkolat, jobb és bal hátsó műanyag, első és hátsó lámpát, tükröket).
Segítségeteket előre is köszönöm
De jó, ma is motorral jöttem melózni, de jó érzés volt ennyi kihagyás után! (8 nap... ). Persze azért jönnek majd szűkösebb idők...
A fokozatkijelző nagyon tetszik, nekem is tervben van, csak az a fránya érzékelő... viszont remek ötlet volt kihagyni a "bonyolult" elektronikát! Egyszerű-nagyszerű, illeszkedik a GS500 filozófiájához. Gratulálok. Én még anno azon gondolkodtam - persze ez még egyszerűbb kivitel - , hogy nem hétszegmenses kijelzőt használok, hanem különálló LED-eket, amennyi ég, abban a fokozatban vagyok, és a 4-5-6 ráadásul más-más színű, így ha le sem nézek rá is látom, melyikben vagyok.
Remegő kormány? Mostanában én is észrevettem 50-60 körül... de azt is, hogy elhagytam egy 10g-os súlyt az első kerékről, szépen látszik a helye! Bár a telóolajcsere ettől függetlenül nekem is ráférne. Blue, szerintem akkor én igényt is tartanék a szimmeringekre, ha még más nem előzött meg.