Van olcsóbb hely is.........csak meg kell találni.
Itt Adonyba is van egy fószer aki ezzel foglalkozik.
Majd elcsattogok a rettenetessel azt megkérdezem ilyeneket vállal e
Remélem, idővel rájössz te is, hogy rosszul választottál a motorvásárláskor!
Ez egy maszek által átformált ülés cirka 30-40 ropiért! Akinek van erre ennyi pénze, az bármikor megcsináltathatja. Akár még a banditra is, hogy kényelmes legyen . Egyébként ennyi pénzért nekem nagyon kényelmes a gyári is!
Az oldaldobozokról meg annyit, hogy bár jól mutat, viszont legalább alig használhatóan kicsi. Asszem 32 vagy 34 liter. A Dl fórumon is árulja mindenki, aki megvette.
Ha jól látom és értelmezem amiről te beszélsz az egy teher menetsítő körmös kapcsoló ami belülről rugó ellenében nyomja szét oldal irányba a körmöket és ez által kapcsolódig a főtengelyhez és foratja meg a motort.Lehet,hogy ott van belűl gáz.Nem biztos,hogy jó amit mondok csak ötlet.
Mivel a bendix ill az önindítő a főtengely fogas koszorújához kapcsolódik talán lehet,hogy a kuplung ill. a fogas koszorún van valami szabadon futó fogaskerék és ez adta meg magát vagy a fogaknak annyi ezt nem tudom csak feltélelezés.Nem minden esetben csak asz ön inditón mennek tönkre a fogak hanem a fogas koszorún is .Ehhez biztosan ahogy te mondod le kell engedni az olajat és a deklit levenni és akkor többet lehet látni.
Küldtem linket 2.db-ot nézted azon?
Ha bendix fogaskerék arra gondolsz ami a házban van: az csak egy irányba forog
De mi van ezután belül?
Hogy beláss le kell engedni az olajat, dekli le. Na idáig nem jutottunk.
Való színüleg a bendix fogaskerék van elszabadulva ennek csak egy irányba szabad forogni ha kézzel meg forgatod ha mind két irányab forog akkor kuka. Ha igaz a valódi megnevezése Bendix behuzó fogas kerék, elvileg ilyet és ezt is lehet cserélni.
Na, mivel még nem láttam ilyet, csak okoskodok.
Ha az önindító fogaskereke nem mozdul tengelyirányban előre, akkor a kapcsolódó keréknek kell, nem? Vminek kell mozdulnia, hiszen össze kell kapcsolódni ahhoz, hogy a motort megforgassa! Tehát ott kell keresgélni tovább, hogy az a "csatlakozó fogas" miért csak forog.
Vagy nem jól gondolkodom?
Oanszééééééép!