Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hiszem, hogy nem esSO nyála csorog most igazán... nem szeretnék ujjal mutogatni, de Teddy majdnem sííííír, és folyik a nyála...
Oanszééééééép!
ÁÁÁÁÁ

ÁÁÁÁÁ

nyema

Van olcsóbb hely is.........csak meg kell találni.
Itt Adonyba is van egy fószer aki ezzel foglalkozik.
Majd elcsattogok a rettenetessel azt megkérdezem ilyeneket vállal e
Remélem, idővel rájössz te is, hogy rosszul választottál a motorvásárláskor!
Ez egy maszek által átformált ülés cirka 30-40 ropiért! Akinek van erre ennyi pénze, az bármikor megcsináltathatja. Akár még a banditra is, hogy kényelmes legyen . Egyébként ennyi pénzért nekem nagyon kényelmes a gyári is!
Az oldaldobozokról meg annyit, hogy bár jól mutat, viszont legalább alig használhatóan kicsi. Asszem 32 vagy 34 liter. A Dl fórumon is árulja mindenki, aki megvette.
esSO papi

csak hogy csurugjon a nyálad:-)))

Nekem tetszik.......állat az ülés és ez a doboz rajta
Főnök,
szerintem tökéletes, este mérek, köszönöm a türelmet
Robi megrajzolta neked is......

Igy ha egyezik a többiekével akkor már neked is kész.
Ha nem akkor meg csak a füleket kell áthelyezni:-)
most már jó
Maximum a tisztasági fokuk között lehet különbség

Ahogy képeket szemlélem, jelenleg a tied vezet...

Este mérek, fotózok, rajzolok és jelentkezem.
Köszi a gyors választ! A linkek sajnos nem működnek, kivéve az elsőt.
Sziasztok! Van valakinek GS 500 szervízkönyve, magyar vagy angol? Egy link is elég lenne, ha le lehet tölteni valahonnan. Köszi!
Ha jól látom és értelmezem amiről te beszélsz az egy teher menetsítő körmös kapcsoló ami belülről rugó ellenében nyomja szét oldal irányba a körmöket és ez által kapcsolódig a főtengelyhez és foratja meg a motort.Lehet,hogy ott van belűl gáz.Nem biztos,hogy jó amit mondok csak ötlet.
Ezt Nézd meg ! hátha (nem biztos) többet segít
igen néztem, köszi. de a belső részt nem igazán értem, tényleg látni kéne.
elvileg erről van szó
Mivel a bendix ill az önindítő a főtengely fogas koszorújához kapcsolódik talán lehet,hogy a kuplung ill. a fogas koszorún van valami szabadon futó fogaskerék és ez adta meg magát vagy a fogaknak annyi ezt nem tudom csak feltélelezés.Nem minden esetben csak asz ön inditón mennek tönkre a fogak hanem a fogas koszorún is .Ehhez biztosan ahogy te mondod le kell engedni az olajat és a deklit levenni és akkor többet lehet látni.
Küldtem linket 2.db-ot nézted azon?
Ha bendix fogaskerék arra gondolsz ami a házban van: az csak egy irányba forog
De mi van ezután belül?
Hogy beláss le kell engedni az olajat, dekli le. Na idáig nem jutottunk.
Való színüleg a bendix fogaskerék van elszabadulva ennek csak egy irányba szabad forogni ha kézzel meg forgatod ha mind két irányab forog akkor kuka. Ha igaz a valódi megnevezése Bendix behuzó fogas kerék, elvileg ilyet és ezt is lehet cserélni.
és a többi
Na, mivel még nem láttam ilyet, csak okoskodok.
Ha az önindító fogaskereke nem mozdul tengelyirányban előre, akkor a kapcsolódó keréknek kell, nem? Vminek kell mozdulnia, hiszen össze kell kapcsolódni ahhoz, hogy a motort megforgassa! Tehát ott kell keresgélni tovább, hogy az a "csatlakozó fogas" miért csak forog.
Vagy nem jól gondolkodom?
ja vazze....ennyire látszik?
NAGY HURRRRRÁ Robinak!

az első 6
Blue-főnök kelt épp az imént fel. Jó dolga van nekije!