Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2000-2200ft/lapka
kb 7-10.000ft a munkadij

Ha az összes cserés akkor is MAX 20.000ft
Tisztelt Motorostársak!
Ha ráér:
Januárban lesz "kedvem" karbiszinkronra és szelephézag állításra vinni a GS-t. Utána referálok. Eddig szinte csak jót hallottam a Nagykőrősi úti szervizről, valamint Piet is ajánlott egy budai emberkét. Januárban széttelefonálok mindenkit (nálam az ár "elég" fontos), és szeretnék akár ott is állni (nehéz lesz).

Teló: Ha csak leül, akkor szerintem a rugó! Ehhez nem értek. DE ha előttem végigmész a Thökölyn, és látom h nem csillapít, akkor tényleg TUDOM ajánlani a kárászyt. Tényleg MINDENT megtettek az ÜGYFÉLÉRT. És ez nálam akár felárat is megér. Ezenkívül az elvégezett munkára EGY év garanciát vállalnak.

Ugye valahol fennt van a lengyel túrán a "seggemről" készített videó? Na ilyen amikor a gátló SZAR. Ha csak ül, de nem pattog, akkor rugó.
Szép estét!
Az enyémben is 18ezer van, sajna 24-nél ellenőrzést ír a könyv. Majd valami óccsó megoldást kitalálok. Házilagost, Teddyvel.
Nekem még van 900km-em!
Erről beszélek! A szervíz jól felfogott érdeke. Nem a bandité.

Viszont én ha majd odakerülök, lehet, hogy előveszem Teddyt a rokonával egyetemben.
Lehet, de azért 16 szelepnél rentábilisabb a szervíznek tartani korong szettet, és mindíg csak cserélgetni!
Szerintem ez nem motor tipus kérdése, hanem sokkal inkább szervízügyi.
Nahát ez nagyon jó , mindjárt veszek egy Banditot
Ugyis ocsóért adják
Egy biztos!
A Banditba cserélik a lapkákat és nem kell kifizetni, csak az óradíjat és a tömítést!
Ha van átmérő, akkor éjjel készülhet a lapkakészlet! Bármihez...
Ezt a rokont tartsd meg jó viszonyban, nem árt egy ilyen lapkagyártó a családban. Fóleg Blue-nak jönne jól, mikor 16 lapkát kell cserélnie a banditán 50+ ért.
Piet!

Tuti, hogy jó lesz... hiszen század miliméterenként ugranak ezek a lapkák. Kiveszik, ha nem jó, lemérik, és megy a mérethelyes dobozba... hiszen a lapka nem romlik el, csak a mérete változik. És, ahány szelep van, annyi féle méret kell... egy motorblokkon belül sem egyformák a hézagok. Úgyhogy nem nagy emberbarátság ez, hanem tapasztalás és a nagy számok törvénye. Pláne, hogy a rokonom ilyen hézagoló lapkákat gyárt... önköltsége nagyjából 200 Ft.
Itthon ez 2 részből tevődik össze. Van egyszer a műhely óradíja, ami kb 5000 Ft. Meg a lapka díja, ami ha jól emlékszem, 2600/db. Ja, meg egy szelepdekni tömítés. Innentől a végösszeg a ráfordított idő és a cserélt lapkák számától függ. Mind a 4 db cseréjénél 3 mukaórával számolva 25ezer körüli a számla. De az összeset ritkán kell cserélni egyszerre.
Angolhonban szerintem reális az 50ezer, ismervén a két ország közötti árbeli különbségeket.
Hát ez nagyon motorosbarát megoldás, ha így van. Amit otthagysz vagy tudja egyszer használni vagy nem. Nagy mázlija lesz, ha a következő GS-hez pont a tied lesz jó.
Banditra (ami ugye 4 henger) a tavaszi olaj, szűrők, gyertya cserék, szelephézagállítás és karbiszinkron volt a Suzuki Hollósnál nagyjából 50e
Úgy 15, 20 körül.
Attól függ, hogy mit tartalmaz.
Mivel az állítás itt korongcserékkel oldják meg, ezért az ár attól függ, hogy a korongokat felszámolják-e pluszban, vagy csak cserélik,és a régit elveszik.Ilyen esetben, csak az óradíj van.
Úgy látom, nálad mindent új áron számoltak!
Sziasztok
Megígértem tehát jelentkezem.

48468-as számú hozzászólásomhoz fűződik a mondanivalóm.A hibát megtalálták a gs-nél szelepbeállítást kellett rajta csinálni,azért dadogott a motor.Most jó jól megy szép a hangja,de az ártól padlót fogtam.
Mint mondtam én külföldön (Anglia) élek de akkor is... (átszámítva kb 50.000volt
Otthon mennyi körül van egy szelepbeállítás a Suzuki Gs-en? )
Én is így sejtettem, de a japán belpiac sok trükkre képes!
Sok esetben hasonlit az 500-ra.....ránézésre ugyan az, csak kisebb a henger.
Én egyetlen egy 400-ast ismertem az is valahol Zalában volt egy srácnak. Pöttyke is azt akarta megvenni (valami 2-3 évig árulta a gyerek)

Amugy Én ezt az egyet ismerem, Szili Imi-é volt
Blue-nak nagy igazsága van... legrosszabb esetben elpukkant a hátsó gátló. A gyári horror 70 e Ft körül van...
Úgy tudod ellenőrizni:
1. szemrevételezéssel: a környéken olajnak kell lenni, vagy ha már régen durrant el, akkor olajos sárnak
2. ha mész vele, akkor a hátsó lengővilla úgy jár fel-le, mint az állatka

Nem tudom, hogy a GS 400 gátlója bontható-e, az ötszázasé nem, de Dawnteznek még így is megoperálták... másodikra sikerült is a művelet. Tizenpárezeré'...

Dawn náluk csináltatta meg a döglött telót
Plusz imádkozz, hogy ne legyen baja, mivel a Gs400 az japán belpiacos......horror árakon fogsz kapni alkatrészt ha kell - és ha kapsz egyáltalán...........Én lebeszéltelek volna róla!
Annak várhatóan meghalt a telója......és már csak a rugó csillapít................
Kösd fel a nadrágot, és kérdezd meg Dawntezt hogy mi a teendő.....Ő az egész nyarat ezzel szenvedte meg (főleg az útat Lengyelből haza:-)
rosszul írtam. gs400-at vettem.
hello!
idén ősszel ismét csatlakoztam a nagymotorosok táborába. sikerült vennem egy öreg, de nagyon szép állapotú gs 500-at. nincs is vele semmi bajom, azon kívül, hogy ha 2 személlyel motorozunk, a hátulja nagyon leül. tekergettem a rugó alján az állítót, de nem sok változás történt. lehet ezzel valamit csinálni, hogy keményebb legyen a hátsó gátló, vagy ez ilyen?
köszi a segítséget előre is.
Van még 90 nap számtartás......ezt meg a weboldalukon olvastam....