Szia.
A gumit jónak látom, nem fékezgettem el!
Még nincs benne 6000Km-se.
És nehogy félre értsetek nem szaladgálok vele nyél gázon...álandoan ilyen 170Km/h-ás sebességgel.
Csak kipróbáltam, hogy mégis mire képes.
Ma mentem vele 1 olyan 40-45Km-t.
Kipróbáltam most 180Km/h-t mentem, de még mindig van még csak azt már nehézkes elérni...
Egyébként a túra tempóm 80-110-120Km/h közt van!
Fogyasztásom eddig:2.9-4.2 volt.
Átlagosan 3.4-3.78-at szokót fogyasztani.
Hát valószínűleg szerviz lesz és mondjanak valamit.
Ja és most olyan 80Km/h vissza lassulva kezdte el szitálni a kormányt és 40-45Km/h-ig tart, ez a folyamat azután megszűnik.
gumád?
nem kagylós?
Az esetek 90%-ban ez a bibi.......vagy egy új gumi, vagy egy centir sokat segít.
Ha tovább rázz, akkor akár lehet kormánycsapágy is, hiszen ha hiányzik a csapágyból akkor az rezeg.....menet közben a futómű ezt tovább erősíti...és ugye a rezgés elviheti X irányba a kormányt
Én azt csinálnám: szervizbe megnézetném, ha nem tudják, vagy nem lesz jó, akkor egy jó gumishoz, felnishez, 3-4 ezret csak megér, több csak nem lesz , ha nem igazán sérült a felni.
Hát gondolhatod, hogy a szívem még mindig vissza húz. Nem véletlenül vettem idomost is, nekem ez így sportosabb, szebb.
Most kérek elnézést azoktól akiknek idom-nélküli van!
Ha valamilyen okból kifolyólag motort cserélnék, akkor nem valami közepest veszek, hanem vissza az 1000ccm-hez, vagy még nagyobbat.
De nem csak rajtam múlik sajnos...Állambácsi nem szeretné, hogy húzza a zsebünket a pénz és segít nekünk elkölteni...Inkább neki legyen...
De tudom, hogy mire képes ez és mit lehetett a nagyokkal csinálni!
Kanyarokra megyek főleg, az a mindenem! Egyebesben meg ügye most már drága nagyon a száguldás öröme...
Még a GS500F-is tud szabálytalan lenni, de még nem tudom mi a vég-sebessége!
Eddig 170Km/h volt csomaggal egyenesen ülve, de még ment volna...csak így is figyeltem már a dobozt ha elszáll akkor az gebasz...
Tehát a sebesség természetesen hiányzik, de a kanyarokban azért lehet menni a GS500F-el is.
A motort meg most elviszem máshová a számlát nem fogja akkor elfogadni a SUZUKI, hogy ez márpedig hibás volt és fizessék ki szerintem, majd azt mondják mi megcsináltuk volna...
Valakinek még ötlete?
Én egy jólfelszerelt gumishoz vinném, esetleg a felniklinikára (azok gumisok is)
Ha ugyse mentél sokat akkor kár volt lecserélni az R1-et nem? Ha keveset megy az ember, legalább élmény legyen
Igen az OK.
De a másik motoron is kopott a gumim még sem csinálta. (Nem volt gátló rajta!)
Ezért is zavar nagyon.
A te motorodban Km?
Mert nekem még nagyon kevés van. Sajna nem sokat tudtam menni vele.
Piet.
Sérülés nincs a felnin, legalábbis én nem látok semmit.
Szerintetek most vigyem be és nézessem meg mert garanciális még a gép? Szedjék ki a kereket és nézzék meg, vagy nem?!
Az okosok szerint a gumi kopása miatt van ez, de lehet kiegyensúlyozási balhé is.
Nekem a DL nem csinálta, mikor megvettem, mostanában viszont picit már beszitál. Viszont kopott a gumim.
Tényleg, ha már itt vagytok 1kérdés.
Tudom volt már téma és válasz nem kell elengedni, de!
Engem nagyon zavar, hogy beszitál a kormány. A sebesség picit mindig másKB.35-60Km/h közt észleltem. Csomagok nélkül is dobozzal táskával...mindig tapasztalom ezt a jelenséget.
Tényleg nem lehet semmit csinálni vele?
Én már gondolkoztam kormány-engés-csillapítón is, de gyári persze nincs.
Tehát valami utólagosan gondolkozok. Valami ötletetek esetleg van, azon kívül, hogy ne engedjem el a kormányt.
Hiába hozzászoktam, hogy az R1-nél jóval 200-250Km/h felett is elengedhettem és nem volt gond, de ez nekem zavaró, hogy 60-70Km/h-ás sebességgel elengedem és szitál...
A gumit jónak látom, nem fékezgettem el!
Még nincs benne 6000Km-se.
És nehogy félre értsetek nem szaladgálok vele nyél gázon...álandoan ilyen 170Km/h-ás sebességgel.
Csak kipróbáltam, hogy mégis mire képes.
Ma mentem vele 1 olyan 40-45Km-t.
Kipróbáltam most 180Km/h-t mentem, de még mindig van még csak azt már nehézkes elérni...
Egyébként a túra tempóm 80-110-120Km/h közt van!
Fogyasztásom eddig:2.9-4.2 volt.
Átlagosan 3.4-3.78-at szokót fogyasztani.
Hát valószínűleg szerviz lesz és mondjanak valamit.
Ja és most olyan 80Km/h vissza lassulva kezdte el szitálni a kormányt és 40-45Km/h-ig tart, ez a folyamat azután megszűnik.