Meg lesz a 10.ezer utalási költség villany számla internet hasz. dij.stb.
A telefon témához hozzászolva csak annyit akarok mondani,hogy éppen most vettem a gyereknek domino csomagot és rá kérdeztem arra,hogy a régi sim kártya meddig jó ?Erre azt mondták,hogy egy év ha nincs rá töltve addig.ez után ki lehet dobni mert teljesen meg szűnik létezni.Córa T-mobil Stand volt a helyszín.
Szerintem vegyél egy másikat.
Ja-ja, tavaly ilyen tájban lett megvásárolva a GSM. Meg kell nézni, mert, ha régóta nem töltöttél rajta (azt hiszem max. egy évig él 0 kredittel, de van ami csak 3 hónapig), akkor a SIM kártya a múlté. Én azt tanácsolom, hogy vegyél egy új Dominos számot... azon van valamennyi cash, és azt töltögesd a későbbiekben. "Ilyen" CD tokban kapható SIM-re gondoltam.
Ne is tessék erőltetni, mert az nem jó. Majd szépen lassan teljesen rendbe jössz és el is lehet felejteni ezt az egészet.
Kutyuli? Meggyógyítottad Őt is?
És megveszed nekem? (pannonos reklám után szabadon)
Köszönöm szépen a segítségeteket Kedveseim, de én a magam részéről befogom Asszem ha nem tudjuk megoldani - vagyis ha Okoskatörp nem tudja - mindenképp sikkantok
Az jó lesz! Majd meglátogatjuk őt egy túra keretében.
Nálunk van egy országos hírű e célra szolgáló épület, műemlék, egyedi kör alaprajzú. Majd ide kérjük őt, hogy itt ülhesse le.
A telefon témához hozzászolva csak annyit akarok mondani,hogy éppen most vettem a gyereknek domino csomagot és rá kérdeztem arra,hogy a régi sim kártya meddig jó ?Erre azt mondták,hogy egy év ha nincs rá töltve addig.ez után ki lehet dobni mert teljesen meg szűnik létezni.Córa T-mobil Stand volt a helyszín.
Szerintem vegyél egy másikat.