Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Bocs, hogy megin' csak ilyenkor írok, amikor kaka van, de én lettem a munka hőse... Tud valaki valami info-t, hogy mennyi lehet egy új blendix GS-be és lehet-e hétvégén kapni valahol? Illetve hogy hol keresgéljek esetleges áramerősségelégtelenség oka után, ami miatt nem húz be? Lehetséges, hogy ennyit bírt? Eddig sacc 30 000-35 000 alkalommal indítóztam rajta.
Üdv! T.
ugyan az mint BigMené
A nagy hűtőborító project közepén a GS tulajoknak is valami.
Lassan már teljesen befejezem.

http://data.hu/get/947298/2008...
Így jó?
Na Mr. Ewing!

Ez inkább Bigmené.....

Akkor fogj egy vonalzót, centit...akármit...és a biztonság kedvéért mért le a képen látható nagyságokat:
Remélem így jól látszik:
OK.... akkor még JJ-t kell megvárni, hogy jó e a rajz.....
Azért nézd meg te is, mert nekem furcs, hogy a K4-esen belül középen vannak a fülek Bigmennek, nektek még szélen?

Esetleg fényképezd le előről.....
Tökéletes!
Bigmen

Itt a kivánságod:-)
Király lett Blue!
De a Dzsoki feliratot szerkeszd le kérlek róla! Maradhat üres is, esetleg egy Suzuki felirat vagy logó helyette...
Demrob!

Visszaküldtem a K7-es fileokat, légyszives az alsó furatot hosszabbitsd meg, mert lehet hogy másnál is vannak eltérrések....és ugye ne kelljen furkálni....

Én az enyémet majd kireszelem hogy jó legyen, de valamiért elmászott a furat alul
Demrob!

Visszaküldtem a K7-es fileokat, légyszives az alsó furatot hosszabbitsd meg, mert lehet hogy másnál is vannak eltérrések....és ugye ne kelljen furkálni....

Én az enyémet majd kireszelem hogy jó legyen, de valamiért elmászott a furat alul
Na kész!

Minden frankó, csupán egy gebasz lett..... az alsó furat valamiért elcsúszott.......ebből kiindulva orvosolni kell a többit is, nehogy így járjunk......

Simán belefér mögé a rács is....
NYUGI!

Ellenben oldalfalnak 40-et adtál - és Én ugye átirtam 45-re!
Nálad nincs gond, hiszen Te fúrod ki.....a gond ott van, ahol a furat is benne van, mert ugye azt már nem tudod átteni máshova.......
Nahát ezek a Ladások.

Biztos csak a GPS utasításaik követték

http://data.hu/get/945993/Dzsi...
Főni!

Azok a méretek, amiket én is megadtam, azok nettó méretek! Úgy értem, hogy a hajlítás belső részének kell annyinak lennie tisztán!
Asszem 40 cm volt a hűtő szélessége, tehát ez a hajlításnál a belső tiszta méret.
Vagy ez?

Itt a J J jelzés, mégse annyira látszik......
JJ

Te is nézd át....
Pár helyre tettem egy kicsit pluszba, mert a hajlitások is vesznek fel.....

Az érdekes, hogy neked ennyire kint van a 2 fül? Bigmennek meg belül, de nem azonosan?
Bigmen!

Tényleg nézd át, mert ugye JJ-é K5-K6-os! A tiéd K4-es tudtommal.
JJ most állok neki a tiédnek:-) (igen:-) 1:56)
Na!

BIGMEN!
Ilyen a méret? Ilyen kell? Ilyen grafikával?
NAGYON Nézd át, addig nem küldöm el DemRobnak!
JJ

Annyira kint van a fül? nézd meg....
Az utolsó BIGmené
most már tudom, mert láttom, mert fogom hogy QURVA jól néz ki!
Nyugi!

most értem szerkesztőközelbe, mert egy istennő feltartott.....de sajnos csak eddig.
Szóval most, mivel egyedül is vagyok, magányos is vagyok nekiesek a szerkesztésnek......