Sziasztok! Bocs, hogy megin' csak ilyenkor írok, amikor kaka van, de én lettem a munka hőse... Tud valaki valami info-t, hogy mennyi lehet egy új blendix GS-be és lehet-e hétvégén kapni valahol? Illetve hogy hol keresgéljek esetleges áramerősségelégtelenség oka után, ami miatt nem húz be? Lehetséges, hogy ennyit bírt? Eddig sacc 30 000-35 000 alkalommal indítóztam rajta.
Üdv! T.
OK.... akkor még JJ-t kell megvárni, hogy jó e a rajz.....
Azért nézd meg te is, mert nekem furcs, hogy a K4-esen belül középen vannak a fülek Bigmennek, nektek még szélen?
Visszaküldtem a K7-es fileokat, légyszives az alsó furatot hosszabbitsd meg, mert lehet hogy másnál is vannak eltérrések....és ugye ne kelljen furkálni....
Én az enyémet majd kireszelem hogy jó legyen, de valamiért elmászott a furat alul
Visszaküldtem a K7-es fileokat, légyszives az alsó furatot hosszabbitsd meg, mert lehet hogy másnál is vannak eltérrések....és ugye ne kelljen furkálni....
Én az enyémet majd kireszelem hogy jó legyen, de valamiért elmászott a furat alul
Minden frankó, csupán egy gebasz lett..... az alsó furat valamiért elcsúszott.......ebből kiindulva orvosolni kell a többit is, nehogy így járjunk......
Ellenben oldalfalnak 40-et adtál - és Én ugye átirtam 45-re!
Nálad nincs gond, hiszen Te fúrod ki.....a gond ott van, ahol a furat is benne van, mert ugye azt már nem tudod átteni máshova.......
Azok a méretek, amiket én is megadtam, azok nettó méretek! Úgy értem, hogy a hajlítás belső részének kell annyinak lennie tisztán!
Asszem 40 cm volt a hűtő szélessége, tehát ez a hajlításnál a belső tiszta méret.
most értem szerkesztőközelbe, mert egy istennő feltartott.....de sajnos csak eddig.
Szóval most, mivel egyedül is vagyok, magányos is vagyok nekiesek a szerkesztésnek......
Üdv! T.