Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked bizony !
Ki az aki ilyenkor van reggel ?
Egyébként jó reggelt !
Az önindító forog. Az indító fogaskerekére belül csatlakozó fogas megvan, az is forog, oszt ennyi. Pont olyan, mintha a kocsi indítónál nem mozdulna el hosszirányba a tengely. Vagyis üresen forog. Biztos nem az indító, mert átraktuk az enyémet. Azzal se ment.
Azt nem értem igazán, hogy a forgattyúsházban miféle kuplungszerű megoldás van az indításkor.
csitt legyen északon:-)))
Jó reggelt kívánok!
Az ezek szerint nekem kell:-))))
Az ,hogy Biatorbágyon találkoztunk az igaz de akkor már a Bandita volt .Itt volt a találkozó 2006 10.ho.1-én az évad záró túrához,ekkor voltam veletek először túrán (nézd csak meg az akkor készűlt képeket 4).A GS-t 2006 januárban adtam be a full-gashoz akkor volt benne kb 1200 km, még akkkor cikiztetek is a fórumon,hogy "mi van már ki motoroztam a gs-t?" Mondatam akkor is,hogy bajok voltak a vezérmű tengellyel ezért is adtam el és akkor cseréltem le a Banditra. Rosszul emlékszel.(Cavington).
nem nem......

Biatorbágyon találkoztunk elsőre, de akkor még a GS-sel voltál
JJ!
Az enyém is 2005-ös gyártási évű. Szerintem 2005-2006-osok között nem lehet különbség. Szerintem....
Dawntez !

Itt ISvan egy oldal ahol tudsz keresni .
esetleg EZ segíthet
2004-ben még motorom sem volt a GS-t is 2005 juniusban vettem és ezt követően 2006 Februárban a Banditát csak csak 2005-ös gyártású ezért K5 .
Szerintem lehet,hogy össze keversz valakivel.
Mik a tünetek? lehet tudni vmit bővebben?
Üdv!
Itt volt Tibifutár. Nem az önindítója szállt el! Hanem nemtudjuk.
Gyerekek a GS önindítójának tengelyen nem végez hosszirányú mozgást, mint az autóké. Bennt az olajtérben az önindító fogaskereke egy másik kerékhez csatlakozik. Az olajdeklit nem vettük le. Tudja vki hogy milyen dolgok vannak még ott? Elvileg vmi kuplungszerűségnek is kéne ott lenni. Esetleg robbantott rajz erről a szekcióról?
ha minden igaz már többen............de természetesen senkit nem hajt a tatár......

Aki fél hogy elkölti a pénzét másra, az akár most is utalhatja....nekem 8
HÁPI!

Küldtem neked mailt!
Személyes, fontos project:-)
Passzolok.....Nekem úgy rémlet hogy egy 2004 őszi túrán már ezzel jöttél.......akkor az már 2005 volt?
Köszönöm a segítséget, megsasolom és jelentkezem.

K5, ám NO ABS, ettől még mondjuk nem kellene pont az olajhűtőnek másnak lenni, meg dzsoki is olyat mért mint te, nem pedig az én adataim jöttek vissza, de akkor sem hagy nyugodni a dolog. Ígérem igyekszem.
Nem is ezért mondtam,persze,hogy belefér az időbe .Csak a könnyebb és a gyorsabb haladás érdekében tettem.Ha a tied is K-ös (az enyém ABS és idomos) akkor szerintem semmi külömbség a kettő között de a megnyugvás érdekében nézd meg még egyszer az a bíztos.
Thx,
valamiért tényleg határozottan emlékszem, hogy a szélén van a csavar, ezért szeretném megnézni még1x, ha nem gond. Mivel szerintem nem holnapután van a cuccra égető szükségünk, ezért remélem belefér még 2 nap.

Tényleg, vagyunk már 10-en?
JJ !
Itt egy nagyobb kép ezen talán jobban látszik.
Szia JJ !

Az enyém is K5-ös és 2006 fevruárban vettem (Full-Gas).Így nagy valószínűséggel nincs külömbség a két hűtő mérete között.délután én már lebrusutoltam Blue-val a pontos méreteket minden irányban.Szerintem neked is meg felelő lesz ugyan az a méret csak válaszd ki a neked megfelelő ábrát vagy rácsot hozzá és Blue tudná küldeni tovább a rajzokat .Nézd meg még egyszer az enyémet (lentebb a kép ) és ha ugyan eilyen akkor nem kell rajta rágódni.
De te döntdsd el ez csak ötlet volt a gyorsabb haladás érdekében.
Csak,hogy tisztán láss !

Az enyém K5-ös és itt a kép s hűtőről
Határozottan így emlékszem, hogy kint van a szélén a csavar, viszont most megnézni sem tudom, mert Szentendrén csücsülök a vas meg Miklóson van a garázsban. Lesz akkor még egy köröm hétfőn este, és fotózok meg mérek és rajzolok, úgy lesz a tuti. Kérem türelmeteket addig, ha már csináltatok(tunk) valamit, akkor legyen jó.
A 48506-osban lévő megoldás a jobb, talán a középső alsó pókháló rész elhagyható lenne a kettőből, és akkor JJ is jobban széthúzható és látszódó lenne...

dzsoki
a tiéd pontosan mikori? az enyém K5, csak a 2006 márciusban vettem meg.
Ha tényleg nagyon kell, a szervízig akár az enyémet is viheted. Holnap idejössz, kivesszük átrakjuk, oszt gó! telszámom az akmt-n