1., Koxi (kész a rajz) - TUTIRA KELL NEKI
2., esSO (kész a rajz) - TUTIRA KELL NEKI
3., Erik (kész a rajz) - TUTIRA KELL NEKI
4., Dzsoki (Ma este beszerkesztem, és utána Robié a munka) - TUTIRA KELL NEKI
5., JJ (Ma este beszerkesztem, és utána Robié a munka) - TUTIRA KELL NEKI
6., Bigmen (Ma este beszerkesztem, és utána Robié a munka) - TUTIRA KELL NEKI
7., Ntibi-darázs (kész a rajz) - Németbe van, vasárnap ad választ
8., Elbandit Zsolt (kész a rajz) - majd megkérdezem tőle
9., KOKO64 - TUTIRA KELL NEKI
10.,
Na még van 1 hely.
Ibituba az utolsó infó szerint lemondta....
Szóval még kellene 1db......és 2 vésztartalékos:-)
1., Koxi (kész a rajz)
2., esSO (kész a rajz)
3., Erik (kész a rajz)
4., Dzsoki (Ma este beszerkesztem, és utána Robié a munka)
5., JJ (Ma este beszerkesztem, és utána Robié a munka)
6., Bigmen (Ma este beszerkesztem, és utána Robié a munka)
7., Ntibi-darázs (kész a rajz)
8., Elbandit Zsolt (kész a rajz)
9.,
10.,
Na még van 2 hely.
Ibituba az utolsó infó szerint lemondta....
Koko64-nek ugye még nincs gépe.....
Én is így vagyok vele. Ha valakinek segítek, akkor azt önzetlenül teszem, hiszen jó ismerős vagy barát. Az idegen meg nem nálam szokott kopogtatni, hogy ezt meg azt csináljak meg neki.
Persze, csak tudod jópárszor úgy gondolkozok, mint ha ÉN lennék..... vagyis fizesd ki az alapanyagot, azt jónapot.....ebben az esetben meg megállt volna annyiban amennyiben Én gondoltam.
De ez tény, hogy 13.000ft a sima......az amit bizony nem vennék meg. Mivel "egyedi" igy szerintem is megéri
Jut eszembe találtam egy kiadó garázst Szentendrén, ha valakit érdekelne motortárolás, akkor a bérleti díj egy részéért szívesen megosztanám vele a helyet. (mondjuk 3e/hó-ért be lehetne tárolni oda egy vasat még)
a FIX tényállások! (sajnos)
10db - 8000ft/db
20db - 7500ft/db
ez tartalmaza a lemezt, a lézervágást, a munakdíjat, a hajlítást.....MINDENT.
A fix árak:
Lemez = 1800ft/db
vágás = 2,5ft/cm
A többi az aprólék (munkadij, villany, cigiszünet....stb)
Szóval akinek kell, az most jelezzen!
MINIMUM 10db-.nak össze kell jönnie!
Az enyém kész.....szóval ilyenre lehet számítani.
Egy kis polir és tökéletes!
Félreértés ne essék!
ÉN is nyeltem egy nagyot, hiszen max 5000-re gondoltam! Így most eluszott a légszürőm.....
Kétszer is elhajtott az igazoltatás elől, majd rendőrautót tört
Húsz perces üldözés eredményeként fogták el a rendőrök azt az ámokfutót, aki előzőleg kétszer is elhajtott
az igazoltatás elől Baján, s eközben az egyik rendőrautónak neki is ütközött. Az ámokfutó Lada vezetőjét
és utasát csak erőszakkal sikerült az egyenruhásoknak megfékezniük és előállítaniuk, eközben mindkét férfi
könnyebb sérüléseket szenvedett. Az összetört rendőrautóban százezres nagyságrendű anyagi kár keletkezett,
a 23 éves ámokfutó ellen cserbenhagyás miatt indult eljárás.
A bácskai városban kedden éjjel, tíz óra után akartak a járőrök ellenőrizni egy Ladát. Az autó sofőrje azonban kétszer is
elhajtott az őt megállítani akaró rendőrök mellett, eközben a Szőlő és a Róka utca kereszteződésében nekicsúszott egy rendőrautó
bal elejének, de innen is továbbhajtott. A 23 éves sofőrt végül húsz perces üldözés után sikerült megállásra bírni,
de őt és 29 éves utasát csak testi kényszer alkalmazásával tudták előállítani a rendőrök, ennek során mindkét férfi
8 napon belüli sérülést szenvedett. A gépkocsi vezetőjét vérvételre is előállították, mert az esetében felmerült az ittasság gyanúja.
Ha Barátodat vagy Barátnődet akarod tudni hogy hol van akkor ez erre alkalmas .
-mobiltelefon szükséges, ez alapján tudja bemérni....
-mobil számát csak be kell írni , és megadni az országot.
Ennyi az egész és elkezdi keresni.......
Ha tényleg gyengébb a szikra, akkor ez egyértelműen elektromos probléma! Ettől még persze érvényes Teddy barátunk szelepekre és szinkronra szóló hozzászólása, természetesen a megtett kilóméterek számától függően.
Nos, én elkezdeném a gyertyától a trafóig tartó vizsgálatot. A gyertyacsere megvolt, most le kellene ellenőrizni a gyujtókábelt a pipával,(akár egymás felcserélésével is lehet!) és ha az is jó, akkor már csak a trafó marad. Nincs-e repedve, nem túl meleg-e, ilyesmik. Régebben autónál jártam úgy, hogy sötét garázsban derült ki, hogy hol húz át.
Sok szerencsét, és ha valami van, írj nyugodtan. Akár kérdés, akár sikerélmény.
AKMT-s emblémás?