Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ébresztő esSOnak:

Nyuszika (nem a NYÚLunk ) elmegy a Rókához, elkérni a fűnyíróját. A róka éppen füvet nyír.
- Hé, Róka! Elkérhetném a fűnyíródat?
- Nézd, Nyuszika. Mondhatnám, hogy nincs fűnyíróm, de látod hogy van. Mondhatnám azt is hogy rossz, de látod hogy működik. Így hát egy megoldás maradt: elmész te a jó büdös picsába!
Simán......

De azért van egy határ.....
Ha már bent van 5-10cm és akkor se érzel semmit, akkor rugócsere!
Nem csak dögösebb lesz, hanem meg is spórolsz néhány wattot
Egyforma, vagy szimmetrikus a két porlasztó? Ha átraknád egyiket a másik oldalra változna valami? Persze, ha biztos, hogy a porlasztón belül van a hiba, akkor ez fölösleges meló!
Akkor én ezzel a teleszkópos mizériával nem is foglalkozom tovább...a 2 cm ellenére még így is puha volt....precízen levágok egy +3 centivel hosszabb csövet..és pont a végére..
A számlálós infót nagyon köszönöm....már szét is szedtem. ..közben jött az új ötlet..a műszerfal összes izzóját ledre cserélem...dögösebb lesz:)
VAAAAAAGY

A karbiból eljutt mindkét hengerbe a cucc? Mert volt már itt csőeltömődés is egyszer.....
A napi számlálóban van egy pici csavar..... azt kell kiszedni, és utána letudod húzni....

A cső alatti cucc az bizony feszités......alapban nincs benne ilyen, de ajánlott......ez lehet akár 10cm is......
Csatlakozom Macihoz!

A karbit sasold meg....
Első lépésben nincs e elszakadva a gáztolattyún lévő gumimembrán? Szokott.....főleg ilyen idős gépnél, hiszen a gumi is elöregszik....
Üdv. Az enyémben nem volt ilyen.Esetleg egy képet dobnál róla?
Sziasztok!
Most,hogy cafatokra szedtem a vasat..felmerült két probléma....az egyik,hogy a keretből a napi számláló nullázója miatt nem tudom kiszedni az órát...pedig a festéshez szükséges lenne...rongálni tudatlanságból nem szeretnék..
..a másik,hogy leszedtem az első teló kupakját...kijött belőle egy cső amin kb 2cm hegesztett..precízen megmunkált toldat van...lehetséges hogy ez már utólag kapott egy rugóelőfeszítést....vagy pedig mindenkié ilyen?
Előre is köszönöm a válaszokat..
Szerintem vákum probléma lesz, ennek semmi köze a szinkronhoz. Nekem van GS karbim, ha kell megüzletelhetjük.
Hali!
Nagy valószínűséggel a karbik környékén lesz a hiba. Azonban nem vagyok egy nagy műszaki szaki, sőt még ilyen karburátort sem láttam belülről. Én azt tanácsolnám, hogy fel kell keresni egy szervizt, amelyik foglalkozik karburátor szinkronnal. Nekik tudni kell a megoldást.

Én ilyen helyzetben megnézném, hogy a gázbowden egyformán húzza-e fel a két súbert. Vagy azt, hogy az úszód nincs-e felakadva (bár ennek kevesebb az összefüggése a problémával). Esetleg az alapjárati levegőcsavarok egyforma nyitottságát ellenőrizném. Ezzel együtt a szivató "körét" is érdemes megkukkantani. Hidegen és melegen is ez a helyzet?

Szerintem sok mindent számba vettem, de konkrétumot nem tudok.

Sok szerencsét a hibakutatásban!
sziasztok suzukisok!
A segítségeteket kérném! Van nekem egy suzuki gs 450-es 1985 évjáratú kéthengeres motorkerékpárom mikuni karburátorral!
Külföldről hoztam jó műszaki állapotban csak az egyik henger nem megy! a gyújtás probléma ki lőve mert ha benzint fecskendeztem a hengerbe és a másik oldali pipát levettem akkor beindult járt még el nem fogyott az anyag!
A karburátor sort ki takarítottam minda kettőbe folyik anyag csak a jobb oldali nem veszi fel a karburátor tehnőből a benzint! A fúvokákat is kitakrítottam meg kompreszorral ki fuvattam őket! de semmi csak a bal oldali jár! Karburátor takarítás közben láttam sok kis apró lyukakat ezeknek mekkora szerepük van a motor müködésében? Tanácstalan vagyok! Ha tudnátok segíteni hogy mi lehet a probléma esetleg olyan helyet vagy olyan személyt aki ebbe a problémába segít kérlek írjatok! e-mail cimem: tothrobert11@freemail.hu Előre is köszönöm mindenkinek és kívánok a jövőre jó motorozást minden egyes motoros társamnak!

üdv: Tóth Róbert
Hali!

Nagyon szépen köszönöm az instrukciókat és tanácsokat!
Igen az én édes drága Gs-emre lesz!
A tavaszi beszámolót pedig nem felejtem el!
Addig is széles utat és teli tankot!

Üdv: Jocek
A kötelező ajánlás szerint az a jó, ha azonos márka azonos típusú gumija van elöl és hátul. Ha ez "nem jön össze", akkor hasonló tulajdonságú gumikat kellene szerelni mindkét kerékre. Ez azonban szakembert kíván... szerintem a földön nincs ember, aki tudná, hogy melyik gumi egyenértékű a másikkal.
Vannak olyan gumik amik a mintázatuk miatt csak párban használhatók.

Summázva: fel lehet szerelni bármit bármivel, csak tudd, hogy nem egyforma. Ha nem határon motorozol folyamatosan, akkor a hétköznapi használatban annyit fogsz észre venni, hogy erősebb fékezéseknél meg-megcsúszik a paci eleje, vagy hátulja. Ki kell tapasztalni! Főleg esőben érdekes, ha a mintázat az egyik keréken kiváló esőben, a másikon pedig csak elfogadható. Óvatosan az elején és akkor nem lesz gond!

Nálam is gyári Bridgestone van elöl, és Conti hátul... a Conti keményebb, de ezt kiokoskodtam az első 150 óvatos kilométeren, így nincs gondom.

GS-re lesz ez a gumi? Ha igen, akkor kérnék tapasztalást tavasszal, ha megszoktad.
Hali!
Jászfelsőszentgyörgyön lakom de Budapesten melózom. Ha elküldöd a számod, holnap felhívlak. (sugi85@freemail.hu) Amit még szerettem volna kérdezni, az ugye nem baj, ha a hátsó és az első guma nem egy márkajelzésű?

Mivel a 'W' fölötte van a 'H'-nak, így jó ez a sebesség index is. Bőven... hiszen a 'H'-is 210 km/h-ig "szól".
62w, de gondolom ez nem negy külőmbség. hova valosi vagy? 15e ft
Én is erre apellálok..mert a büdzsé nagy részét egyediesítésre terveztem:)
Köszike az infot.
Ügyes. Apránként megfejted a dolgot... remélem, hogy beszámolsz majd az okról! Bízom hozzá, hogy a szimmeringek megoldást nyújtanak!
Első lépésként..ha már lent van a hengerfej..és lapkázok..akkor kidobálom belőle a szimmeringeket...tudom,hogy a szemem nem mikrométer..de ha valami gyanúsat látok a hengerek környékén akkor ott van az eb elásva...ha pedig nincs látványosság..akkor összerakom...és tavasszal kihajtom a bélését...ha nem a szimmering volt..akkor úgyis nagyobb tétel lesz...de néhány nap alatt a generál is megvan..
..csórikámat úgy szétkaptam egy nap alatt,hogy sem eleje sem kereke..felnipolír..rugó és kutyanyelv festés..teló olaj csere..rugófeszítés..stb....megálmodtam...csak legyen hozzá elég manna!:)
Na,hali!
Dél-Pesten voltam,de köszönöm!
Hali!

Engem érdekelne a guma! A kis Gs-emre 130/70-17 M/C 62H való, tömlő nélküli. Ha esetleg az általad ajánlott gumi megfelel a kritériumoknak légyszi küldj egy árat.

Előre is köszi!