Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na srácok!

JJ, esSO, Bigmen, Dzsoki.......stb

Akkor esetek neki egy centivel a hütőtöknek ha kell lemez rá és méricskéljetek.......

Mivel a K7-es banditnak megvan a mérete, így Ntibinek, Eriknek, Elbandit Zsoltinak nincs ilyen gondja.

És mondjunk egy NAGY HURRRRRÁT Demján Robinak az önzetlen segítségért! Mert Ő szerkesztette (és remélem segít a továbbiakban is) szerkeszti be majd a kivánt formát, neveteket, méreteket.

DE! A kért minta , és méretek hiányában áll a project.

Mivel az enyém a legbonyolultabb, így ha megjön a kész DWG file, akkor már küldöm is tovább a kollegámnak, és utána megy a gyártóhoz.....ergo meglesz az ár......így lehet tudni, hogy a többi olcsóbb.....
Nem tudom hogy el e ment...most nekem azt jelzi hogy igen.....

Elküldöm a 2 levelet EGYBEN....kiegészítve
Tudod, rákattintasz a képre, mire megnagyobbodik , és leolvasható, hogyaszongya Motip típusú króm(hatású)festék . Van láncolajuk is, én eccer használtam. És még rengeteg szinű akrilfestékük is. Sztem az én hőállóm is ilyen volt. Hallod, Viktor?!
Dawn!

Tényleg beíratkozik Tóth Gabi Keleti Andihoz?

Vazzz miket nem tudok meg:-)

De nekem az az infó kéne hogy milyen festék ez? Chromos?
Hol? Mennyi?

Én vettem egyet, de annak az a gondja, hogy ha hozzáérsz azonnal megmattul........
És mit akarsz majd vele? Varjakat riogatni?
Aztakutyafáját!
Ilyen fazekasműhellyel könnyű!

HAJRÁ!

Én egyelőre ilyennel töltöm az időmet:
nem vagy tele? mert valamiért csak küldim de nem megy el
mert nem küldte el....

most küldi
Sziasztok!
Készül a vas...íme néhány fotó. (már ha valakit érdekel)
Véletlenül nincs valami tippetek,hogyan lehetne szerkeszteni rá egy hátsó sárvédőt?
Arra gondoltam,hogy befaragok egy pofás első sárvédőt...de amiket eddig próbálgattam..mind olyan vékonynak tűnik..
Előre is köszi..és kellemes télapózást!
Eddig nem kaptam semmit
Kedves Ratrak, és Minden Miklós, sok-sok boldog névnapot!
Halihó Népek!

Ma tekeregtem egy csöppet! Nem is volt több 30 kilométernél, és menekültem a felhőszakadás elől a végén. Csak a benzinkútig gondoltam a gurigát, de amikor tele lett a tankom, csak kinyomtam még egy 25 kilométert. Ha már beöltöztem...
Ha nem jött volna a felhő, akkor szerintem újra kellett volna tankolnom. Olyan jó volt!

Főni!
Penge ez a támogatósdi... szerintem már van is terved vele, hogy mi lészen a lével, amikor felszaporodik. Örülök, hogy nem tétlenkedsz a "zord időkben" sem.

Raklap Miklós!
Az Isten éltessen a neved napján, és még utána is egy jó darabig!
Értlek én, főnök, és hidd el, hogy méltányolom is keményen a tevékenységed, melyet a csapatért fejtesz ki! Csak tudod, a kisördög.....
oszt persze jelezd az igényed:-))))

de csak gyengédden, mert ugye válság van:-(
Hölgyek -urak!

Szóval tessék választani hogy kinek melyik hütővédő kell!

A választható minták:
EGY ISTEN VAGY!
Küldtem választ, mert ugye ezek csak az előlapok!
A pontos méretes cucc, és a teljes kép elment - ezek a méretek vannak a K7-es banditra, vagyis Eriknek is ez kell majd.
Ha méretezed be a cuccot, akkor légyszives ments el egy olyan példát is, amint a BLUE_DEVIL helyet ERIK64 van, mert Erikosznak is ez tettszet

Hogy értsd.....az első kép az előlap, de a teljes rajz a méretezés után ilyen:
Blue!
küldtem pár rajzot
esSO

ez van....
Most nem arról van szó, hogy holnaptól MOTULT kell használnod!

A Motulolaj megkereset, felajánlotta ezt az AKMT tagoknak.....én meg elfogadtam.
Kötelezetségünk nincs......
Ez annak jó, aki azt használ, vagy azt akar használni...........
JJ!

Mint írtam rászabadulok.....
ezt meg is tettem!

Nem 2 név, hanem vagy 30 nem volt a WEBEN!
Igy most összehangoltam a webes oldalt, a fórumos taglistával....

Délután feltöltöm......utána MINDENKI nézze meg, hogy bent van e...és megfelel e az a fénykép ami kint van!
Akinek nincs kint képe az KÜLDJÖN! Különben Én teszek fel egyet, vagy törlöm. (arctalanok kíméljenek jeligével)
És a 4l-es pedig alig több mint 5e pénz
Ne haragudj Főnök, de legalább két név azért biztosan hiányzik a listából... A Tüzépes és jómagam...
A repsol 15-50 meg csak 1750 mindenhol. És én nagyon meg vagyok elégedve vele! Sokan a GSR-ekbe is használják, ami azért pürgősebb gép, mint a DL. Tehát maradok annál. A 4 liternél így a szűrő tk ingyen van.
Főleg hogy kiprobálom, hiszen ugye alapban Valvoline Durablend párti vagyok, no az a nagyvasba 2790ft KEDVEZMÉNY NÉLKÜL! HIszen ott nincs kedvezményünk......

Bár a formula 3000-nél már csak 1600ft:-)

Ez azért milyen gáz......
Ugyan az az olaj és van köztük 1200ft különbség (majdnem kb. 6-7dl olaj ára)
Amugy Papi!

Most nézzem....
Motul 5100.....
Alapban 2940ft/L....

Ez nagyon jó kis olaj! Nagyon sok helyen ezt teszik a gépbe.

Na most a 2940-ből lejön 20% ami ugy majd 600 pénz.....ergo csak 450ft-al drágább, mint az amit Én veszek......
Jó persze 4L esetén ez már 1800ft, de ugye ha nem kattog tőle semmi akkor megérheti.....

Én egyszer kiprobálom majd.
Amugy természetesen:-)

MOst vettem meg az olajcseréhez az olajat..... jővő hónapban meglesz a légszürő.......februárban az olajszűrő.....és utána már csak a 4500ft-os szervízdijat kell kisporolnom a semmiből.....

1890ft volt 1L olaj........7560ft a 4......
De ugye ez Castrol, az meg MOTUL.....
Amugy a MOL-os olaj is 4-5.000ft.....