Ez kirekesztés, szegregáció, hátrányos megkülönböztetés, mondhatni rasszizmus! Megyek is az ombucmanushoz, és feljelentek mindenkit!
Ki vagyok zárva a rendelésből, ráadásul az én mocikám nem is szerepel a listában. A XXI. században ilyet nem lehet megcsinálni!
Az már csak pont az i betűn, hogy az itteni 1 l olaj árából megcsinálom a komplett olajcserét.
Elhagytam a gyárit az utolsó motorozásnál csak annyi .
amikor megláttam hogy hiányzik az ütő megállt bennem.
De meg lett oldva 1 kis marás csiszolás reszelés és íme
Abból nem sok szaladgál a városban! Remélem találkozunk! Imádom a hangját! Ez is száraz-kuplungos? Mert akkor nem arra a hangra gondoltam, bár az is érdekes volt.
Minden AKMT weboldalon szereplő emberke (taglista - VAGYIS GS500 FAN tagok is!) 20% kedvezényt kap a vásárláskor....
továbbá minden vásárlás után fizetett összeg 5%-át elutalják nekem - ezért 30 perce nyitottam is egy ÚJ számlát, amin CSAK és KIZÁRÓLAG az AKMT pénzforgalma bonyolódik - igy nem folyik össze a személyes pénzügyeimmel.
Továbbá már párszor volt téma Bexivel, hogy kellene csinálni egy játékot, versenyt....
No ennek a tárgynyereményét további tárgyalások útján a MOTUL állja.
Cserébe bannercsere, hírlevél lehetőséget kértek és kaptak, ezügyben remélem senki nem orról meg rám.
(a poén, hogy a saját cégem egy ilyen lehetőség kérésével KIRÖHÖGÖT.....)
Mivel a számlaszám nyilt, így bárki, aki támogatná a csapatot az a felajánlását a következő számlraszámra fizetheti be:
Én már el is helyeztem rajta egy törzstőkét:-)
Udvarhelyi Zoltán - AKMT
Adonyi Takarékszövetkezet
57700074-10004971-00000000
Az összegeket szavazás útján fogjuk felhasználni, túrázásokkor, Helpen....stb.
FIGYELEM!
továbbra sincs olyan hogy tagdíj! És továbbra sincs semmi olyan dolog ami elvárás lenne.
AZ AKMT -GS500-GSF fanok továbbra is NYÍLT csapat, bárki jelentkezhet korra, nemre, motortipusra hivatkozás nélkül!
Szóval ha teszem azt Gipsz Jakab szeretne bedobni X öszeget, azt egyénileg teszi!
Cserébe Ő is szerepelni fog az oldalon személyesen, vagy a cégével.....
Amugy megmondanád hol vagy kirekesztve?
Ott vagy te is, csak VÉGIG KELLENE NÉZNED A LISTÁT VAZZZZE
ott vagy a GS-e volt