Már csak az a kérdés mekkora ellenállást tettél elé? Mert ha ez is megvan akkor nem kell mennem messzire csak 2 utcával arrább (remélem), és már kötöm is be a cuccost.
Majdnem igaz is... Teddyék kocsmája lehet az egyetlen kivétel. Ugyanis a "közönség" fogy... lebetegszik, elmegy az örök vadászmezőkre, meg ilyesmi. És a 70 Ft-os fröccsből illene 100-at eladni, hogy a "rezsi" meglegyen... örülünk, ha a mutti TB-jét ki tudjuk fizetni a hónap végén. Azért van tartva a családi vállalkozás...
max viszed tovább a családi vállalkozást:-)
Alkoholisták mindig lesznek.............amig van pia:-)
Én legalábbis még nem láttam becsődölt kiskocsmát..........max átszervezést........de ott is csak annál, aki elsőre sőrőzőt nyitott (nivós, elegáns helyet - azt rájött, hogy ebből nem fog megélni.......utána kitette a KOCSMA cégért, és már ment is a bolt:-)
Kicsit Visszatérve a lámpákhoz.
Honnan lehet beszerezni 12V-os ledet ami szórtfényű? Mert már 1 ideje hajkurászom de nem találok csak panelbe forraszthatót!
A Motoromon ki van kábelezve a helyzetjelző az indexbe és 1 irányfényű led van rákötve ezt szeretném lecserélni szórtfényűre hogy ne csak este látszódjon (és sajnos akkor is kevésbé).
Na igen. Sokan úgy gondolják, a részvény is úgy működik, mint a bankbetét: veszek, és tétlenül várom a nagy hasznot. A nagyon nagyot! De a dolog nem így müxik. A piac naponta ingadozik, az árfolyam folyamatosan változik, hol le, hol fel; naponta, vagy akár óránként. De ettől nem kell bexarni, csak meg kell találni a trend irányát. Viszont ez a művészet! Ehhez elég tájékozottnak kell lenni, és sokat kell olvasgatni a világ gazdasági dolgait, és azokból megfelelő következtetéseket levonni. Tehát nem eccerű!
Azt hiszem megtanulta örökre. Mondtam is neki, hogy nekem is odaadhatta volna a manit, és ennyit én is kerestem volna neki... sőt, még adtam volna neki vissza egy gurigát, mert jószívű vagyok! Majdnem kinyírt...
Nem irigylem, de hát az ő f@sza, ő teszi a satuba.
Bakki! Én sem vagyok egy bróker, csak néha belenézek, de azt már tudom, hogy nem akkor veszünk, amikor csúcson van, és eladunk, amikor alul van, hanem pont fordítva szokták! Mond meg a kollégádnak, hogy ez volt a tanulópénz! De ne szarjon be, lesz ez még rosszabb is!
A részvényezés mindig kokázatos, de lehet rajta BAROMI Nagyot kaszálni is......és BUKNI is.....
Nekem mikor volt MOL részvényem 3 hónap alatt buktam nagyon sokat, mert idő alatt adtam el..........
Most meg az bukott akinek van..........hiszen nyáron 25.000ft volt....most meg lig több mint 10......
De ugye ki tudja mi lesz pár nap-hét múlva?
A kollégám belehúzott... 1000 db OTP részvényt vett februárban közel nyóóócezeré... gyakorlatilag 5 milliót bukott a mai napig, ha most kivenné... alig bírtam visszatartani, most már tartsa ott a lóvét basszus!
A "brókere" megaszondta neki: "Ez is benne van a pakliban!"
Én ugyan gyakran mozgok pénzügyi megoldások közelében, de soha nem fogok extra profitra vágyva nagyot kockáztatni... ebben biztos vagyok.
"Nincs ingyen sör!" Ez a világ egyik legnagyobb mondása!
És újabb bölcselet, mert régen tettem ilyet:
"Jó-jó, DE KI FIZETI A RÉVÉSZT?"
Én a Csányi-féle gittegyletben vagyok.
Tavaly decemberben lenyilatkoztam, hogy a 3 portfólió közül melyik legyen az enyém. Évenként változtathatom. Jelenleg a "vagyonom" 95 %-a állampapíros, és 5 % hazai tőzsdés. Ez áll a tace-paoban! Örülök is ennek, de még így sem vagyok benne biztos, hogy meglesz a nullszaldós záróegyenleg!
Igen, a finomságok és a reálérték kérdése is fontos kérdés, DE én vagyok olyan földhöz ragadt, hogy már annak is örülök, ha a befizetésem forintra meglesz. Nekem ez már eredmény lenne, ha az egyenlegem nullásra kijönne a 2008-as évben.
Már csak az a kérdés mekkora ellenállást tettél elé? Mert ha ez is megvan akkor nem kell mennem messzire csak 2 utcával arrább (remélem), és már kötöm is be a cuccost.
köszi még1x
üdv: szobbal
Jön majd az új generáció:-)))
http://www.vatera.hu/listings/...
vehetsz sima ledet, csak kös elé egy ellenállást........
A lényeg a SZUPERFÉNYES LED!
Ebből pedig a 180fokos az ajánlott, amit ugye szemből minden fokban látni.....
Nekem ilyen volt fent.......a vaterán ~200ft/db a led ára........
http://akmt3.extra.hu/led1.wmv
max viszed tovább a családi vállalkozást:-)
Alkoholisták mindig lesznek.............amig van pia:-)
Én legalábbis még nem láttam becsődölt kiskocsmát..........max átszervezést........de ott is csak annál, aki elsőre sőrőzőt nyitott (nivós, elegáns helyet - azt rájött, hogy ebből nem fog megélni.......utána kitette a KOCSMA cégért, és már ment is a bolt:-)
Elektronikából majdnem steril vagyok... szerintem lesz majd itt okos Tibkin, okos Dawntez, aki tud ilyenben segíteni!
Kicsit Visszatérve a lámpákhoz.
Honnan lehet beszerezni 12V-os ledet ami szórtfényű? Mert már 1 ideje hajkurászom de nem találok csak panelbe forraszthatót!
A Motoromon ki van kábelezve a helyzetjelző az indexbe és 1 irányfényű led van rákötve ezt szeretném lecserélni szórtfényűre hogy ne csak este látszódjon (és sajnos akkor is kevésbé).
Választ és tanácsot előrre is köszönöm!
üdv: szobbal
Csak ne lennék vizuális... ez az élmény padlóra küldött!
Nem irigylem, de hát az ő f@sza, ő teszi a satuba.
Nekem mikor volt MOL részvényem 3 hónap alatt buktam nagyon sokat, mert idő alatt adtam el..........
Most meg az bukott akinek van..........hiszen nyáron 25.000ft volt....most meg lig több mint 10......
De ugye ki tudja mi lesz pár nap-hét múlva?
A "brókere" megaszondta neki: "Ez is benne van a pakliban!"
Én ugyan gyakran mozgok pénzügyi megoldások közelében, de soha nem fogok extra profitra vágyva nagyot kockáztatni... ebben biztos vagyok.
"Nincs ingyen sör!" Ez a világ egyik legnagyobb mondása!
És újabb bölcselet, mert régen tettem ilyet:
"Jó-jó, DE KI FIZETI A RÉVÉSZT?"
Tavaly decemberben lenyilatkoztam, hogy a 3 portfólió közül melyik legyen az enyém. Évenként változtathatom. Jelenleg a "vagyonom" 95 %-a állampapíros, és 5 % hazai tőzsdés. Ez áll a tace-paoban! Örülök is ennek, de még így sem vagyok benne biztos, hogy meglesz a nullszaldós záróegyenleg!
Bár innen már csak felfelé visz az út. Most vegyetek OTP részvényt!