Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi!

Nem is láttalak még a környéken, pedig én miklóson lakom.
Persze! Meg a mocidat is! Mizu?
szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja.Megismersz?
Gonosz voltam, és felhívtam a srácot. Megkérdeztem, mi az az FU jelzés a mocin... Aranyos volt, én mag galád voltam. Elmagyarázta ám azt is (biztos hallatszott a hangomon, hogy nem értek hozzá ) hogy milyen a nemidomos és milyen az idomos motor... Azért jót nevettem....

amúgy nem ő adta fel a hirdetést, de ez akkor is gáz. nem sok infó van megadva a gépről, de az is rosszul....
Ennek a hirdetésnek a linkjét betehetnéd! légyszi!
53le gs nemértem miért csodálkoztok 1200ccm-bölsimán +van használt motor .hu:
SUZUKI GS500FU , 680 000 Ft

ÁLTALÁNOS
2004. ,

MŰSZAKI ADATOK
1200 ccm, hengeres motor,

LEÍRÁS
Szezonra felkészített. Jó gumik. Gp csík Túrázásra használt. A korl. Vezethető.

ÉRDEKLŐDNI
Pest megye, Szigetszentmiklós
telefon: 06 30 470......
Hoppá? Állitólag 25 év mulva már nem is lesz olaj Akkor minek MOL
Most 60-nál elöbb nem mehetnél el nyugdijba ha több van mint 40 éved akkor sem.
De ha a céged kifizeti a 3 évet elötte, azt biztos lehet ,ha neked mondták.
Azt jósolják nemsokára a korhatár 65év lesz, de lehet hogy késöbb akár 70 is lehet.
Egyébként minden évben kitalálnak valami + szivatást: pl most már nem a brutto fizetésed számit a nyugdijalapba, hanem az alap a levont összegek után (ami ugye elég szemétség, hiszen azokat adóra, járulékokra fizetted)
azé, mert jelen pillanatban a cég kifizeti a maradékot........feltéve ha elenged.....
amugy 57 évesen nekem már meglesz 43 év szolgálat, mivel ugye a honvédség is beleszámit, meg a sulim is....
Per pillanat 57/62 év a rendes nyugdijkorhatár.
Férfiaknál 60, ha megvan a 40 év munkaviszony (tavaly még csak 38 kellett.)
Miért mehetsz te 57-évvel nyugdijba?
Hát tudtommal a rendes nyugdij 60 évnél van, férfiaknál 62........
57 évesen előnyugdijba lehet menni, ha a cég elenged (és Ő fizeti a maradék járulékokat)

De nem vagyok szakmabeli - igy csak hablatyolok..............

Az tuti, hogy Én 57 évesen mehetek majd.....ha addig még lesz ilyen cég
írtam....

BOCS - nekem az kimaradt......mert a csővet értelmeztem
Bocs

Az fel se tünt nekem:-))))))))))))))))))))
Blue !
Nézd meg a képet mégegyszer,mert nem a könyökről volt szó, hanem az úgynevezett stucniról, amivel a falba csatlakozik!
ÉN, biztos nem!
Láttam ilyent Blue! meg a modern ipar gyárt simát is vastagabb anyagból és nem fuj ki . Viszont én nem a könyököt ,magát észrevételeztem hanem a végén a falnál a hűtőbordákat, az jópofa
Az általam emlitett nő, normál nyugdijba ment 57 évesen és maximálisan volt olyan önkéntes magánnyugdij akármije- amit szabadon lehetett akkoriban választani.
A másik amit hangsulyoztam, hogy jól befektette a magánnyugdijpénztár a pénzét a vége az lett, hogy csak 98%-lett belőle- és mindez jóval a mostani válság elött!Ja és benfentes volt az OTP-nél
A harmadik:állambácsi mindig elköltötte a nyugdijjárulékokat és érdekes modon más tételből meg ki kellett fizetni a nyugdijakat. Elvileg a mi nyugdijjárulékunkat be kéne fektetnijük és nem elkölteni, ha ez mindig megtörtént volna, akkor a ma nyigdijasok szépen élhetnének a régi saját befizetéseik hasznából( Ausztriában ezekből a pénztárak lakásokat ingatlanokat vettek és bérbeadják!-persze ma már ott sincs egyensuly)
Persze népgazdaságilag igaz, hogy egyre több a nyugdijkifizetés mint a befizetés
Na,hali!
A "no para" nagyon jó!
A szöveg pedig.... biztos megnyugtatta Teddyt!
Köszi akkor ez kilőve;):D
sehogy.......

megfelel a válasz?

B verzió: szétbarmolod - utána meg vehetsz eg gyárit, hogy a müszakin átmenj vele......

ezért van olyan hogy SPORTDOB.......azt felteszed, és ha kell, akkor visszateszed a gyárit.............
Nem láttál még ilyet?
Minden könyök ilyen......nekem is ilyenek a könyökrészek....

ez sima anyagismeret....
Ha nem lennének benne, akkor a tulsó oldala szakadna ki......mivel elvékonyodna az a felület.
Én specc ebben bizok:-)))))

Sokan marhának is néznek emiatt, de specc Én nem szeretnék olyan kort megélni, ahol csak vegetáció van.....és más segítségére vagyok szorulva akár egy WC túrán is....
Ezért is jó a magánpénztár, mert azt legalább megkapják a gyerekeim.............az állam meg forduljon fel, és tartassa el magát a sok csaló-lopó-segélyből élő emberből
persze itt belép a mai rendszer is, hiszen emelkedő portfóliom van, vagyis ha szárnyal a BUX, akkor annál több a hozam is, ami ugye beépül a pénzbe...............ezek az összegek, pedig ezt nem veszik figyelembe, hiszen nem lehet előre kalkulálni a hozam eredményeségét...
Teddy!

No para
Nekünk még azért jóval arrébb van ez a kérdés, és ugye jelenleg IGEN NAGY réteg él a mi pénzünkből - ergo nem hagyják hogy csőd legyen.
Barátok közt is van még hátra (jelen állások szerint) 26 évem az előnyugdíjig.....addig bármi történhet........akár a pénzemmel, akár a rendszerrel....
Pl hallotam olyat is, hogy "majd" azt akarják, hogy csak a pénztárad lesz.....és az államit CSAK akkor kapod meg, ha a saját elfogyott (pl 90 éves korodba).....
De ugye az a másik fele, hogy mire mi nyugdijasok leszünk, addigra nem lesz ember aki fizesse a nyugdijunkat, hiszen néz körbe......
Értelmetlen-céltalan 20-30 évesekkel vagy körbevéve, és a fiatalabbak ennél még rosszabbak........
Nem kell messzire mennem..... a saját öcsém és a kisebbik hugom is ebbe esik....
Dolgozgatnak, de hogy mi lesz a jővő hónapban totál nem érdekli őket.......

Piet!
75%?
Előnyugdijas lett?
Ahogy Én tudom akkor kapnak csak ennyit.........
De elve kevés, hiszen mivel most ment nyugdijba ugye főleg csak állami pént kap, hiszen ha lett volna magánpénztára, akkor z évek száma maitt (az ugye 10-12 éve van) még nem jött neki össze sok........
Meg ugye egy nő esetében ez még kevesebb, hiszen ott sok hónap elmarad egy gyes, gyed miatt......

Nekem évente jön a a kimutatás.....és mindig a sor végén ott van, hogy ha most mennék nyugdijba akkor mennyi lenne...... az utolsó összeg valami 103.000ft volt...........

Nézétek meg....
http://nyugdijpercek.hu/form/n...

nekem azt írja ha most mennék akkor 83.000ft lenne.......de majd 2039-ben, mikor oda kerülök akkor 607.000ft lesz a nyugdijam:-)
DE KI.ba.szott jó:-))))) addigra lesz még vagy egy 3000%os infláció is:-)
Lesz még Valaki a csajból!