Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgyis felfordulunk a nyugdíj előtt.
ZIZÓ- HAWK

Küldtem egy mailt.......jelezz vissza légyszives
Csak nem te voltál kiskorodban?
Hitel: hát igen ha nagyon leértékelődik a Ft, akkor nagyon megemelkedik a a devizaalapu hitelek törlesztése.
Viszont eme gazd. helyzetben az infláció is nő ,így relative kisebb értéket kell visszafizetned, igaz jövedelemnövekedést se igérnek
Egy ismerősöm most nyáron! ment nyugdijba, a nyugdijpénztárba befizetett összege 98%-on zárt (pedig ugye a betéti kamatoknál jóval többet igértek, tökebefektetések, állampapirbefektetések révén) + megszivatták, mert csak 75%-át vették alapul(no erre ne mkérdeztem rá ,pontossan hogy is van). Ja és OTP-nél mérnök volt a hölgy, és mégis rosszul járt, pedig neki tényleg megmondhatták volna, mire számitson. Ja és mindez a mostani krach előtt volt!
Annyi!

Az 53 Le kicsit túlzás, bár az tény, hogy 2000-2003 között volt a picon 50 Le feletti GS 500 is. Csak kevés. És az sem 53 volt.

Gyerekek! Ha behitelezem a DL-t augusztusban, akkor 2-3 hónap múlva beszoptam volna... úgy látom. Szerencsém volt. Nagyon-nagyon-nagyon nagy baj lesz ebből a "pénzpiaci" (kérek egy kiló tízezrest... ) mizériából. Ahol tudunk spórolnunk kell majd... nagyon keményen!

Csak éljük túl, és a benzin ára menjen le ennek az izének a végéig minden héten 5 Forinttal. Fél év múlva 200 lesz... addigra talán tudjuk majd, hogy mi lesz a válság vége. (Én csak a magánnyugdíjpénztáram féltem jelen állás szerint...
Á a mákos bab nem ugy készül
Megeszed a hétfői menüt és máris benned van a mákos bab
//Olvasdd végig! Ne add föl a legelején!//
-
- //Betűsorrend - NAGGYON JÓÓÓ!//
-
- /
- //A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a
- szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a
- btűek: eygeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen
- lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg
- aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa
- az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat
- ovals. //
- //Íme a bzonytéik.//
- //Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysesáíi fmonisáokgkal///
-
-
- --
- A mákos bab egy étel, ami úgy készül, hogy kettot lapozunk a
- szakácskönyvben. (graffiti)
Valami hengerfélének néztem
A kályhacsövön mi az? Hűtőbordák? Rafinált nagyon
Az enyém fojtatlan, most néztem meg a forgalmit, 35 kW.
Ki ismeri meg ?
Hétvégén Felvidéki Motoros kocsmában voltam
Losonc ?
Na, hol voltam tegnap?

Kép nincs, de az volt kiírva, hogy "Lucenec".
igy igy
Nekünk azt mondták anno a seregben: " a katona nem fázik, csak úgy érzi!"
Én tudom! Nekem volt télivirág az konyhaablakomban.
Tudod hogy kell a fűtéssel sporolni?
Csak akkor kapcsolod be, ha hidegebb van mint a motoron
Hali hogyan lehet egy sima gyári kipufogót nagyobb hanggal ellátni? Aki csinált már ilyet pls.. köszi
Nyugi!
Én is hetente vigasztalom magam! A lottózónál !
De ha nyerek bemegyek az 53LE-sért, mérőpadra tetetem, fagyállót cseréltetek benne, majd bezáratom az EGÉSZ céget!
Az a baj hogy:
EBBEN A Q..A ORSZÁGBAN BÁRKI/MINDENKI BÁRMIT MEGTEHET! de nekem 2 hónap múlva a ....művek elárverezi a lakásomat. Milliárdok mennek el FASZSÁGOKRA! Bocs, de néhányba belátok.
M1 TV ügyvédje. Nem vagyok feltétlen Juszt szimpatizáns, de....
SÁJSZE!
Bocsi a nem érintettektől!
ühüm, de esSO szerint a motoros ment neki, de hát nézőpont kérdése.
Az egyik szemem sír, a másik meg (üveg ) nevet!
Sír, mert hosszan sorolod gondjaid, nevet, mert azért mégis csak figyelsz!
Egyáltalán nem vesztem el.
Gyakorlatoztam. Ajtót építettem be a gázszámla ellen. Fáj a derekam. A cég sz..ik a fejemre. Építgetem az általad is lehurrogott dobozomat. stb. Ja és "ÖRÜLÖK"! hogy így változik a CHF árfolyam . Hamarosan csődöt jelentek.
Mindezek mellett persze tervezgetem, hogyan lesz a GS-ből, Nagybandi tavaszra (attól félek sehogy ).
Nagymotoron sajna alig ülök. Ezért is örültem meg a szezonzárónak, mégha alig bírtam este leszállni róla is.
3e forintos Louis-os motorponyva helyett pedig vette gazdaságos 6x4m-est asszem 1700-ért. Egy télnél többet a másik se bírt ki! Ez meg duplán van.
Na pá!
ja és olvasgatok holmi 53 lovas vizes GS-ről
A kereskedőt a továbbiakban is messze kerülöm!
milyen nyomatéka lehet a vizilovaknak... Te jó ég....
Na, megkerült az elvszett pali! Hol a jóistenbe voltál eddig?