Hitel: hát igen ha nagyon leértékelődik a Ft, akkor nagyon megemelkedik a a devizaalapu hitelek törlesztése.
Viszont eme gazd. helyzetben az infláció is nő ,így relative kisebb értéket kell visszafizetned, igaz jövedelemnövekedést se igérnek
Egy ismerősöm most nyáron! ment nyugdijba, a nyugdijpénztárba befizetett összege 98%-on zárt (pedig ugye a betéti kamatoknál jóval többet igértek, tökebefektetések, állampapirbefektetések révén) + megszivatták, mert csak 75%-át vették alapul(no erre ne mkérdeztem rá ,pontossan hogy is van). Ja és OTP-nél mérnök volt a hölgy, és mégis rosszul járt, pedig neki tényleg megmondhatták volna, mire számitson. Ja és mindez a mostani krach előtt volt!
Az 53 Le kicsit túlzás, bár az tény, hogy 2000-2003 között volt a picon 50 Le feletti GS 500 is. Csak kevés. És az sem 53 volt.
Gyerekek! Ha behitelezem a DL-t augusztusban, akkor 2-3 hónap múlva beszoptam volna... úgy látom. Szerencsém volt. Nagyon-nagyon-nagyon nagy baj lesz ebből a "pénzpiaci" (kérek egy kiló tízezrest... ) mizériából. Ahol tudunk spórolnunk kell majd... nagyon keményen!
Csak éljük túl, és a benzin ára menjen le ennek az izének a végéig minden héten 5 Forinttal. Fél év múlva 200 lesz... addigra talán tudjuk majd, hogy mi lesz a válság vége. (Én csak a magánnyugdíjpénztáram féltem jelen állás szerint...
//Olvasdd végig! Ne add föl a legelején!//
-
- //Betűsorrend - NAGGYON JÓÓÓ!//
-
- /
- //A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a
- szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a
- btűek: eygeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen
- lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg
- aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa
- az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat
- ovals. //
- //Íme a bzonytéik.//
- //Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysesáíi fmonisáokgkal///
-
-
- --
- A mákos bab egy étel, ami úgy készül, hogy kettot lapozunk a
- szakácskönyvben. (graffiti)
Nyugi!
Én is hetente vigasztalom magam! A lottózónál !
De ha nyerek bemegyek az 53LE-sért, mérőpadra tetetem, fagyállót cseréltetek benne, majd bezáratom az EGÉSZ céget!
Az a baj hogy:
EBBEN A Q..A ORSZÁGBAN BÁRKI/MINDENKI BÁRMIT MEGTEHET! de nekem 2 hónap múlva a ....művek elárverezi a lakásomat. Milliárdok mennek el FASZSÁGOKRA! Bocs, de néhányba belátok.
M1 TV ügyvédje. Nem vagyok feltétlen Juszt szimpatizáns, de....
SÁJSZE!
Bocsi a nem érintettektől!
Egyáltalán nem vesztem el.
Gyakorlatoztam. Ajtót építettem be a gázszámla ellen. Fáj a derekam. A cég sz..ik a fejemre. Építgetem az általad is lehurrogott dobozomat. stb. Ja és "ÖRÜLÖK"! hogy így változik a CHF árfolyam . Hamarosan csődöt jelentek.
Mindezek mellett persze tervezgetem, hogyan lesz a GS-ből, Nagybandi tavaszra (attól félek sehogy ).
Nagymotoron sajna alig ülök. Ezért is örültem meg a szezonzárónak, mégha alig bírtam este leszállni róla is.
3e forintos Louis-os motorponyva helyett pedig vette gazdaságos 6x4m-est asszem 1700-ért. Egy télnél többet a másik se bírt ki! Ez meg duplán van.
Na pá!
ja és olvasgatok holmi 53 lovas vizes GS-ről
A kereskedőt a továbbiakban is messze kerülöm!
Küldtem egy mailt.......jelezz vissza légyszives
Viszont eme gazd. helyzetben az infláció is nő ,így relative kisebb értéket kell visszafizetned, igaz jövedelemnövekedést se igérnek
Egy ismerősöm most nyáron! ment nyugdijba, a nyugdijpénztárba befizetett összege 98%-on zárt (pedig ugye a betéti kamatoknál jóval többet igértek, tökebefektetések, állampapirbefektetések révén) + megszivatták, mert csak 75%-át vették alapul(no erre ne mkérdeztem rá ,pontossan hogy is van). Ja és OTP-nél mérnök volt a hölgy, és mégis rosszul járt, pedig neki tényleg megmondhatták volna, mire számitson. Ja és mindez a mostani krach előtt volt!
Az 53 Le kicsit túlzás, bár az tény, hogy 2000-2003 között volt a picon 50 Le feletti GS 500 is. Csak kevés. És az sem 53 volt.
Gyerekek! Ha behitelezem a DL-t augusztusban, akkor 2-3 hónap múlva beszoptam volna... úgy látom. Szerencsém volt. Nagyon-nagyon-nagyon nagy baj lesz ebből a "pénzpiaci" (kérek egy kiló tízezrest... ) mizériából. Ahol tudunk spórolnunk kell majd... nagyon keményen!
Csak éljük túl, és a benzin ára menjen le ennek az izének a végéig minden héten 5 Forinttal. Fél év múlva 200 lesz... addigra talán tudjuk majd, hogy mi lesz a válság vége. (Én csak a magánnyugdíjpénztáram féltem jelen állás szerint...
Megeszed a hétfői menüt és máris benned van a mákos bab
-
- //Betűsorrend - NAGGYON JÓÓÓ!//
-
- /
- //A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a
- szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a
- btűek: eygeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen
- lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg
- aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa
- az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat
- ovals. //
- //Íme a bzonytéik.//
- //Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysesáíi fmonisáokgkal///
-
-
- --
- A mákos bab egy étel, ami úgy készül, hogy kettot lapozunk a
- szakácskönyvben. (graffiti)
Kép nincs, de az volt kiírva, hogy "Lucenec".
Csak akkor kapcsolod be, ha hidegebb van mint a motoron
Én is hetente vigasztalom magam! A lottózónál !
De ha nyerek bemegyek az 53LE-sért, mérőpadra tetetem, fagyállót cseréltetek benne, majd bezáratom az EGÉSZ céget!
Az a baj hogy:
EBBEN A Q..A ORSZÁGBAN BÁRKI/MINDENKI BÁRMIT MEGTEHET! de nekem 2 hónap múlva a ....művek elárverezi a lakásomat. Milliárdok mennek el FASZSÁGOKRA! Bocs, de néhányba belátok.
M1 TV ügyvédje. Nem vagyok feltétlen Juszt szimpatizáns, de....
SÁJSZE!
Bocsi a nem érintettektől!
Sír, mert hosszan sorolod gondjaid, nevet, mert azért mégis csak figyelsz!
Gyakorlatoztam. Ajtót építettem be a gázszámla ellen. Fáj a derekam. A cég sz..ik a fejemre. Építgetem az általad is lehurrogott dobozomat. stb. Ja és "ÖRÜLÖK"! hogy így változik a CHF árfolyam . Hamarosan csődöt jelentek.
Mindezek mellett persze tervezgetem, hogyan lesz a GS-ből, Nagybandi tavaszra (attól félek sehogy ).
Nagymotoron sajna alig ülök. Ezért is örültem meg a szezonzárónak, mégha alig bírtam este leszállni róla is.
3e forintos Louis-os motorponyva helyett pedig vette gazdaságos 6x4m-est asszem 1700-ért. Egy télnél többet a másik se bírt ki! Ez meg duplán van.
Na pá!
ja és olvasgatok holmi 53 lovas vizes GS-ről
A kereskedőt a továbbiakban is messze kerülöm!