Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ati62 vagyok, csak nem tudtam bejelentkezni a régi accuntommal
Új reget kellett csinálnom
Üdv Mindenkinek!

Eladó a motorom, ha valakit érdekelne, vagy ismer valakit aki ilyet szeretne.
Suzuki GS 500F. Február 13-án lett üzembe helyezve.
Esso táborát szeretném erősíteni egy DL-el
Nekem meg esSo mesélte, mert mi még az esemény elött leelőztük öket.
Jó.
Ezért kérdeztem mert nem tudom, hogy ki látta mi történt.
Persze én megértem messze vagy én is mondtam neki, hogy mi csak kirándultunk arra és a csapatból vannak messzebb lakok is.
Azért ha valaki látta és közelebb van az jelezzen. Nem biztos, hogy kel tanúskodni menni de ha még felajánlotta, hogy megtéríti az úti költséget!
Persze, hogy emlékszem! Viszont én konkrétan a balhét nem láttam, mert hátrébb voltam. Csak amikor odaértem, akkor mesélték, mi történt.
És csúnya dolog, de én innen Gyarmatról nem mennék amúgy sem tanúskodni.
Sziasztok.

erik64, esSO.

Emlékeztek arra a balesetre amikor egy utánfutóról le eset kerítés össze tört egy Mercédeszt?
Az okozó elismerte hibáját, de a biztosító nem hiszi el. Most kereset a vétlen fél, hogy esetleg tudnánk e neki segíteni abban, hogy ha esetleg kel tanúskodnánk-e a biztosítónál?
/Már aki látta az esetet./

Persze többen voltunk de most nem tudom,hogy mennyien láttátok az esetet.
Hali! köszönöm a cuccaimat! egy pici kis mágneses sárga fekete izékét hiányolok csak, aminek apró fehér szárnyai vannak. majd átugrom érte, hogy nálam is elláthassa a védelmi funkcióit. pusz a családnak!
Szija Cicus!
Hali!

Gratula! Gyakorolj és menni fog a többi elsőre!

(micsoda új szmájlik. ezentúl nem kell kiírni, hogy kacsintós... bár a főhajtósat még hiányolom )

mindenkinek!
Na,hali!
Öröm lett volna magam előtt látni 1200 km-en keresztül!
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Pöttyke:

Nyühűűű... Micsoda képek... Nagyon sajnálom hogy ki kellett maradnom ebből... Csodás lehetett!
Helló Banda!

Mindenkinek és és szép napot, gondolok én Rátok, ha nem is tudok minden nap itt lebzselni
Remélem hamarosan személyesen is nyávoghatok.
Sziasztok! Egy lépéssel közelebb kerültem a jogsihoz:) Kresz letudva, így a héten már rutinozhatok:-) Vigyázzatok lassan kiszabadulok az utakra is
Egy kis ízelitő......

Péntek-szombat-vasárnap

figyeljé
tel az elérhetőséget:-)

http://vervarangy.extra.hu/psz...

(10 perc és fent van)
Oké Tibkin!
Ezügyben holnap felhívlak!
az alappal, amit mondtatok/mondtál......

Nem rossz......de mint írtam már lehetne 2-3x ekkora
Akkor faja :) én a csóri elkerülőn csapattam :) azse volt xar :) ha valami utazgatás lesz akkor szóljatok, aztán megyek ezerrel :) Addig is Lóra fel :) jaaah :)feldobtam az új gépegységről a képeket :)
Ok csak a most készűlt képeiteket akartam(akarom) megnézni és ezért tünt fel az előzmények hiánya.

Sikerült megmagasítanod a kormányt?
Igen.....

Mivel nem tudni mennyi a tárhely, ezért a régi képeket letöröltem, hiszen aki akarta már rég leszedhette......
Azért az ingyen tárhellyel csak óvatosan:-)
Amig van, addig virul a bura, ha nem lesz az szívás.....
Szeva!

Ja ja:-)
probáltam hűteni magam az M7-es ingyenes szakaszán, de nem sikerült.........pedig 2x5 volt a sebesség:-)
Szevasz Blue :)

minden frankó volt hazafele ? :)
Blue !

Az Ftp-ről a korábbi képek hová lettek? A Foto könyvtárban csaka az Őrségi és a Lengyel túrák vannak vagy a mostaniak nem fértek volna fel és le lettek törölve?
Kösziköszi!