Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét mindenkinek !

Esso BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok (még ha megkésve is) neked !
Asztaszentit! Itt egy költő közöttünk, és mi meg nem tudunk róla!

Köszönöm!
"Szülinapodra barátom nem tudom mi jót kívánhatok,
naponta nyikorogjon ágyatok és ha ezt nem bírja vágyatok,
igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok!"
"Szülinapodra barátom nem tudom mi jót kívánhatok,
naponta nyikorogjon ágyatok és ha ezt nem bírja vágyatok,
Boldog szülinapot kívánok!" .
( )
nem....

mivel az AKMT a fő profil......és mindegyik FAN oldlal az AKMTMEDIA.EXTRA.HU oldalon található

BLUE!

Most néztem a Logón szereplő: GS500.fanklub.hu oldalt és ez a látvány fogadott:

(nem vagy Te egy kicsit elfogult... ) És az oldal cimkéje, GS500 Fan Társaság... Gondolj csak bele, valaki meglátja rajtam a fan polót, megnézi az oldalt és már ki is vagyunk röhögve.
Hepibörszdéj tújúúú ! (majdnem olyan, mint a tulibudibu... )
Lent a gipsz...
Ha nagyon lemenne, dobj be egy kávét!
Egyre alacsonyabb a pulzusom...

Köszi
Szijjasztok! Jééé, új szmájlik
Hi Bali!
A hangokra ne adj...
Ha a telónak baja van, akkor először elkezd könnyezni. Azon veszed észre eghamarabb... ha nem olajos a henger, akkor nincs ott hiba... az autóké majdnem midig sziszeg.
Dánkesün!

Igen, ezt a próbát már megcsináltam és menet közben is figyeltem a lengés csillapítását.
Szerintem még rendesen műxik. 45Kg csomaggal, és 165Kg utassal együttesen is szépen elnyeli a huplikat.

Úgyhogy még jó, csak félek tőle nehogy bekrepáljon.
Köszi!

Még ne vedd meg a póttelót, mert egyáltalán nem bittos, hogy bekrepált a régi. Lehet, hogy csak az olajat hallod, ahogy a szelepeken keresztül áramlik. Ha beszart volna, azt éreznéd, mert egy huplin átmenve 5 percig himbálódik. Tesztelésképpen nyomd le erőteljesen a hátulját, majd engedd fel. Ha csak felmegy, nem hintázik, akkor sztem semmi baja.
A használatról dawntez tudna nyilatkozni, hiszen ő így csinálta végig a lengyel túrát.
"Menjibe"

SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

esSO BOLDOG SZÜLINAPOT!

És akkor még egyszer felteszem nektek a kérdésem most, hogy végre itt vagytok. Azt vettem észre, hogy amikor hirtelen leszállok a paripáról, akkor azt mondja a hátsó teló, hogy SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZ. Szétment a Telóm?! Menjibe fog ez nekem fájni, ha igen, meddig lehet vele közlekedni így?
Nagyon szépen köszönöm, kedves elvtársak, elvtársnők!
Sziasztok!

Esso-boldog szülinapot!
NamegaboldogszületésnapotesSOapi!
Szépjónapot Mindenkinek!

Én sem voltam egy pár napig, Berekfürdőn időztünk a csemetékkel , így zanzásítva a korábbiakhoz:

Lengyelországi menők: (ugyanez sárgában!)

Viktor: Nem mozdult rá senki... Lőcse volt az úticél. Hazefelé Betlér alatt beleszaladtunk egy magyar motoros crash-be. Egyetlen magyar busz, autó sem állt meg, akik látták az esetet. Ráadásul ismerősöm volt az egyik szenvedő motoros. Majd elmesélem...

Megint nem megy egy hengerem, így egy hete újra szervízben van a gép.
Esso megkésve bár de fogyva nem Boldog Szülinapot!
Jó reggelt Népek!
Tegnap este 10-kor véglegesen hazaértem. Tele vagyok élménnyel... dejóvóóóóóóót!
Összesen 2119 km jött össze az egy hét alatt.
Köszi Neketek, hogy megint penge volt veletek!
Most visszaolvasgatok... mert nem nagyon van ingerenciám "munkába állni"... majd később.
tedd be egy másik gépbe.........igy nem azt inditja, igy van rá némi esélyed