Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziassztok !
Nyusz! Hűűű, de jó képek ! Azért az a kis izgalom is sok , remélem mindenki rendben hazaér !
na, most hívott Teddy. minden okés velük. volt egy kis (?) izgalom is, mert Bexire ráhúzodott egy autó. nem tudok pontos részleteket, a lényeg, hogy Bexi jól van, és a mocin sincs komolyabb sérülés, csak vmi (bocsi Koma, de gyorsan mondtad) elhajlott. Volt helyszínelés, meg jófej zsaruk.
"Bexi erős mint a zállat!" mondotta Teddy.
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

pár kép a túráról.
A kellemes gurulásos idő pont lemossa a motoromat ...
Remélem eláll, mire indulok haza, morci leszek, ha föl kell vennem a kezeslábast ...
Én is így gondoltam, nem fogok hozzá nyúlni amíg bírja.

Thx.

Kellemetes gurulásos időt.
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Nekem azt mondták a motorradba, hogy kb 1000Km -ig biztosítja a kenést. Nem kell fújni. Én olyan 700 Km után már fújtam. Biztos ami biztos.
http://www.motor-akku.hu/

HONDA CB 900 F 919 motor 02-03 YTZ10-S ez a típus eddig, max konkrétan rákeresel
becsüld meg azt a zsírmennyiséget a láncon, mert az tartja távol a szennyeződést, csapadékot..és nem utolsó sorban keni a görgőket.. de ettől a láncspré még fog kölleni
Teherotó belső sávban... Érdekes rakománnyal . Nem ritka látvány...
hali! ezt most fotòztam reptèben. sztem èrdekes csendèlet...
Sziasztok.

Tudna nekem segíteni valaki, aksival kapcsolatban.(2003-CB900.)
Szijja mindenki !
tényleg nagyon jó volt! szeretembandá-val nem lehet rossz.

nem vicces... 5 póló, egy hosszúujju póló, thermokapucnis pulcsi, vesevédő, 3 naci, 2 zokni. persze kapucniban és fejbúbig takarózva. gondolhatod, h mennyire volt meleg... napközben persze izzasztó hőség.

Voltunk 2. nap egy várban. pontosabban a parkolóig jutottunk el, ahol legomboltak 6 zl-t. (~500 ft) aztán még 2 zl a belépő. ekkor derült ki, h a vár be van zárva forgatás miatt, és csak egy különálló házikót nézhettünk meg.... aztán elmentünk tutajozni. gyönyörű táj, 18 fokos víz, és 12 lüke szeretembanda-tag a tutajban. :D :D :D A többiek a parkolóban sütkéreztek míg megérkeztünk, és vigyáztak a cuccokra, meg persze ropogósra sültek. folyt köv.
Üdv az első körös hazaérkezőknek! Képeket és teljes beszámolót várunk, bár már abból is amit eddig elmondtál tudjuk hogy valami nagyon jóbol maradtunk ki Nyusz ha azokat a ruhákat húztad fel amiket mondtál hogy viszel 3 napra nem csodálom hogy fáztál
Emberek!

Tegnap felraktam az új láncot a motorra. A zsír, amivel érkezett rajta maradhat?
Fehér színű, és olyasmi állaga van mint a láncsprének.

Előre is thx.
halihó!
nyúlprém hazaért egyben tegnap fél 12-re cirka 700 kmes napi "túrácska" után. (köszi Tamás ) Szép volt, jó volt, hulla fáradt vagyok, és rengeteg fotó-videó készült, amit még szét kell válogatni.
szlovákiában egy kiskölyök ellopta a napszemcsimet, amit Teddy hősies módon visszaszerzett.
nagyon fejlődik lengyelország, miután tegnap elváltunk a csapattól szinte végig útépítés, útjavítás volt, szóval kellőképpen szívtunk a határig.
Gyönyörű tájakon jártunk, de azt hiszem ezt nem kell ecsetelni, majd a fotók magukért beszélnek.
köszi mindenkinek a túrát, különösen Eriknek, Ratraknak, és Tamásnak! élmény volt.
ja, még annyi, hogy nem semmi éjszakai cidri volt a zakopane-i kempingben.... állítólag 5 fok volt. én mindenesetre minden ruhámat, nacimat felvettem, fejem búbjáig takaróztam és még így is vacogtam. de jó volt már otthon aludni.

pusszantás mindenkinek
köszönöm hogy szóltál akkor vasárnap után felhívom hy
Ûdv! Csak gondoltam beköszönök... Vagy 10 napja nem jàrtam màr erre. majd megpròbàlok vissaolvasni... :)