Ha gondolod, megpróbálom lementeni a vinyód, sőt, ha azóta nem használtad a fényképezőgépet, akkor a memóriakártya tartalmát is vissza tudom állítani.
Remélem, nem volt túl lassú a hazaút ma, de inkább a biztonságra utaztam, a GPS-es eltévedést pedig én néztem el, nincs magas prioritása az enyémben a földutaknak...
De a lényeg, csúcs nap volt ez a mai is, kösz mindenkinek!
Ja, és le a vérvarangyokkal!
Sajna a képek feltöltése közben beszart a vinyóm, és a fényképezőről már töröltem. Jelenleg azt se tudom, hogy lehetne megmenteni a a rajta lévő 80 gigát!
imádlak én Tígedet ám naon-naon! (csak Zs meg ne tudja... )
megnéztem a D@n-nál levő stopmotoros képeket és vidiket, nagyon jók! mindegyiken fogpaszta-reklám vagy! Megkaptam az anyagot, úgyhogy viszem haza, majd passzolom Neked!
nagyon jót tekeregtünk ma, tanulgattam kanyarogni, meg a kanyarokban érezni a mocit, egész jól ment.
15:37-kor berobbantam a kertkapun a "PARADICSOM MEGHÓDITÁSA AKMT MÓDRA" (Alcím: A Vérvarangy szemét kinyomtad ugye?) című eposzból.
Miért ezt választottam?
Mert bizony 1492km-ert mentem háztól -házig..................
A többit majd láthatjátok videóban jópár nap múlva - hiszen nekem 3 kazim, Teddynek 1, Ratraknak meg 2gb kártya lett tele........szóval már a bedigizése sem 10 perc........
A legdurvább?
A lántalpazás közben repült az ördög......és a korlátra csapodva érkezett........
Mindjárt csinálok egy képet...........(Én most láttam csak, hogy menyire "durva")
sziasztok, kérdésem következő lenne, sajnos eldőlt a gs-em, és kicsit sérült az index, a visszapillantó és a kuplungkar. Hol lehet olcsón ezekt a cuccokat beszerezni, bontóban, vagy kereskedésben sem irtózatos az ára? Köszi előre is
Látom megint nem sikerült rosszul a túra. Sajnálom,hogy nem lehettem ott, majd legközelebb!
Úgy néz ki, hogy helyreálltak körülöttem a dolgok, úgyhogy sokak bánatára ismét megyek veletek motzzzzni! :))
Ja és maradok itthon, nem megyek ki. Hát ennek van aki örül, van aki kevésbé!
MÁS:
Bogaraim, van nemkem egy Diadora speed csizmám, (44-es ) kék-fekete ( amit eddig hordtam, hát egy pöttyet használt ), hátul a varrásnál el van szakadva, egy cipész simán megcsinálja fillérekér.
Szóval, ha valaki igényt tart rá viheti!
Sziasztok
Rég jártam erre, de sajna valami bibi van a mocival.
A hiba jelenség az hogy olyan 7-8000 körül megtorpan gyorsitásnál és nem is lehet nagyon tovább forgatni csak kinszenvedve. Amit még észre vettem hogy most már 4-5000 körül is ezt csinálja és el kezd durogni a kipufogó.
Vajon mi lehet a bibi? (GS 500 2004-es, elvileg 9000 km-el)
Ha gondolod, megpróbálom lementeni a vinyód, sőt, ha azóta nem használtad a fényképezőgépet, akkor a memóriakártya tartalmát is vissza tudom állítani.
Remélem, nem volt túl lassú a hazaút ma, de inkább a biztonságra utaztam, a GPS-es eltévedést pedig én néztem el, nincs magas prioritása az enyémben a földutaknak...
De a lényeg, csúcs nap volt ez a mai is, kösz mindenkinek!
Ja, és le a vérvarangyokkal!