Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erik!

Ha gondolod, megpróbálom lementeni a vinyód, sőt, ha azóta nem használtad a fényképezőgépet, akkor a memóriakártya tartalmát is vissza tudom állítani.
Remélem, nem volt túl lassú a hazaút ma, de inkább a biztonságra utaztam, a GPS-es eltévedést pedig én néztem el, nincs magas prioritása az enyémben a földutaknak...
De a lényeg, csúcs nap volt ez a mai is, kösz mindenkinek!
Ja, és le a vérvarangyokkal!
A Zakopane melletti kempingből ilyen volt a kilátás:
Nagyon Boldog 28. Szülinapot esSO!
Sajna a képek feltöltése közben beszart a vinyóm, és a fényképezőről már töröltem. Jelenleg azt se tudom, hogy lehetne megmenteni a a rajta lévő 80 gigát!
Koszonom!
Apukám!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Neked!
Stílusosan: gyakujam!
Jó napot

Üdvözlöm újra itthon a motoros turásokat

és Boldog szülinapot a DL-es csávónak.
tomikáé?

ugyan az...... Erik már fel is tette DE ROSSZUL a képeket, mert a fele eltünik.......

A többit töröltem is nehogy azért szorakozon, mert sok van rajta
Djágaszág! Változott az ftp jelszava? nem tudok belépni napok óta, pedig fel akartam tölteni a fotókat!
mit gondolsz te rólam?

imádlak én Tígedet ám naon-naon! (csak Zs meg ne tudja... )

megnéztem a D@n-nál levő stopmotoros képeket és vidiket, nagyon jók! mindegyiken fogpaszta-reklám vagy! Megkaptam az anyagot, úgyhogy viszem haza, majd passzolom Neked!

nagyon jót tekeregtünk ma, tanulgattam kanyarogni, meg a kanyarokban érezni a mocit, egész jól ment.

Amugy meg?

A cowboy, a ló, és a ranch
No főördög is otthonára lelt:-))))

15:37-kor berobbantam a kertkapun a "PARADICSOM MEGHÓDITÁSA AKMT MÓDRA" (Alcím: A Vérvarangy szemét kinyomtad ugye?) című eposzból.

Miért ezt választottam?
Mert bizony 1492km-ert mentem háztól -házig..................

A többit majd láthatjátok videóban jópár nap múlva - hiszen nekem 3 kazim, Teddynek 1, Ratraknak meg 2gb kártya lett tele........szóval már a bedigizése sem 10 perc........

A legdurvább?
A lántalpazás közben repült az ördög......és a korlátra csapodva érkezett........
Mindjárt csinálok egy képet...........(Én most láttam csak, hogy menyire "durva")

Szóval jó itthon........
Helló Manó!

Ha nem ragaszkodsz a gyári cuccokhoz, akkor az indexre, visszapillantóra javaslom a LOUIS-t.
Index már van 3000.- körül.
sziasztok, kérdésem következő lenne, sajnos eldőlt a gs-em, és kicsit sérült az index, a visszapillantó és a kuplungkar. Hol lehet olcsón ezekt a cuccokat beszerezni, bontóban, vagy kereskedésben sem irtózatos az ára? Köszi előre is
NYÚÚÚÚ VAZZ!
Minden képen más pali ölelget!
MÁR NEM SZERETSZ?

halihóó!

Látom megint nem sikerült rosszul a túra. Sajnálom,hogy nem lehettem ott, majd legközelebb!
Úgy néz ki, hogy helyreálltak körülöttem a dolgok, úgyhogy sokak bánatára ismét megyek veletek motzzzzni! :))
Ja és maradok itthon, nem megyek ki. Hát ennek van aki örül, van aki kevésbé!

MÁS:
Bogaraim, van nemkem egy Diadora speed csizmám, (44-es ) kék-fekete ( amit eddig hordtam, hát egy pöttyet használt ), hátul a varrásnál el van szakadva, egy cipész simán megcsinálja fillérekér.
Szóval, ha valaki igényt tart rá viheti!

Azéééé imádlak benneteket!

HÁP
Karbikat, levegőszűrőt takarítsd ki, szerintem valamelyik fúvóka van elrakodva. Sok sikert.
Üdv!
Hazaértem! kb.:1400km.
Szép volt, jó volt!
Sziasztok
Rég jártam erre, de sajna valami bibi van a mocival.
A hiba jelenség az hogy olyan 7-8000 körül megtorpan gyorsitásnál és nem is lehet nagyon tovább forgatni csak kinszenvedve. Amit még észre vettem hogy most már 4-5000 körül is ezt csinálja és el kezd durogni a kipufogó.
Vajon mi lehet a bibi? (GS 500 2004-es, elvileg 9000 km-el)

Válaszokat előre is köszönöm.
Nyuszi tényleg nagyon jók a képek, várom a teljes gyűjteményt hogy megtudjam nézni. Nagyon szép helyeken jártatok már megint!: