Túl sűrű lett volna. De mehettem volna mert ma reggel tudtam meg hogy az egyik programom elmarad
Én anno 2x23 órát rászántam és gyakoroltan a számítógépen. Így a kérdések jelentős részét már ismertem.
Az összes hárompontosom és motoros kérdés hiábatlan lett. A szivatós kérdéseken buktam el aminek semmi köze nem volt a motorhoz Még jó hogy a B-s jogsim nem veszik el
Koncentrálj a 3 pontos kérdésekre (elsőbbségadások) akkor nem lehet baj
Meg ilyen hülyeségekre:minden esetben kell motoron bukósisasak?
A lányomat már x-edszer huzták meg
Mentem már vele igaz még csak ott az utcánkba. Föld út van nálunk ezért a hegyről még nem mertem egyedül levinni, mert tiszta eső szakadékos. 4.-én megyek kreszre. Remélem most már sikerülni is fog. Viszont tegnap az egyik haverom megmotoroztatott és annyira jó volt, csak sajnáltam hogy még nem a sajátommal megyek. Eric túrájára sem lesz meg a jogsim de utasként talán majd valaki bevállal hogy azért eltudjak menni
biztos lehet utánvét is, eladót kell kérdezni, de sztem drágább, nem is biztos vállalja...
ha megnyered a licitet akkor fel kell venni a kapcsolatot az eladóval és megbeszélni a fizetést, postázást, ha megkapja a pénzt az eladó akkor küldi a pakkot...az adásvétel végén mindkét fél értékeli a másikat ezek számát lehet látni a nevek után zárójelben....
Köszönöm a segítséget. Még annyit szeretnék kérdezni hogy utánvétellel is meg lehet-e oldani az üzletet? Meg ha én nyertem a licitet akkor automatikusan postázza nekem a motyót vagy még azt is le kell tárgyalni?
3x sikerült eddíg, az utolsót most várom, ez viszonylag nagyobb érték
elsőre egy közvetítő cégen keresztűl persze jutalékot kell fizetni nekik, cserébe mindent lerendeznek és tudnak magyarul, a körülményekhez képest biztonságos http://www.eurocent.hu/
a második önállóan tanulásnak szánva, egy pár ezres tétel volt de hasznos dolog, magánszemélytől
az utolsó szinten önálló buli egy kereskedőtől, onlineshop, remélem megjön a cucc
Az eladó értékeléseit kell nézegetni, mint a vaterán, viszonylag sok és jó értékelések akkor nagy esély van a sikeres bulira. Én úgy csinalom, hogy mindig kérdezek az eladótól, kérek ujabb fotókat ha foglalkozik veled, válaszol akkor megvan az első szűrés. A postaköltség 17-25 EUR között szokott lenni ami még rájön a termék árára. Fizetni én banki átutalással (netbank) szoktam, a bank a kereskedelmi árfolyamon "online" forgalomban jól váltja az eurót, jobb mint ha te váltasz kp. valahol. Persze egy 1000-2000 -Ft között még felszámít "költséget" ez is terheli a bukszát.
Licitálás úgy megy kb. mint a vaterán a legmagasabb nyer, érdemes a vége felé figyelgetni és egy felső árat beállítani és a rendszer automat emelget a keretedig ha vki többet kínál....Van kereskedő persze akinél nem kell licitálni, a magánszemélyes bulik ilyen "versenyzőek".
Hello !
Nekem a Louisos Sigma MC5-ös van, tulajdonképpen bicajkm, sebességmérő de 300km/h ig megy.
Csak a felszereléssel van baj: ott egy kicsit barkácsolni kell. A sárhányonál van egy csavar oda kell felfogatni egy cca 10 cm hosszú vaslemezkét. Az egyik végén ugye felcsavarozod (tehát oda kell egy lyuk) a másik végén pedig fel tudod gumizni az érzékelőt (ezt a gumit adják hozzá). Ezt a lemezt majd addig kell hajtani hogy a felninél a magnesérzékelőt 1mm hijjám elérje. A Mágnesérzékelőt a felni egy "küllöjére" (na jó ez nem bicigliküllő) felragasztod hogy szembe legyen az érzékelővel. Ezután olyan műanyag kötözővel még +-ban rögzóted(ha találsz elég hosszut), én e helyett egy vékonybb horganyzott drottal rögzitettem. Még egy kis állitgatás a mágneshoz az érzékelőt. Ha túl közel van elrepül valamelyik, ha túl messze akkor meg nem mér. Ja és a Gs-nél 2000-re kell beállitani a kerékkerületet, cca.
Jó estét. Német ebayről rendelt már valaki? Találtam cuccokat a géphez csak az a baj h közöm sincs a némethez. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. Minden jót.
Köszi a segítséget aki a surrogásra válaszolt. A szerelő ment vele egy keveset, ő is hallotta de azt mondta nem vészes. Engem piszkosul idegesít. Csapágyakat féket nézte, azok ok. Valszeg akkor a burkolat fütyül. A digitális km. órára nincsen ötlet esetleg?
Ez így egyszerűnek hangzik, de nekem 0 elektrotechnikai tudásom és gyakorlatom van.
előbb a negatívat, aztán a pozitívat kell levenni. vagy fordítva?
egyéb dolgokat nem kell bekötni a riasztónál? csak mert a kapcsolási rajza olyan, mint a pókháló.
Én magamnak szereltem be, nem egy nagy durranás.
Üllés alá raktam a dobozt,a szerszámos csomag tetejére fejjel lefelé. A szerszámos gumival!
A dudát a jobb oldali idom alá egy gyorskötözövel.
A Piros kábel az aksi +
A feketét az aksi -
Én anno 2x23 órát rászántam és gyakoroltan a számítógépen. Így a kérdések jelentős részét már ismertem.