Bizony! Nem nagy cucc a korrektséget megjátszani, ha 300ezer Ft-ot nyer rajta - félórás színjátékért. De ebben az esetben én nyomát sem látom korrektségnek!
És akkor az én kereskedőm mi? Megláttam nála a DL-t, küldtem az enyémről is egy párat,így alkudtunk meg! Egyikünk sem látta, mit vesz. Utánfutórol letoltam a GS-t, a DL-t meg föl.
Új motorra nekem is beszámították volna itt-ott, főleg ha hitelre veszem. De nincs pénzem újra, hitelt meg inkább a lakásomra veszek fel, az olcsóbb....
Egyébként tényleg nagyon korrektnek tűntek (az alacsony ártól eltekintve). Végül is garanciával adják tovább a motorokat, ahhoz meg azért valamennyire rendbe kell tenniük.... De azért nem tevezem, hogy ott vegyek gépet, annyira drágák...
Az én véleményem is hasonló: mocsok módon keveset adtak érte! Nem fognak azzal semmit csinálni, csak hókuszpókusz volt az egész! Legfeljebb az órát tekerik majd vissza. Az enyém naked volt, szintén 28ezer km, 2004-es, és 800-ért adta el a kereskedő. Én is hiába hirdettem fél évig, a kutyának se kellett, pedig az induló ára is kisebb volt. De legalább 700-zal számolták be, nem 5-tel!
Nyuszi !
Egy kérdésem,ill kérérsem lenne hozzád.Úgy tudom(innen a fórumról),hogy te is mész Essóékhoz holnap.Annyi volna a kérésem,hogy ha megoldható részedről,hogy B.Viktor hoz nekem "kutyacsontot".ill odaviszi magával és amikor jöttök haza el kéne nekem hozni és valahol(egyeztetünk helyet) átvenném.Te vagy és Blue vagytok hozzám nagyjából közel ezért kérnélek meg erre a kis szivességre.Estére (17 óra után) tudok csak blue-val beszélni vele is egyeztettek erről és kettőtök közzül valaki elhozná a cuccot. Csak este leszek itt elérhető ha beszéltem az ördöggel.
Szerintem ök se fogják olcsobban adni, mint amit te kértél érte. Talán a könnyen megszüntethető nyomokat eltüntetik róla. Az alapos vizsgálat csak arra volt jó hogy jól lealkudják nálad. Egyébként az F-esnek ez az egyetlen hátránya, hogy a legegyszerübb eldőlés, csuszás is drága és nagyon csökkenti az értékét, hiszen mindenki gyári kinézetü idomzatot akar.
500 körül a tizévkörüliek kerülnek és a legrégebbik se sokkal olcsobbak, ahogy a használtauton nézem.
Viszont megint van fent 1,1-ért 0km-es F-es , igaz hitelre.
Sajna ez olyan mörfis: ha te akarod eladni nem akarják megfizetni, bezzeg ha venni akarsz akkor drágán adják és nem engednek (eleget). Ezért tényleg jó ötlet Eriké ismerösök körében terjeszteni az igét (és még a gép állapota is nyitott könyv)
Hogy lenne kész! Kiástátok? Inkább aljas módon leittasodtatok!
Idén tüzifa fűrészelés és behordás lesz!
Konkrétan ezt a segget idén nem fogod látni, mert a kicsivel előtte lógó akármi a használatlanság miatt göthős lett, és most védeni kell! Majd valaki mást fotózunk, ha már ennyire rákattantál az ilyen képekre.
Erről jut eszembe a másik seggesünk. Nagyon haragszom rá, mert ahelyett, hogy ide jönne, máshol tölti az idejét! És még sumákol is, úgy csinál, mintha nem lenne net közelbe! Ennyire méltat minket!
Én az enyémet 28.000 km-mel és kis csúszásnyommal a bal idomon. 500.000HUF ért adtam el Illetve ennyit fizetett érte a RedBaron . Tudom tudom, nem a legszerencsésebb ott eladni, de előtte fent volt a neten több mint egy hónapig 700.000 ért és egy darab megkeresés sem volt.... Kénytelen voltam bukni rajta, ha még idén szeretnék másik motort.
Viszont nagyon korrektek a baronnal. Bevizsgálták rendesen, fékpad meg minden. Elmondták, hogy mit kell rajta cserélni mindenképpen, hogy garanciálisan tovább tudják adni (ezért is lett végül ilyen alacsony az ár, 600-ról indultak. És szerintem ki is cserélik.
Nem tudom mennyiért árulják az enyémet, de abszolút megbízható darab.
Kérem szépen!
A csőveseknek azért van mobiljuk MERT SOSINCSENNEK OTTHON:-)))))))
Nekem viszont van cépp házikóm, cépp motorom, cépp medencém:-))))))
Vagyis nem is lenne fontos a mobil:-))))))
Medencetakaritás, kerti tó tisztitás, Sárkánysegedelem.......azt pancsi, vacsi, egy kis kóma...és most meg....meló....
Egyet tudok......hogy Nyuszi keresett, de gondolom a NYUSZEK miatt.....
Meg volt egy 30-as szám...............
Mindenkit nem hivok vissza, csak azt aki el van mentve és azt se mindig:-)
Ha akar valaki tőlem valami - akkor elér:-))) Lehet hogy nem azonnal........de még aznap:-), Ugy mint a gázszolgáltató, villanyosok, vagy az APEH:-))))
Most lehet hivogatni.....
reggel 6-ig biztos hogy telefonközelben vagyok:-))))
Összeraktam. Kézzel lenyomva egy felet rugózik (eddig 3-4-et).
Ráülve elég keménynek tűnik, de csak holnap megyek majd vele, mert egy rettenetes sörözés maga alá tepert
Tibifutár: valami, és elég egyedi kilóg hátul a bukó alól
Pár perc múlva elindulok én is!
Jó bulizást a nyírjesi csapatnak! És csendes éjszakákat
Mindenki másnak (is) kellemes hétvégét!