Megköszönöm a segítségedet.
Ha neked megfelel a Sz.szentmiklósi benzinkút(ott ahol a Battonyai talihely is volt) akkor odamegyek
amikor azt mondod.Ez szerintem mindkettőnknek megfelelő neked nincs messze a lakástól én meg tudom,hogy hol van a benzinkút.
Itt a tel számom:0630-310-49-78 szólj rám,hogy kb mikor érsz oda és oda megyek.
Köszi mégegyszer.
Jó szórakozást a hétvégére !
Üdv Csongi83, felvidultam nagyon, hiszen ez pont olyan gép, mint az enyém, csutkakormányos nagyonkék, szögletes visszapillantókkal... szép! Ja, és még egy kis idő, és a fényképen büszkén feszítő kisfiú már a slusszkulcsot fogja kérni!
Megacoolos banda, reggel 6-kor én is indulok, de sajnos még elfelé a jó iránytól, megyek 8-ra Zsóryfürdőre robotolni. Aki esetleg szembejön a 3-ason, és még vidáman int is, fogadja "őszinte" irigységemet! De amint végzek 35 hálózati végponttal, indulok ám, remélem, nem csak bográcstörölgetni érek oda...
ezt jó hallani. Köszönöm az üdvözlést. Bocs de már megyek is mert egy lánctapas harc kocsit kell festenem. Ha érdekel valakit lefényképezem, és felrakom ide. Üdv csongi voltam. még este vissza nézek.
Az ördög elmotorozik a kietlen pokolba........... Innentől kezdve CSAK telón vagyok elérhető......
Maci!
Akkor 6:00-kor várok rád......ha nem jelzel akkor max 6:05-ig azt elhúzok....
Most még átmegyek anyámhoz, ledobom ott a cumót, mert ugye a céghez nincs kedvem becippelni mindent (ez egy 5 perces kitérő lesz reggel.....)
Sziasztok motoros társak. Csongi vagyok. Még eléggé új motoros vagyok. Van egy gyönyörü gs500e-m. Imádok motorozni, másodállásban egyedi fényezésekkel foglalkozom. Izsákon élek feleséggemel, és 3-éves kisfiammal.
szeretnék csatlakozni a forumotokhoz, amit nagy örömömre megtaláltam az interneten.
Íme egy kép a 2 szerelmemről.
Nah, kellemes estét mindenkinek, Nyírjesben van egy olyan gyanúm, hogy jó lesz a hangulat . Én még dolgozok egy darabig, aztán huss haza, alusz, mert holnap verseny .
Szassssztok !
Szijjasztok !
Én tavaly télen a Baronban vettem Pöfit, és meg kell mondjam, nem bántam meg, imádom , a részletfizetéses lehetősigük sztem nagyon jól ki van találva, és jó áron sikerült megcsípnem a mocit is, szinte teljesen új volt, minden rendben volt vele.
Az viszont tuti, hogy nem náluk adnám el, hacsak nincs olyan szitu, hogy moströgtönazonnal lé kell és nincs más "forrás". Szerintem nagyon kevés az az 500 pénz . Bízd ide, hogy 8 kilónál nem adják majd lejjebb, sőt...
Üdv a csapatnak! Az én GS-em (2002, 30e km hibátlan állapot) 650ért ment el februárban úgy hogy kb 1,5 hétig volt fent a neten és 20at alkudtak le az árából. Amúgy kb. 60at kellett volna még a szezon előtt költeni rá (láncszett, olajcserék, karbiszinkron). Ja és 5en hívtak a másfél hét alatt abból 2en jöttek el személyesen megnézni a második vevő elvitte. Az első vevő 600ért akarta de annyiért nem adtam oda neki. Eladás után még 5en hívtak fel meg kb 6an írtak emailt, úgy hogy 3 napra a tranzakció után levettem a hirdetést. használtautón, motor.hu-n és itt volt meghirdetve.
OK. Igazad van.
Csak az szolgál mentségemre, hogy kereskedőnél hónapok óta nincs olyan SV ami nekem kellene. Csak magánszemélytől láttam nekem való hirdetéseket.
Meg egyébként is, most már mindegy....
Megköszönöm a segítségedet.
Ha neked megfelel a Sz.szentmiklósi benzinkút(ott ahol a Battonyai talihely is volt) akkor odamegyek
amikor azt mondod.Ez szerintem mindkettőnknek megfelelő neked nincs messze a lakástól én meg tudom,hogy hol van a benzinkút.
Itt a tel számom:0630-310-49-78 szólj rám,hogy kb mikor érsz oda és oda megyek.
Köszi mégegyszer.
Jó szórakozást a hétvégére !
Üdv Csongi83, felvidultam nagyon, hiszen ez pont olyan gép, mint az enyém, csutkakormányos nagyonkék, szögletes visszapillantókkal... szép! Ja, és még egy kis idő, és a fényképen büszkén feszítő kisfiú már a slusszkulcsot fogja kérni!
Megacoolos banda, reggel 6-kor én is indulok, de sajnos még elfelé a jó iránytól, megyek 8-ra Zsóryfürdőre robotolni. Aki esetleg szembejön a 3-ason, és még vidáman int is, fogadja "őszinte" irigységemet! De amint végzek 35 hálózati végponttal, indulok ám, remélem, nem csak bográcstörölgetni érek oda...
Na most meg pakolok!
Mi a helyzet volt a haverod megnézni a gépet?
van egy két harcászati burnyák:-)))))
Majd jól kitárgyalják:-)))
Az ördög elmotorozik a kietlen pokolba........... Innentől kezdve CSAK telón vagyok elérhető......
Maci!
Akkor 6:00-kor várok rád......ha nem jelzel akkor max 6:05-ig azt elhúzok....
Most még átmegyek anyámhoz, ledobom ott a cumót, mert ugye a céghez nincs kedvem becippelni mindent (ez egy 5 perces kitérő lesz reggel.....)
esSo!
Te meg resszkes:-))))))
Üdv a családba
Mi már megint kimradunk , de ezt már úgyis megszoktátok!
VISZONT MEGYÜNK MEGKERÜLNI A KISHAZÁNKAT!
KÉSZ VAN A HARMADIK ÜLÉS! VIHETEK MAGAMMAL EGY ELEFÁNTOT IS AKÁR!
Blue megcsinálom nyaralás után a frissítést a konzolomhoz.
Köszönet érte BERTHA MÁTÉNAK !
szeretnék csatlakozni a forumotokhoz, amit nagy örömömre megtaláltam az interneten.
Íme egy kép a 2 szerelmemről.
Szassssztok !
sssssssssss
AGYONTUNINGOLT járgány:-))))
Nem épp esztétikus, de frankó kinézet.......
És egy elszált feszszabályzó......
68.000km
700 ropi...........
Az első vevő elvitte 3 hét alatt (majdem 4)
Jó....
Adtam hozzá konzolt, 3 dobozt, PDA-s GPS-t....és ugye NEM sima GS500 volt:-)
Volt hozzá TURBÓ kipufogó is:-) ami csak 200km/ó-nál kapcsolt be
Én tavaly télen a Baronban vettem Pöfit, és meg kell mondjam, nem bántam meg, imádom , a részletfizetéses lehetősigük sztem nagyon jól ki van találva, és jó áron sikerült megcsípnem a mocit is, szinte teljesen új volt, minden rendben volt vele.
Az viszont tuti, hogy nem náluk adnám el, hacsak nincs olyan szitu, hogy moströgtönazonnal lé kell és nincs más "forrás". Szerintem nagyon kevés az az 500 pénz . Bízd ide, hogy 8 kilónál nem adják majd lejjebb, sőt...
Csak az szolgál mentségemre, hogy kereskedőnél hónapok óta nincs olyan SV ami nekem kellene. Csak magánszemélytől láttam nekem való hirdetéseket.
Meg egyébként is, most már mindegy....