Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a michelin baba, Te vagy?
Nyuszi,
ez tényleg kicsit nagy Rád :-), ilyen az enyém is
Gambesz jól mondja. ez az én esőruhám.
Nyussz, erről. Ha minden igaz.
Esso-Te erről beszélsz.
Konkrétan nem tudom megmondani, mert a hátam mögött van, de sok lehetősége nincs.
A cucc tényleg annyira gagyi volt. Borult idő volt, beöltöztünk, hátha esni fog - persze, hogy egy csepp sem hullott. A huzat meg szépen kikezdte a gúnyát, aztán apró darabokban elkezdett foszlani. Mikor megálltunk egy parkolóban, már csak imitt-amott volt rajta.
nem jött meg a címed telszámot tudnál adni? (El_diablo)kösz előre is!
hümm..... mit csinál Dorcsi a motoron?
Akkor nem egyről beszélünk, az bittos. Amit én mondok, az tavaly Szlovéniában 30km után lefoszlott a lánykámról!
nekem 4 éve magvan, és nagyon sokszor használtam. nincs vele most sem gondom.
Csak azért kérdezem, mert az tényleg egyszerhasználatos! Mi kipróbáltuk.
háááát, volt tesztelve sok-sok km-en. nem volt vele semmi baj, tartja a meleget is. felvenni nem olyan egyszerű, de melyik kezes-lábast az, amikor felvétel után a bolha visít benne? (mondja nyuszinéni a XL-es esőruhájával...)

szerintem megéri az árát, bár vannak minőségben jobbak is. nekem jobban számít az esőcsizma, amit a louisban vettünk. na, az a tuti-tuti!
tééééééglás hely! Macsi: ráállhatnál a témára, hogy bevágódj nálam!
Amúgy szerintem Nyuszinak is olyan sárga/fekete overall van, úgy emlékszem, láttam benne párszor. Ő is tudna nyilatkozni.
Helló Dzsoki !

Pontosan! Ott a pont!

Egyébként frankón meg lett csinálva a motorkám feneke, így a dobozom most már sokáig stabil marad. A 10-es kulcsod pedig velem utazik a következő találkozásunkig! Pusz a családnak!
Felpróbáltam, mentem benne egy kört, hogy működik-e, de esőt még nem látott

Egész jónak tűnik, elég vastag az anyaga és a kéznél, lábnál és nyaknál is jól meg van csinálva. Mondjuk bőrruhában kicsit nehéz felvenni a kezeslábast, ezzel nyugodtan számolhatsz
És az mennyire vált be neked?
még nem jött meg a cím de nagyon érdekel mert volt egy balesetem és most nincs kilométerórám:( van msn ed vagy telefonszámod? előre is köszi szia
Zituska!
Szerintem ez ott van, ahol kiváló sütit lehet csipegetni a megfáradt motoros embereknek!
Én a sárga/fekete egyrészest vettem, L-es, a bőrruhám 50-nadrág, 52-kabát, erre pont rámegy, tehát szerintem is úgy méretezik, hogy az azonos méretű normál cuccokra rámenjen.

Lengyelhon
ahogy látom itt tényleg nem túra lesz, hanem megszállás. Mennyire mennék és is, csak azok a fránya szabadnapok ne fogynának olyan gyorsan ...
elküldtem mailben a címem, ha lejönnél érte
Ne irigyeld!

Erik még magányos:-))))
Ő is jelezte hogy egy utas elfér mögötte
Blue, ElBluediablo és Blue_devil UGYAN AZ A SZEMÉLY....vagyis ÉN!
Vagy az is lehet, h vizibiciklivel!