Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt egy Katasztrófa elhárító faszinak mondod?

Milyen tömlőt hozzak? 50-es elég?:-))))))
Gurigattam eleget...............
JAAAAAAAAAAA

tűzcsap:-)

Na ilyet meg nem is láttam még Adonyba
Én másra gondoltam Piros! és Vész esetén kinyitandó.
Na jó leírom de psszt nem én mondtam Tűzcsap!
Csak hát a csatlakozás rossz megoldani de lehet segíthetek...
Szerintem ő azokra a piros vasoszlopokra gondolt, amiken csak két csonk van két irányba és nem állhatsz meg elötte a kocsival....

Különben ha a környéken sok a füst és jönnek a sárga sapkás bácsik, akkor betörik a két oldalsó ablakát a kocsinak és azon húzzák keresztül a tömlőt...
Kösz:-)))

Ez van.......... sajna 4-5m3 víz.....
Ellenben ha elviszem a kiscsajokat egy strandra, akkor az utikötség fedezi a vízet amit ugye nem 1 napra teszek bele............

Kút meg nincs, mivel sokan jártak oda, igy szinte nincs város ahol az önkormányzat meghagyta

Adonyban 1 kútról tudok (majd 1,5km-re van tőlem:-)
Jaaaa ilyenkor mindjárt baby mi......de a hangyákat már edzed az ördöghúsra......
Blue!

Grat a medencéhez! Irigyellek 1 kicsit, mivel meg tudsz mártozni.
Használd egészséggel!
Már csak 1 fejpárna hiányzik az eggyik széléröl és ugy elfeküdni benne..

széles utat! Bluenak sok ingyen vizet Tudnék ötletet adni.. vannak azok a hogyishívjákok kint az utcán (kutyák szeretik).

Csak ügyesen!

üdv: szobbal
Nemtom, honnan szedtem, hogy kinn lesz, de mintha vhol olvastam vna. Há így jártam. Pedig be akartam vasalni rajt a sörözést.
Jaaa, na az nagyon izgi . Hááát, nem nagyon az messzi északon aznap . Azé sem lelhetted meg .
Combaton. Biztos kafa volt, már aki szereti az illesmit. Lehetett repkedni helitokkerrel, meg repcsivel. Sőt, bundzsidzyumpingolni is! Meg persze cigó árusoktól szla nélkül minden szart megvenni.
Repülőnap? Az mikor volt?
Nincs!
Viszont kerestem őt a repülőnapon, oszt nem leltem.
Van tipped ? (tuti van )
Ez biztos valami bonyolult összefüggések sorozata lesz . Télleg nem tudom .
Ugye! Ügyes kislány vagy Te!
Azt is meg tudod mondani, hogy ha Te írsz, abban a pillanatban előkerül egy "agy" is, pedig máskor lapít! Hogyan is van ez?
Najah, már akkor tuttam, hogy jössz, látod ?
Ohh...! Köszi a szíves fogadtatást!
Okés, hozd lécci!
esSO
Nálam van a cucc, itt a kezemben. Van hozzá egy részletes beszerelési utasítás is. (13 ropi-ért adták)
Ha jó akkor viszem pénteken. Hívjál!
Helló Banda!

Újra itt, kihagytam pár napot...
Hugi esküvője megvolt, csináltam majdnem 1200 képet, azóta is zajlik a válogatás, feldolgozás...

Blue: még jó, hogy innen a klimatizált irodámból látom először a medencéd használatban... De nem baj, mindjárt megyek szaunázni, ráadásul halmozva az élvezeteket, mivel ezt motorozás közben teszem! Ugye Mociccah? 35°C + dugó + talpig bőr.

Olajfogyi? Nálam is csipeget mostanában picit, pedig 15W50 van benne, de szerintem a város és a sok gyorsításkor néha 7-9e köré forgatás teszi a meleggel karöltve, mert nem füstöl és megy is.

Várom már a hétvégét, jó móka lesz... Na még visszaolvasok, hogy bele tudjak szólni másba is...
Ilyen nekem is kell! Mármint medence Nagyon ügyes vagy, Baby!
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Előszöris bocsi, hogy így eltűntem, de sok a meló és nagy változásokat alapozok most meg. Úgyhogy még elis fogok tünni egy párszor.

HELP:
MEDENCE:
Micsoda ezermester ügyes vagy és látom élvezed munkád gyümölcsét.Én is pancsoltam ma csak valahogy az 50 faktoros naptej sem az igazi és jobbnak láttam bejönni
Blúúúúúúúú! Ez nagyon gonosz húzás volt, én megsülök a városban meg melóban, te meg ottan pancsikálsz . Grrrrrrrrrr!