Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre Apa: dzsokigs@citromail.hu

Köszi!
Elküldtem,de csak találgatom a citromailes emiledet, mert nekem a vpo-s van meg elküldjem arra is ?
Hátha a citromot nem kapod meg!
Úgy látszik, hogy BMW-éktől nem nagyon lehet "linkelni".

Akkor Gugli: BMW F800 ST, és F800 S.
Na még egyszer:

www/Modellek/Luxus-turamotorok..." target="_blank">BMW F800 ST

www/Modellek/Sport/tartalom&ka..." target="_blank">BMW F800 S
Nééé' mááá', hogy mit találtam:

www/Modellek/Sport/tartalom&ka..." target="_blank">Ez a sportos

www/Modellek/Luxus-turamotorok..." target="_blank">Emmmeg a túrás... azaz túramoci, és nem vakondpúp

Ez meg az én ábrázatom, mert ehhez szegény vagyok.

De piszkosul megtetszett.
sziasztok segitségetek szeretném kérni gs 650 es hez kellene service manual köszi előra kondorosi90@freemail.hu mégegyszer kössz
Megy fel....(ha leakad, akkor még nincs KÉSZ)

http://akmt3.extra.hu/battonya...

ez Teddy és a saját állományom összolvasztása 53mb
Hu nagyon klasszak voltatok
Multkor voltam arra autoval: csak nagyon szolid turamotorosokat láttam.Rendőrök nem figyelnek arra? mert tényleg szép és jó az az ut.
a Rohonc -Léka pálya nem idegen tőlem az sógoréknál...
Tényleg nem neked köszöntem , de mivel te nekem igen, vagy te igen nekem , ezért most:
Sziaa !
Ehh, sógorék meg Szlovénia? Pfujj, a Hungária az igazi, 1000 fokos füstöt köpő rohadék kamionokkal, egyes - kettes - egyes - fék - üres.
szeva pufibb

láttam hogy kutakodsz gixxer 600 után, gondoltam megjött az eszed, de ezek szerint nem
na jó... biztos nem nekem köszönt
sziasztok géesesek én is elvoltam motorozni ausztriáliába meg szlovéniába... hát remek... aki még nem volt az pakoljon aztán indulás
Szia Cicca
Sziaaaa!
Kedveskéim! Valaki írja meg nekem a citromos címemre, hogy hol találom a Tomika-féle ftp.-t pls.!
Szia neked is cah!
Szia Pufi

Öcsém lehet gixer600-ra cseréli a drz-jét alakul a gyerek ha rendesen megjön az esze csak vesz végre egy yamaha r6-ot vagy r1-et
Na szép is lett volna, ha én ilyen szerkóban jövök végig a városon, ropogósra sülök . A másik meg, hogy egy métert sem mennékígy, ha 5-el ellöknek, akkor is legyalul az aszfalt ...
Látta hogy eszel? Azt meg hogy ?
Honnan láttad, hogy eszem?
Én is dógoz!
Azért nekem volt annyi sütnivalóm, hogy rövidnadrág-atléta-papucs trióban jöttem. Mind az 5 km-t.
JóóóóóóóóóóóóóÉéééééééééééééétvá
ááááááááááááááááááááááááágyaaaaaaaaa
aaat
Sziassztok !
Hűűű, ahogy elnézem most nem áztatok-fáztatok gurulás közben ...
Én is mét dógoz, csak a városban motoroztam, de az nem fehér embernek való, amilyen hőmérséklet az aszfalton van a kamionok között szüttyögve .
Kacsi! ma ódákat zengtek rólad a k&h-ban!