Távol álljon tőlem az a gondolat, hogy rámszervezel, ez tényleg nem jutott eszembe. Hanem pont azért írtam, hogy ne titeket érjen meglepi, a kevés jelentkezőtől. Mert nem tudom miért, de vhogy az van a fejemben, hogy a "tanulók" javát - nem tudásilag, hanem mennyiségileg - ez a csapat adja. Azzal max egyetértek, hogy nem egyszerű egy ilyen nap megszervezése. Minden elismerést megérdemeltek érte!
Teddy:Nem nagyon van támogató aki elpártolna na de nem is ez a lényeg. Az időpont attól függ, hogy mikor érnek rá a motorosrendőrök és mikor mehetünk a reptérre. Elsődleges a rendőrök időbeosztása. Most úgy néz ki, hogy 2. hétvégén van gemenc kupa, ott ők dolgoznak, tehát marad az első, ha nem raknak be nekik oda valami más munkát. Ha ugyanaz a 20 ember jön aki szokott az sem baj, tudunk szép új dolgokat mutatni . Múltkor már volt szerencsém gyakorolni azokat a pályákat Lesz majd "Figyelj oda mit csinálsz!"
esSO: Mindig sikerül rászervezni valamire/valakire az 1. StopMotoros nap DEMO-val volt egy időben , mindenki eldöntheti, hogy hova akar menni, de sajnos ezek az időpontok hosszas egyeztetés és telefonálgatás és szaladgálás után születnek meg én már annak is örülök, hogy van időpont tervezet. Ha nem tudnak eljönni páran tényleg sajnálom, de 10-20 embernek találni ideális időpontot lehetetlen.
Komolyan nem akarok rád szervezni, vagy ellened, vagy akárhogy egyszerűen így jött ki a lépés. Szerda-csüt magasságába tudok biztos infot mondani.
Én is ebben a szellemben reflektáltam.
Csak a két hozzászólásom együtt értelmes. Mármint az, ami neked szólt, és az ami előtte Daninak.
"Erre gondolt a költő..."
Bocsika, de nem azt írtam, hogy ne szervezzék akkorra, hanem azt, hogy ebből a csapatból elég soknak nem lesz jó! Kéretik figyelmesebben olvasni, ez nem Petőfi vers, nem kell belemagyarázni semmit! ( )
Szia Dani!
Csatlakozom esSO-hoz. A második hétvégén ugyanis nála leszünk. Ez természetesen nem befolyásolja a Stopmotoros nap szervezését, maximum nem leszünk ott annyian a "törzsgárdából". Ilyenkor kellene sok felé szakadni. Ha mégis a második hétvégére esik a megrendezés lehetősége, akkor én esSO hétvégéjét választom. És így meglesz az első pogányi nap, amit kihagyok...
(Csak a magam nevében írtam.)
A csillagok jelen állása szerint július 1. v 2. hétvégéjén lesz a következő StopMotoros nap. A hét közepén talán már eldől, a fix dátum és helyszín. Lesz 1-2 új és érdekes feladat, és a szokásos 45fok, vagy szakadó eső még ez is egyeztetés alatt
Szép reggelt mindenkinek!
Segítsetek!
Mint azt már páran tudjátok, szétment a hátsó gátlóm
Szükségem lenne bontók, felújítók, kereskedők címeire ahol esetlegesen találhatnék ilyet olcsóért. Néhányat már összegyűjtöttem (Suzuminn, Lakihegyi bontó, Kárászy, Öhlins, Motorrad, Motorbázis, Maxxpower, Krista, Motor-akatrész.hu), ajánlatkérések folyamatban.
Ezeken kívül minden infóért hálás lennék!
Tegnap Viktor ajánlotta az SV-jét! Erről vkinek ismerete? Valaki még ajánlott talán CB-t is!
Minden érdekel! Mert így nem indulok el Lengyelhonba! Bár ha túl drága lesz akkor meg azért
Blue !Haza értél már ?
Neked is köszönet a mai napért és mégegyszer mindenkinek.
A képeket kezdem felmásolni az FTP-re van 4 db avi vidi is de az 167 mb.ezt fel tudom hozzád tenni?
Van köztük olyan is ami csak pár mp.mert nem láttam a kijelzőt és szerencsétlenkedtem ezért csak ennyi de a 4-et össze tudod vágni.
Akkor a képeket másolom.
Mindenkinek - aki megy pihizni - jó éjszakát és jó pihenést,én is azt teszem.
Dzsokibácsi is hazaért 530 km-rel! Viktor még most indult tőlünk Miskolcra!
Köszönet Blue-nak a szervezésért, Gabiéknak a vendéglátásért, Mindenkinek a társaságért!
Gyerekek! Mit mondjak?
A legrövidebben összefoglalva: lélekemelő volt....
A ciggecenmiklósi (JJ és én) különítmény is hazaért nyóc óra tájt. Az út végén már alig láttunk ki a plexiből, annyi bogár csapódott hozzánk út közben.
Én 520 km-ert mértem, JJ 553-at (ha jól emlékszem) ugyanarra a távra.
Csoda-nap volt, túl sok hozzáfűznivalóm nincs. Fotózni akartam a gyerekeket, meg az eseményt. De azért jó volt az a másfél óra gyerekmotoroztatás a tűző napon! "én is had menjek!" "én is" én is" édes és aranyosak voltak, megérős kis nap volt!
Gabi! nagyon köszönjük a kaja-szervezést, és a meghívást is! Tökéletes befejezése volt a napnak!
Blue: üsse kő meghívlak vacsira, hogy olyan éles sas-szemed van!
esSO: Mindig sikerül rászervezni valamire/valakire az 1. StopMotoros nap DEMO-val volt egy időben , mindenki eldöntheti, hogy hova akar menni, de sajnos ezek az időpontok hosszas egyeztetés és telefonálgatás és szaladgálás után születnek meg én már annak is örülök, hogy van időpont tervezet. Ha nem tudnak eljönni páran tényleg sajnálom, de 10-20 embernek találni ideális időpontot lehetetlen.
Komolyan nem akarok rád szervezni, vagy ellened, vagy akárhogy egyszerűen így jött ki a lépés. Szerda-csüt magasságába tudok biztos infot mondani.
Csak a két hozzászólásom együtt értelmes. Mármint az, ami neked szólt, és az ami előtte Daninak.
"Erre gondolt a költő..."
Csatlakozom esSO-hoz. A második hétvégén ugyanis nála leszünk. Ez természetesen nem befolyásolja a Stopmotoros nap szervezését, maximum nem leszünk ott annyian a "törzsgárdából". Ilyenkor kellene sok felé szakadni. Ha mégis a második hétvégére esik a megrendezés lehetősége, akkor én esSO hétvégéjét választom. És így meglesz az első pogányi nap, amit kihagyok...
(Csak a magam nevében írtam.)
A csillagok jelen állása szerint július 1. v 2. hétvégéjén lesz a következő StopMotoros nap. A hét közepén talán már eldől, a fix dátum és helyszín. Lesz 1-2 új és érdekes feladat, és a szokásos 45fok, vagy szakadó eső még ez is egyeztetés alatt
Szép napot mindenkinek!
A "normálnál" egyel magasabb hőértékű gyertya:
NGK DPR9EA-9,
vagy Nippon Denso X27EPR-U9
Önmagában a gyertyától nem javul meg a bajod, de az tény, hogy mindkettő fehér volt tegnap. Tehát érdemes cserélni.
Segítsetek!
Mint azt már páran tudjátok, szétment a hátsó gátlóm
Szükségem lenne bontók, felújítók, kereskedők címeire ahol esetlegesen találhatnék ilyet olcsóért. Néhányat már összegyűjtöttem (Suzuminn, Lakihegyi bontó, Kárászy, Öhlins, Motorrad, Motorbázis, Maxxpower, Krista, Motor-akatrész.hu), ajánlatkérések folyamatban.
Ezeken kívül minden infóért hálás lennék!
Tegnap Viktor ajánlotta az SV-jét! Erről vkinek ismerete? Valaki még ajánlott talán CB-t is!
Minden érdekel! Mert így nem indulok el Lengyelhonba! Bár ha túl drága lesz akkor meg azért
köszi
Nem is tudtam hogy statisztáltál a Sulihuligánokban is !
Nagyon jól játszod a szereped !
Szép estét!
Ezért mentünk ma:
Blue !Haza értél már ?
Neked is köszönet a mai napért és mégegyszer mindenkinek.
A képeket kezdem felmásolni az FTP-re van 4 db avi vidi is de az 167 mb.ezt fel tudom hozzád tenni?
Van köztük olyan is ami csak pár mp.mert nem láttam a kijelzőt és szerencsétlenkedtem ezért csak ennyi de a 4-et össze tudod vágni.
Akkor a képeket másolom.
Mindenkinek - aki megy pihizni - jó éjszakát és jó pihenést,én is azt teszem.
Köszönet Blue-nak a szervezésért, Gabiéknak a vendéglátásért, Mindenkinek a társaságért!
Gyerekek! Mit mondjak?
A legrövidebben összefoglalva: lélekemelő volt....
nem lehet ragozni!
Én 520 km-ert mértem, JJ 553-at (ha jól emlékszem) ugyanarra a távra.
Csoda-nap volt, túl sok hozzáfűznivalóm nincs. Fotózni akartam a gyerekeket, meg az eseményt. De azért jó volt az a másfél óra gyerekmotoroztatás a tűző napon! "én is had menjek!" "én is" én is" édes és aranyosak voltak, megérős kis nap volt!
Gabi! nagyon köszönjük a kaja-szervezést, és a meghívást is! Tökéletes befejezése volt a napnak!
Blue: üsse kő meghívlak vacsira, hogy olyan éles sas-szemed van!
Jó éjt mindenkinek!