Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hápi!

na milyen volt a fogyid hazafelé?
Mindazon hasznossága mellett, amit felvázoltál, még az egyensúlyérzéket is pallérozza.
Viszont már tudtok az ülésre térdelve - vagymi - motorozni! Ez egy roppant hasznos ismeret, mert a közúti közlekedésben sűrűn alkalmazzák. Monnyuk, mikor az elsőbbséget véletlen nem adja meg vki - 3m-re előtted -, feltérdelsz, és már repülhecc is! Sokkal szebb lesz az ív, mint ha ültéből repülnél.
Majdnem. De határozott fejlődés látszik, mert esőben is megy!
Ne is törődj vele, előbb-utóbb majdcsak összejön nekik. Három alkalom után még mindig az 1es pályát nyomják.
Ssssssszemét!
Nem tudnak, de akarnak... Beleértve jómagam is.
Szemét!
Na....

nekem ez az össz képem...... ezt már fel se töltöm:-)))
"még a végén elpártolnak a támogatók, hogy mindig "csak" ugyan az a 20 arc van jelen a pályán. "- és még mindig nem tudnak motorozni:-)))))))? ? ?
Amugy most értem haza......most.....már lassan 2 órája:-) MIvel Ogabinál maradtunk Türelmessékkel és Steffivel
jöhetnek a vidik is...... egy 13mb-ost leszdetem
az melyik?

AKMTMEDIA UW?

Írd meg mert Én nem találom.... ha leszedrtem felrakom Tomikáéra
Nekem 4,9 volt az Őrségi kanyarok és 6,6 a pálya

Amugy nagy átlagban 5,6-ot eszik a seggem alatt.......
Tegnap mikor beleléptem néha a 2xx-be is akkor lett 6L
kösz.....

a motorba lévő kütyü szállt el....... simán kicserélték.............
Most értem haza
abból csonttörés lenne, mivel víz nincs benne:-))))) Holnap jár le a száradási idő....(48 óra)

Szóval majd holnap után:-)))))
Most akkor csobbanás a medencébe...
Na szevasztok!

687km-rel, élményekkel, megfőve, meghalva, és új riasztóval hazaérkeztem 17 perce

Köszönöm mindenkinek a részvételt!

Képeket, videókat akarok láttni hamar! Eddig csak 3 emberét szedtem le
júliusban szakadó hó! wehehe...
Épp ez a lényeg. Extrém körülmények! 45fok, szakadó eső, a következő szakadó hó lesz
A 45-ből vonj le 20-at, és azt szervezd meg!
Még nem.
De, ki tudja?!
Igen GS Fan klub adja a tanulók javát ez tény, néha helyet kapnak azért másik is de a visszatérő vendégekre nagy hangsúlyt fordítunk próbálunk mindig valami ideális időpontot nézni sajnos nem mindig jön össze

TEddy: Az lenne az igazi, igen. Saját pálya, saját oktatók. Ez sajnos ma itthon nem kifizetődő...
Így gondoltam. Azért írtam, hogy ahogy lesz lehetőség... reptérileg, rendőrileg. Sajnos még nincs saját pályánk, saját oktató brigáddal, aki akkor ér rá, amikor mi szeretnénk.
Ha első hétvége, akkor nagy eséllyel pályázom a pályára.
Majd kiderül a dátum.