Valószínűleg össze tudom rakni a vezérlést, bár még nem csináltam. Úgy gondolom, hogy bárki szét tud szedni egy motort csavarok szintjéig és össze is tudja építeni, mindez csak idő kérdése. Egy profi szerelőnek egy 3 nap, egy hobbista gyakorlott buherátornak másfél hét, nekem meg most így 0 tapasztalattal 1 hónap . Idővel most meg kicsit szűkösen állok, pedig lenne kedvem hozzá.
Még nem nagyon tudom mennyire eszi az oilt, ma lehet megyek vele egy kicsit és megnézem...
Én sem tudom mi volt, de nem is érdekel!
Persze sorba álltam volna, ha lett volna sor...de nem volt.
A pultnál vki a számítógépnél volt, mikor bementem és KÖSZÖNTEM. Nem reagált. Biztos nem ért rá és amúgy sem szeret köszönni. Megterhelő. A szerelő srác mikor bejött rámnézett, köszöntem ,de semmi. Ezután még mindig vártam 1 kicsit és csak ezután jöttem ki. Kifelé már nem köszöntem el. Jó bunkó vagyok, de nem láttam értelmét.
1ébként nem is érdekel. Nem megyek és kész. Nem fognak ezért csődbe menni az biztos.
Sajnálom. Nem tudom mi volt. Nállam is volt, hogy várnom kellett. De had kérdezzem meg? Ha a fogorvoshoz mész és nem vagy bejelentve, akkor nem kell várnod? Szerintem ez természetes. A többi biker is ugyan olyan fontos mint én. Ha ők elöbb voltak akkor kivárom a sorom.
A másik. Lehet, hogy velem van a baj, de már nálam is előfordult, hogy a képembe köszöntek fél centiről és én nem reagáltam. Bele voltam fordulva valami gondolatba és megszünt a külvilág. Csak azt vettem észre, hogy az illető milyen bunkó lett. Megkérdeztem mi f*sz baja van velem, ő elmesélte, én megmagyaráztam bocsánatot kértem és jót röhögtünk.
Én sem szoktam minden jónapotra odafordulni. Ha ilyen szitu van akkor nem köszönök. Csak oda állok és megvárom, hogy a szemembe nézzen és akkor a képébe köszönök amikor látom, hogy figyel rám.
Egyébként k*rva nagy a pörgés náluk. Én ezért szoktam telefonon egyeztetni a Lacival.
Jelentem, egy részével végeztem a mai napnak, és igen büszke vagyok magamra! Úgy érzem, hogy eleget írtam ahhoz, hogy görbüljön, reményeim szerint még duplán is akár És ez volt a cél.
Már csak egy lesz fél12től, de azt ha tudom, elnapolom De azért drukkoljatok még!
Igen, Neked még "el kell szoknod" a csopper-fílingtől.
Én csak arra gondoltam, hogy ha leengeditek a hátulját, megváltozik a futómű geometriája. Ezen talán segítene az eleje leengedése. De persze ez nem biztos, csak próbálok gondolkodni.
Én egy kis chopperről ültem át Gs-re. Ennek az elejét inkább megemelném, mint lesüllyeszteni! Bár már kezdem megszokni az üléspozíciót. Még hosszabb utat nam sikerült megtennem vele. Talán a hétvégén!
Motorrad...Tegnap beugrottam. Köszönök, semmi. Várok 1 darabig, jön a szerelő(a szemüveges srác), köszönök nem köszön vissza, vártam még 1 kicsit és miután senki hozzám sem szólt, megfordultam és kijöttem. Kicsit azért sikerült felbosszantanom magam. Ilyen taplókat.... Mindegy. Most jóideig nem megyek be hozzájuk az biztos!
A fadaráló helyett vegyél inkább bandit!
Különben is, lehagytad a DL-t a képeknél!
A közterületeseknek mondd meg, hogy kezdjenek el iskolába járni! Tudniillik a fű-fa megújuló energiaforrás! Ezáltal, mint olyan, környezetvédő megoldás! Országos szinten most kezdik építeni az ilyen erőműveket! Hadd ne untassak senkit a kémiai képletekkel, de ez egy körforgás. Amennyi oxigént beépített a testébe a növény, az most visszaalakul széndioxiddá, majd az új növény fejlődésével indul a folyamat megint. Totális körforgás!
Most a gyári (18cm) van benne. Még télen próbáltam ültetve, mentem 50-100 Km-t vele, de nekem "összhatásra" nem jött be, tudom, hogy hülyén hangzik, de úgy éreztem mintha csúsznék rajta hátra . Viszont a lába tényleg megnő rajta az embernek
Egy 18,5 cm-es csontot kipróbálnék azért még szívesen.
Elleneben akkor megyünk és leverjük a fasziját, hiszen GYEREKET rontott meg