Városi forgalomba csak egyfajta motor jobb mint a GS...
Én egyszer mentem SV-vel és meg kell mondanom nagyot csalódtam. A lábtartó majdnem ugy van mit a GSXR-en, tehát sportos, csak a kormány nem passzolósan túrás.
Én az 1000-esről ültem rá és nekem olyan érzésem volt mintha GS-re ültem volna vissza, se erő ,se nyomaték, csak erőlködés.
Na jó csak azért merem leírni mert ez GS forum nem SV.
Akkor már a Bandit sokkal jobban tetszett,azzal is kb ugyan annyit mentem
hát... korrigálnom kell... elküldték a cuccot (rendelés után pár nappal), a posta nem talált senkit a címen (albérletbe rendeltem és albérlőtárs dolgozik én meg már nem jártam arra egy ideje) és végül visszakerült a feladóhoz... már megvan a cucc csak hát nekünk kellett érdeklődni utána (pedig az ő pénzük áll benne )
Nem megyek sehová....
Talán Hápiapu! Ott még elképzelhető...
Én egyszer mentem SV-vel és meg kell mondanom nagyot csalódtam. A lábtartó majdnem ugy van mit a GSXR-en, tehát sportos, csak a kormány nem passzolósan túrás.
Én az 1000-esről ültem rá és nekem olyan érzésem volt mintha GS-re ültem volna vissza, se erő ,se nyomaték,
Na jó csak azért merem leírni mert ez GS forum nem SV.
Akkor már a Bandit sokkal jobban tetszett,azzal is kb ugyan annyit mentem
Sok cuccos túrára is jó! De a fórumon többet mondanak. Gyere át!
A hosszabb, sok cuccos túrára nem gondolom ideálisnak, igaz láttam már feldobozolva is. Kissé bénán nézett ki. Egyebekben jó is, gyönyörű is!
Nagyon kezes! És van alatta teljesítmény! Én kezdőként vettem. Sokat járok vele pesten melózni. De túrázni is kíváló
Hát nézegetem is erőőssssen!
De a biorobot sofőr is hibaforrás...
A helyedben ilyen igény/kívánság/használat paraméterekkel én a GSR-t nézegetném erősen.
Általában a legnagyobb bajok forása a kormány és az ülés közé vezethető vissza.
Bölcs voltam?
Mindenből a legjobbat!