Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért mint minden motornak a Szuziknak is meg kell adni a szervizben ami jár... az hogy mennyire "igénytelen" egy gép azért függ attól mennyire van kihegyezve stb. pl. FZ6-ban is vannak akik simán 50.000 km fölött járnak és no problem persze nem akarlak agitálni Yamahára csak megemlítendő a dolog a Z-ket meg szintén sokan dícsérik... sornégy azért több törődést fog igényelni mint GS500 az fix
ja jut eszembe... Yamaha TDM900? az elég betyáros gép....
A nap beszólása!
Kacsa!
Az én 4 hengeres liblingem a 600-as Hornet. Volt szerencsém tavaly menni egyel, vagy 5 kilométert... nem sok, de nagyon megszerette a macitest.
Az SV városi előnye még: a V2 blokk miatt baromi keskeny.
Hát igen csak a suzuki esetleg honda.
Nézegettem a kawákat is ER6n vagy Z750 de ettöl fázok egy kicsit. Lehet, hogy azért mert még nem volt kawám. Azt viszont tudom, hogy a suzuki igénytelen, szerintem a legkevésbbé szervizigényes.
Az a baj, hogy igazábol két motor kéne legalább! Egy DL túrára meg egy bohockodós naked városba.
Ennyi pííízem meg nemvanik.
Tavalyi 25.-26.000 km-ből kb 90% város ezért kezdtem el jobban gondolkodni a naked projecten!
Szasz mindenkinek.

Csajok,srácok akit érdekel szombaton 10 órától a Lovardánk rendez 1 szabad napot.
Családdal lehet jönni. Kissebb programok lesznek. Lovak simogatása, igény szerint (pénzért) lovaglás. Van egy nagy füves focipálya, valami focit is össze ütünk.

Cím. Pomáz után a csabánkai leágazásnál. Ha valaki jönne a 30 269 33 93 számon tudok segíteni.
Ha hoztok üdítöt,rágcsálni valót megy a közösbe. Kellemes kis buli szokott lenni szerény körülmények között.

Bizva a jó időben! Sipi
csak a Suzuki? akkor még GSR-t is próbáld ki ha teheted... sornégy más mint SV... mondjuk nyomatékhegyeket nem kell várni egyik hatszázastól sem :S ha más márkák fele is nézelődsz akkor Z750 jó árban van és azért nyomatéka jobb mint a haccázasoké
ESSO!
Nem nem vagyok áruló!
Nem vettem még semmit, csak tapogatózom!
No igen, bocsi!

SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Van egy dal, nem ismered véletlenül?Úgy kezdődik, hogy: Áruló nem leszek, ilyet soha nem teszek.........
Köszönöm!
Most mentem egy kis karikát egy GSXR 600-al.
Na most határoztam el, hogy nem akarok speed gépet!Mármint normál használatra- gondolok itt a városi forgalomra- és én azért 90%-ban itt használom a motort.
De egy jól felgumizott példányt pályára. Na azt nagyon!
Na szóval!

Nálam egy évet volt, 6000-et mentem vele.
Nekem országúton nagyon tetszett, de a városban kicsit nehézkes volt.A nyomaték nagyon hirtelen jön meg, ettől a lassú kanyarokban kicsit idegbeteg.A motorfék brutális, ami nem mindenkinek teccik.2000 alatt rángat mint az ökör/nem annyira mint a GS/,de fölötte nagyon elkezd élni.
Futóműve egy átlagos motorozáshoz bőven elég, de nagy csodát ne várj tőle.
A súlyához képest nekem kicsit nehéznek tűnik, valszeg eléggé fönt van a súlypont.
Szerviz semmi extra, ugyanaz mint bármelyik motornál, 18000 magyar péz volt Üllőn.
130-140-es tempónál 2 személlyel 4,8-5 litert eszik,egyszer tudtam 6 litert kicsikarni az Euroringen.
Összességében egy kicsit idegbeteg,de nagyon szerethető motor,nagy nyomatékkal kis fogyasztással.
Mielőtt vennél ,sztem mindenképp próbálj ki egyet.
Röviden ennyi,bármi kérdés van szólj.
Ja, tényleg!
Ratesz pacijának ex tartóstesztelője...
Helló!
Most nézem a (volt) tiedet!
Pont ilyet néztem!
Hát úgy általában, Miért jó? És miért nem? Hibái, futóműve, szervizigénye, fogysztás. Kezelhetősége!
köszi
Mire vagy kiváncsi Hápi?
A GS szerintem jobb és szebb
Jó reggelt Népek!

Ma reggel ilyesmi jutott eszembe:
"Mindig olyan dolgokat csinálok, amiket nem tudok, így leszek képes végül megcsinálni azokat."

No, mentem a gályára evezni!

Oszt jónapot Ideseim!
Kacsinka!

Ratesz és Budmyke is tapasztalt ebben a kérdésben. Hosszútávú teszten van náluk ilyen pacek!
Jó éjszakát!

Ha érdekel valakit, akkor jelezném, hogy GS500 Fan ; Bandit fan és AKMT pólók rendelése folyamatosan zajlik Blue topikján. Az első kettőhöz keresek jelentkezőket, mert csak 10 db fölött gyártják le!
Addig trikóban járok!
Bogárkák!
Valaki tud-e mondani valamit az SV650-ről? naked-be!
heeeeeeeeeeeee?
Szerintem is jó lesz ez nekem.
köszi, és jó éjszakát.
Szép estét!

Ja és a 20 lepedő 5 hét alatt barátok közt is majdnem 400 Forintot kamatozott volna 10%-os banki kamattal! Mínusz infláció.
Viccen kívül télleg bosszantó, hogy ilyenek. Elvileg el is állhatnál a vásárlástól, csak hát Neked doboz kell.

Szolgálati közlemény:
A munkahelyemről már ne tudok ide írni, sorry.
Az fém nyelv átszerelhető gondolom
Az ára miatt voltam vagy-vagy.
ilyet keresek: