NO innen már a zár is ugyan az lehet........ergo Én azt mondom hogy csörögj rá az IMET-re, hogy náluk mennyibe van........majd a Bázismotornál nézd meg (ők 300/euróba számolnak, vagyis 2400 lenne)
Ha megvan a 2 összeg akkor az olcsóbbiknál rendeld meg..............
Ha sürgős akkor IMET.....hisz gondolom ott van készleten is............
SHAD dobozt tudommal a www.imet.hu forgalmaz.....tehát náluk az Üllöi úton....
VAGY....
esSO szerint (egész pontosan még nem láttam élőben együtt) a MotoDetail doboz is ugyan az mint a SHAD.....tehát elméletileg jó.....
Azt hiszem nem kaptad el a fonalat. Nem az volt a téma, hogy ki és mit néz, hanem az, hogy egy valóban tájékoztató jellegű hasznos dolgot minek cserélnek le egy sokkal haszontalanabbra. Miért jobb az, ha látod, hogy meddig állsz még a lámpánál, mint az, hogy látod a sávod. Ennyi volt csak a titok. Az út melletti előjelző tábla hasznos... ha nincs kamion a külső sávban. Persze, ott a harmadik logikád a balos, balra húzódás, a jobbos jobbra, egyenes középen... Én akkor is szerettem a kis kék táblákat.
Sipiapi: ebből látszik, hogy milyen veszélyes extrém sport a göri... viselni kellett volna a teljes motoros védőfelszerelést, akkor nem lett volna baj!
Kiszaladtam ma a városba és kibe botlottam... Tibifutár épp arra járt, váltottunk pár szót. Úgy vettem észre, mindketten várjuk már az Őrséget...
Azért tudnék ám mesélni a LOUISról is........pl a tavalyi bukó vásárlás......
- a webshopban kinéztem a bukót........
- rendelés.....utalás.......
- majd jön egy mail hogy sorry, de mégsincs ilyen bukó.........
- gondoltam visszaküldik a lét..........semmi
- megkértem a havercsajt hogy dumálja le veük a szitut, mert ugye "Ich spreche nicht deuch"
- a loveta elment egy központi számlára.....majd ha lesz bukó (4 hónap múlva) akkor küldik.....
- OK akkor le lehet e vásárloni?
- Persze....
Akkor kérek ezt-azt-amazt......
- Ez -az nincs.....amazt küldik és utaljak még 20 eurót pluszba hogy a jövő héten ez-az-t is tudják küldeni, mert addigra lesz........
- akkor küldjék a jövő héten egybe......
- ÁÁÁÁ az nem jó, mert a rendszerük nem engedi.....
Na itt telt be a pohár.......
Visszakértem a pénzt............amit igy is kb 2 hét múlva utaéltak csak vissza......mire 2x-ra is szóltunk!
OK?
"JUJJ....a kolleganőm elpakolta a papirt.......és mikor megtaláltam, nem tudtam hogy ez most KOMOLY volt e?"
NO... felmentem a Bázismotor oldalára....megrendeltem egy másik bukót.......elküldtem a pénzt.....a kövi héten mehetem érte........
Jajj, Drágaság, betegséges lettél? Együttérzek veled... De nézd a jó oldalát: nálam ez -5 kilogramm
Igyál sokatsokat gyümilevet és ásványvizet, és csak óvatosan az evéssel.
Tessék gyorsan gyógyulgatni megfele! Bár még én sem vagyok tökéletesen, valahogy nem kell a kaja, nem is értem
Sziasztok! Eladó GS 500! 2004-es, fekete, kifogástalan állapotú minden szempontból. Extrákkal együtt (bukócső, túraplexi, felső túradoboz csomagtartó, Thunderbolt kipufogó, riasztó): 760000 Ft. További info: 06-20-5570455
Ahogy az okosok mondták UGYAN AZ a 2 márka......
NO innen már a zár is ugyan az lehet........ergo Én azt mondom hogy csörögj rá az IMET-re, hogy náluk mennyibe van........majd a Bázismotornál nézd meg (ők 300/euróba számolnak, vagyis 2400 lenne)
Ha megvan a 2 összeg akkor az olcsóbbiknál rendeld meg..............
Ha sürgős akkor IMET.....hisz gondolom ott van készleten is............