Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivan?

Majd meglátogatlak később
? ? ?
Blue, remélem az én esküvőmön is énekelsz majd nekünk...

Nem is tudtuk hogy Te ilyent is tudsz...
Egy A4-es lapra nyomtatott "ideiglenes jogsit" automatikusan kellett volna kapnod. Én tavaly csináltam meg A-ra, és mikor átolvasom a lapot, látom rajta, hogy a "korlátozáshoz" be van írva, hogy "szemüveggel" vagy valami hasonló. Kérdem az ügyintézőt, hogy ez mi akar lenni, erre azt mondja: "kicsik voltak a betűk, elnézte, a rendes jogsiban már nem lesz benne"... Szóval érdemes ránézni 1x jogsi hátoldalán a korlátozások oszlopra is.

Sanyika
Azt hiszem, hogy az "ügyek intézője" volt figyelmetlen.
2 megoldás van normál esteben. Amikor cserélik a jogsit... mindegy miért, akkor megkérdezik, hogy szándékozol-e külföldre menni az ügyintézési idő alatt. Ha igen, akkor nálad marad a régi engedély, ameddig az új el nem készül. Ha nem mész külhonba, akkor pedig automatikusan elveszik a korábbi jogsit, és kapsz egy nyomtatott "ideiglenes jogsit". Ez lenne az ügymenet.
(Ha elveszíted, ellopják, akkor persze nem marad nálad a régi jogsi. )

Nos, így nem csak a mocit pipáltad be, hanem minden kategóriád. Hiszen, ha igazoltatnak, akkor gyakorlatilag nincs semmi vezetői engedélyed! Az út szélen pedig senki nem enged majd el, a mesével. Kedden irány az okmányiroda, kis asztalra csapás, és három klikkelés után nálad is a papír. (Vagy lehet, hogy még ezért is legombolnak... de még mindig kevesebb, mint a bírság. )

(a hölgy fenekét pedig ki kell poroltatni a felettesével... egy levelet megér, ha ilyen "kismajom" volt)
Sziasztok.
Szerdán bementem az önkormányzathoz uj jogsit kérelmezni,nemrég vizsgáztam A.kat-bol.
Megcsinálták a papirokat és közölték hogy 3 hét mulva menjek vissza az jogsiért.
Pénteken beszéltem egy rendörel és mondta hogy kell igazolást kérni az önkormányzattol.
Felhivon az önkormányzatot és mondom hogy mit szeretnék....
Válasz: Miért nem akkor kértem mikor megigényeltem az uj jogsit,most sokan vannak és nincs kedve a sok iratok közt megkeresni a papiromat...........
Majd jövöhéten érdeklödjek hogy meg e jött az uj jogsi mert ö nem add igazolást.
Most ha igazoltatnak mit mondjak? Hogy az önkormányzatnál dolgozó hölgy aki az adófizetőkböl él,
nincs kedve adni igazolást mert Péntek van és sokan vannak?
Lehet hogy a hölgynek van igaza és csak én állok negativan a dolgokhoz.......
Kucsi!

Látom, nem bírtál aludni! Valahova indultatok motorozni, vagy csak Teca "simán" nem hagyott aludni?
Hali!

A válaszom rövidke és egyértelmű. A moci tökéletes egy kezdőnek is.
Jó reggelt!

No, azért én sem ma kezdtem közlekedni...
Lehet ezt csűrni-csavarni-okoskodni, egy biztos, nekem hiányoznak a kis kék körök. Úgy a szívemhez nőttek!

(Még mindig nem érted, hogy mire gondoltam, amikor felemlegettem a kérdést... )
Sziasztok ha minden jol megy 2honap és + van a jogsim ! szeretnék egy jo és olcso tanulo motort szerintetek a gs500as jo választás lehet?
Hali!
Visszatérve arra a sok pénzre amit a rend őrei egy hét alatt beszedtek, az első 300 ezres kuncsaft egy adonyi gyorshajtó volt, aki az 50-es táblánál 150-el hasított.
Blue, nem te voltál?
Azt viszont tudom, hogy nem én voltam. :))

Egyébként valami BMW-s volt.
A tájékoztató jellegűt gondolom úgy érted hogy információ tartalommal bír. Ha a következő kereszteződésnél pl balra akarok kanyarodni akkor behúzódok minden táblától függetlenül. Nem a lámpa közelében kezdek tökölődni hogy hova is soroljak. Viszont a lámpához közeledve látom hogy elég egy gázfröccs vagy motorfék. A kereszteződéshez közeledve a kis kék táblád a besorolást illetően kevesebb információ tartalommal bír számomra a váltásig kijelzett időnél.
Most nézem a képeidet.
Nagyon orbtálbrutál a fény! !
A gép nem az enyém..csak használom néha. Csak úgy szét szoktam ülni a hfelem, h gondoltam megkérdezem milyen trükköket szoktatok bevetni.
Vagy Zsu-nak fogsz énekelni! !
Na akkor van baj!
Ok! Várom!
Nem nem mindenik használ gyárit, na ki az aki már megint renitens..... - HARTMANN SZÉTÜLTETLEK, AZONNAL HOZD KI AZ ELLENÖRZŐD!

Hát én, berakattam előre 2-3 cm-t, hátra 1-2cm-et plusszba. tök jó. És még a gyári huzatot is vissza tudták húzni rá. (asszem kb.6-8000 huf volt) Elöl tuti hátul a Nyuszi tesztelte.
Ha gondolod megkeresem a tel.számát. Valahol a XV.ker ben a Szerencs u. környékén van.
A kövi bulin, csak Zsuval fogok beszélgetni:-)

Ő átérzi a szenvedésem ezek szerint

na mentem ájulni.... hajnalban meló
Gratulálunk Blue! Teljesen meg vagyunk hatódva.... Zsuzsi itt hüppög mellettem....
Csövek beszerzés alatt. Jelzek, ha van fejlemény.
Szasztok!

Nektek nem szokott fájni a s..getek? Én megyek a GSel 100Km-t és már fáj is. Mindenki gyári ülést használ?
Dzsoki, helyzet?
Blue!
Szerintem Te vagy a Király!

Sírni Tetszettek? Dehogy sírtunk, ríííííttunk...

Blue! Ezt már láttam... olyan romantikus!

(folyik a könnyem... mert röhögtem is)
Tibkin Mester!
Reggel 7.05-kor nem egymásnak integettünk véletlenül 17;ben?